O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako riešiť kúrenie v dome - prízemie a podkrovie?
Chcem sa opýtať odborníkov, prečo je v projekte rodinného domu navrhnuté podlahové kúrenie na príz…
mantilka
Pred 9 rokmi
9
Montaz klimatizacie -SURNE
Zdravym strechaci hladam niekoho kto mi pride SUURNE namontovat klimatizaciu buduci tyzden najnesko…
martin25
Pred 9 rokmi
3
JYSK-Prešov-nejde tam niekto?
Nejde náhodou niekto do Jysku v Prešove? Potrebovala by som kúpiť 4 poháre, na nete sa objednať ned…
mato981
Pred 9 rokmi
2
Pripojenie DIN160 kanalizacie do existucej DIN 160
Ahojte Viete mi niekto poradit akym sposobom sa da napojit kanalizacna PVC rura DIN160 s dalsou…
romanc
Pred 9 rokmi
8
Obal
Cim by ste odporucili zateplit 38cm porotherm tehlu...?Napr. Bola by dobra volba nobasil 12cm?.Vda…
michaelak2
Pred 9 rokmi
30
Názor alebo skúsenosť so stavbou pol na pol (drevo/tehla)
Dobrý deň všetkým, plánujeme stavať malý 3-4 izbovy bungalov (cca12x9m) a rozmýšľame o stavbe pol n…
sana2005
Pred 9 rokmi
5
Čo robiť, ak vedie susedova kanalizácia cez pozemok?
Ahojte susedia chcem sa opýtať pred rokom a pol sme kúpili RD s pozemkom na pozemku nebola ani nie …
malinka6199
Pred 9 rokmi
26
Verejná komunikácia na našom pozemku
Ahojte, chcel by som sa opýtať, ako je to keď cesta /verejná komunikácia/ vedie cez moj pozemok - …
podko
Pred 4 rokmi
6
sponzor fóra
Sú tieto ležaté rozvody kanalizácie správne?
Potreboval by som poradiť,projektantka mi urobila rozvody,no mne sa nejako nezdajú.Vývody sú DN110,…
dedo758
Pred 7 rokmi
19
Dá sa reklamovať nezmyselné posunutie okapového zvodu pri jeho rekonštrukcii?
Robila sa výmena starých rýn a posunul sa 2 m dlhý zvod z okraja balkóna (kde ničomu nebránil) do …
jan45
Pred 9 rokmi
5
Sú tieto ležaté rozvody kanalizácie správne?
Potreboval by som poradiť,projektantka mi urobila rozvody,no mne sa nejako nezdajú.Vývody sú DN110,…
yakuza
Pred 9 rokmi
1
Ktorého dodávateľa plynu si vybrať?
Dobrý deň, poprosím o skúsenosti s dodávkou plynu SPP alebo RWE? Cena plynu? Ďakujem
romco_00
Pred 9 rokmi
16
Oceľové alebo medené rozvody kúrenia?
Dobrý deň,poprosim o radu. Ideme prerábať 2posch.dom má plastové okná. Chceme kúriť aj plynom aj tu…
henry_sk
Pred 9 rokmi
16
Rekonštrukcia bytového jadra Nitra
Vie mi niekto poradiť spoľahlivú firmu prípadne niekoho, kto prerába bytové jadrá na komplet za roz…
ela822
Pred 9 rokmi
2
Sprava nehnuteľností
Dobrý deň, radi by sme počuli Váš názor na správcov vo Vašich nehnuteľnostiach v BA. Sme nová firma…
tiptophome
Pred 9 rokmi
1
Ako sa vám býva v bytoch Citypark v Ružinove?
Dobry den, rezervovala som si byt v tomto projekte. Ako sa vam byva? Su tu nejaky buduci susedia?
michalinko
Pred 1 rokom
14
Aké máte skúsenosti s firmou Mipav z Oravskej Lesnej?
Chcem sa opýtať, či niekto staval montovaný dom s touto firmou http://montovany-dom.com/ a aké máte…
kafoditka
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
8
9
256
Co poviete na pozemok o rozmere 18,5m na 35m
Chcel by som vas poprosit a poradit aky domcek by mi vosiel na taky pozemok ??Chcel by som cisto bu…
bubulka722
Pred 9 rokmi
16
Ako omietnut
Prikladam fotografiu a chcel by som info cim to omietnut...ta stena je dost kriva niekde bude treba…
tomasino
Pred 9 rokmi
17
Skúsenosti s firmou Trio Team
Máte niekto prosím skúsenosti s firmou Trio Team? Nikde som tu na ňu nenašla referenciu. Ak od nej …
alkababulka
Pred 9 rokmi
3
Prosim o Váš názor na dahu projekt http://www.aphaus.sk/projekty-domov/detail/dahu/
prosim o vase postrehy.. Riesili by sme ho v zrkadlovej podobe http://www.aphaus.sk/projekty-domov…
durim
Pred 9 rokmi
5
Poradie faz na indukcnej varnej doske
Ahojte, mam taku mozno trosku blbu otazku. Dnes som zapajal indukcnu varnu dosku a napadlo ma, ci j…
duzu
Pred 9 rokmi
8
Poraďte partiu na fasádu z Trenčína alebo Trnavy
Hladám spolahlivú partiu šikovných chlapov na realizáciu fasády. Najlepšie na základe vlastnej dobr…
bubulka722
Pred 9 rokmi
18
Poraďte dispozičné riešenie 1 izbového bytu
Ahojte, potrebovala by som poradiť, ako čo najlepšie vyriešiť rekonštrukciu 1 izb. bytu. Chcela by …
mairam
Pred 9 rokmi
9
Stali prud aj po vypnuti vypinaca
VIE MI NIEKTO PORADIT?!CO MOZE SPOSOBOVAT,ZE AJ PO VYPNUTI VYPINACA ZOSTAVA V KABLOCH 6 VOLTOV A TA…
majusko79
Pred 9 rokmi
26
Kombinované riešenie dvojkomínu
Zdravim, v dome potrebujeme dvojkomin, kde jeden prieduch je na kotol na tuhe palivo a druhy na ko…
rastototh
Pred 9 rokmi
15
Dobrý den..prosím Vas koľko stoji kamenný obklad na dom
Chcela by som oblozit dom kamenom.Nechcem tieto omietky ako sa dávajú teraz. Niečo typu ako v chorv…
ajka_k
Pred 9 rokmi
5
Upchata chranicka
Zdravim vsetkych. Potrebujem by som natiahnut kabel k video vratnikovi a odtial do zamku. Probl…
elmas
Pred 9 rokmi
4
Správca bytov
Dobrý deň. Sme novo založená spoločnosť vykonávajúca správu nehnuteľností a touto cestou by sme sa …
tiptophome
Pred 9 rokmi
1
Ako dlho Vám trvalo vybaviť stavebné povolenie?
Ahojte. Ja viem, že je to individuálne, ale chceli by sme mať nejakú akú-takú predstavu. Prípadne, …
stanislava111
Pred 9 rokmi
19
1
2
…
2058
2059
2060
2061
2062
…