Menu Forum

Pripojenie DIN160 kanalizacie do existucej DIN 160

10. júl 2016  • 
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
 Ahojte

Viete mi niekto poradit akym sposobom sa da napojit kanalizacna PVC rura DIN160 s dalsou PVC DIN160 pod cca 30 ° uhlom ? sklon oboch kanalizacnych tras je cca 2° .
Jednoduchy situacny nacrt je v prilohe .

Dakujem za typy
9. júl o 21:23  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
praoteccech
3
Registroval sa 9. novembra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1041 príspevkov. Má 1 priateľa.
fotoportrét
fotoportrét
praoteccech
3
Registroval sa 9. novembra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1041 príspevkov. Má 1 priateľa.
 @romanc Ahoj. Nejjednodušší je to napojit do té šachty. emoticon
9. júl o 21:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
 @praoteccech presne to som dnes navrhol svokrovi emoticon pouzit sachtu napr :
http://www.najnakup.sk/ii2.ashx?m=1&k=528997&s=1 na oznacene miesto , kde mal byt ten spoj a zrusit povodnu sachtu , kedze uz ma co to za sebou emoticon Tym by bola iba jedna revizna sachta pre obe trasy .
No ale i tak by ma zaujimalo akym sposobom sa vodary vysporiadavaju v takom to pripade , ze sa musia zapojit dve 160ky .
9. júl o 21:32  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
praoteccech
3
Registroval sa 9. novembra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1041 príspevkov. Má 1 priateľa.
fotoportrét
fotoportrét
praoteccech
3
Registroval sa 9. novembra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1041 príspevkov. Má 1 priateľa.
 @romanc Ahoj. Je na to speciální kus, který má na každé straně těsnění. Čili vyříznete kus přímého potrubí, vložíte tam odbočku a spojíte to k sobě tím kusem. Celkem jednoduché. http://www.zbozi.cz/hledani/?q=kg%20spojka#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=products-opesBB&utm_term=kg%20spojka emoticon
9. júl o 21:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
 @praoteccech dakujem za tip , uz som trochu pokrocil a myslim , ze pouzijem riesenie s novou sachtou emoticon
len este neviem si to predstavit ako sa nasunie to hrdlo na staru kanalizaciu , kedze tou sa neda vobec hybat , je zakopana v zemi , napr. nasuniem sachtu z jednej strany , nebudem moc zasunut do sachty druhu stranu kanalizacie , kedze je v zakopana . Pre ilustraciu som nahodil nacrt emoticon
9. júl o 22:02  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
 @praoteccech teraz ma napadlo , ked ta spojka nieje vnutry zuzena ako to maju kanalizacne rury , ale bude sa dat navliect komplet na lavu ruru (vid obrazok v mojom predchadzajucom prispevku) , potom sa osadi sachta a potom sa stiahne spat na sachtu , tak riesenie je az detinsky lahke , len som este tu spojku v zivote nedrzal v ruke emoticon neviem ci je vnutry zuzena alebo je cez celu dlzku rovnakeho priemeru.
9. júl o 22:22  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
dedo758 (33 r.)
1
Registroval sa 1. augusta 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 1783 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Bratislava.
  • Prestavujem dom
    okres Senica
fotoportrét
fotoportrét
dedo758 (33 r.)
1
Registroval sa 1. augusta 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 1783 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Bratislava.
  • Prestavujem dom
    okres Senica
 Existujú vnútri so zarážkou - to sú spojky a existujú tie o ktorých píšeš - a to sú presuvky. Takže nie to, čo praoteccech píše, ale dve presuvky. Šachta bude mať asi na prítoku hrdlo, tak treba dať doň kus rúry a na to tú presuvku...
10. júl o 07:17  •  prestavuje dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
fotoportrét
fotoportrét
romanc
1
Registroval sa 22. septembra 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 52 príspevkov. Má 1 priateľa. Michalovce, okres Michalovce.
  • Staviam dom
    Michalovce, okres Michalovce
 @dedo758 @praoteccech vdaka obom za info , takze moj problem poriesi nova sachta a presuvky emoticon
10. júl o 08:12  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to