Koľko stojí rekonštrukcia kúpeľne?

Dobry den ludia. Chcem sa vas opytat. rekonstruoval niekto v poslednej dobe kupelnu? Kolko vas to stalo? komplet obklad dlazba sanita. moja je tak cca 6 m2 dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Nas stala kupelka 6 m2 4000 eur. Ale nekupovali sme ziadne imidzove kachlicky, nemame geberit, nemame skrinky na mieru, mame iba sprchovy kut s vanickou. Robili nam novu priecku, oddelenie zachoda polprieckou, komplet elektriku, komplet nove odpady, vymena okna, obklad do 2 metrov, omietka, malovka, osadenie sanity.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@stefan352 svokor teraz prerábal na bezbariérovu a 5000, ak das lacnejšie kachličky tak určite menej. Na batériách by som však nešetrila..
Odpovedať
Nám vypočítali, cca.4000Eur a to bez obkladačiek, nového okna, umývadla, batérii, sprch. dvierok, wc....tieto veci si budeme kupovať sami a to je cca. ešte 1000eur navrch. Cena 4000eur je za búracie práce, nové steny, osadenie nového okna, vymurovanie sprcháča, elektrika, voda, kúrenie, obloženie obkladu a dlažby a montáž sanity.
Odpovedať
Profilova fotka
@markusik2006 1000-2000eur navrch rataj ;) vzdy je dobre ratat viac aby si nebola nemilo prekvapena ak sa nahodou nieco predrazi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@markusik2006 ale co sa tyka obkladaciek a takychto veci tak tam by ste mali plus ratat ak montaz nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?