Co poviete na pozemok o rozmere 18,5m na 35m

Chcel by som vas poprosit a poradit aky domcek by mi vosiel na taky pozemok ??Chcel by som cisto bungalov nie poschodovy domcek ake pozemky mate vy ??
Odpovedať
Profilova fotka
20x40 staviame bungalov
Odpovedať
Ake mate rozmery domceka ?
Odpovedať
Profilova fotka
@luky007 13,80 x 12
Odpovedať
@luky007 na taky pozemok das bugalov bez problemov, ja mam na sirke 18m tiez bungalov a je to ok
Odpovedať
@luky007 záleží len na tebe aký priestor potrebuješ. Ja dnes už ľutujem, že som stavala na malom pozemku. Lebo sa mi zdá aj dom malý a aj pozemok. Keby sa mám rozhodnúť dnes určite chcem väčší. Pozemok má 20x45, dom 15x11 poschodový.
Odpovedať
@minicka To musite byt aspon 8 clenna rodina, ked ti je poschodak s takymi rozmermi maly, nie? ;-)
Odpovedať
@fuska nemusia byť veľká rodina, stačí ak majú pestré záujmy náročné na priestor.
Odpovedať
@fuska čo si, sme 4 a to chlap je stále mimo. @ada32 vystihla si to celkom presne 😜 a pri plánovaní domu som si to až tak neuvedomila, preto som hore spomenula že záleží na každom aký priestor potrebuje.
Odpovedať
@minicka Tak potom nechapem, ze sa ti mali. Uz tam byvate? Uz upratujes? My mame 150 stvorcov, sme piati, miesta dost a z upratovania ma poraza. :-) Ale nemame posilnovnu, hernu, saunu, ani nic podobne v dome.
Odpovedať
@luky007 Koľko vás je doma? Pri tak malom pozemku každý m2 k dobru poteší. Mne sa páči napr. euroline praktik1515.
Odpovedať
@luky007 na to vtrepeš skoro akýkoľvek dom. Veľa závisí či ste gaučová rodina a na prežitie potrebujete telku vo veľkej obyvačke a izbu pre každého a nevadí ti, že záhrada je pidi, že na nej kosačku neotočíš, alebo radšej posedíš na veľkej terase pri záhrade. Poschodovým domom niekedy ušetríš 60 - 80 štrorcov, to je slušný bazén, bedmintonové ihrisko, detské ihrisko alebo malý lesík okolo pozemku. Vezmi papier, ceruzu, nakresli si to v mierke a rozhodni sa čo potrebuješ, je to veľmi individuálne.
Odpovedať
@avantime Tak zatial sme dvaja ale do buducna planujeme byt 4
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vosiel by mi tam taky domcek ?Neviem kolko metrov musi byt od hranici pozemku preto sa opytam http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
@luky007 My mame pozemok 18,8x30m a dom 13x10m. Z jednej strany odstup 2,5 m zo zadnej 2m a s predu cca. 15m a ked sa nato pozerám tak úplne stačí.
Odpovedať
Tiež máme pozemok 19 x 35 m a na nom poschdový dom 12 x12m. Odstup od cesty 6m, z jednej strany 2m, z druhej 5m. Záleží na tom ako ste založená rodinka, či sa radi venujete záhrade alebo nie. Za domom mimo terasy je cca14m a mne je to dost málo. Viem si predstavit za domom slušnú úžitkovú záhradu a nejaké ovocné stromy, čo pri tejto výmere moc nejde. Mne je to málo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?