Zatravnovace na cudzom pozemku

Ahojte,som vlastnik pozemku,ktory nevyuzivam. Susedia ho zacali vyuzivat ako cestu,doteraz nam to nevadilo. Teraz by sme chceli pozemok predat,ale susedia ho nechcu kupit. Zaujemcov vzdy odradili. ]-( Teraz si tam uz dokonca polozili zatravnovace.Co mozem urobit?
Odpovedať
oploť si ten kusok, stačí symbolicky, alebo si tam niečo vysaď- veď vravíš, že je tvoj.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyhadzat zatravnovace, označiť súkromný majetok, prehradit.Nekupis, neuzivas. Jednoduché.
Odpovedať
Na kupu pozemku, ktory vyuzivaju peniaze nemaju, ale na zatravnovace, ktore usadili na cudzi pozemok ano. Podla mna len spekuluju. Treba ich vyzvat aby si svoj material z tvojho pozemku odstranili. Ja to vidim na dlhe natahovacky, lebo ak nemaju iny pristup na svoj pozemok, tak to bude dost osemetne vyriesit k vseobecnej spokojnosti. Najidealnejsie by ich bolo ukecat na odkupenie tej nimi vyuzivanej casti. Pozemok s takto nedoriesenymi vztahmi nikto, kto vie naratat do troch nekupi. To je jasne uz vopred.
Odpovedať
Ohradit co najskor pozemok,aspon provizorne,oznacit tabulou "sukromny pozemok" a susedovi zrusit povolenie na pouzivanie. Je to drzost zacat nieco robit,ci ukladat na cudzom pozemku. S takymi ludmi rychlo svaty pokoj!!!
Odpovedať
dakujem vsetkym za odpovede @zita19 pristup mozu mat z druhej strany, takze toto problem nie je. @majki555 ziadne povolenie nemali, takze im ani nemam co zrusit. este nestihli polozit na cely pozemok, takze to musime riesit okamzite.
Odpovedať
@zuzik to ti zacali jazdit cez pozemok a ani sa len nespytali? To jazdia aj ini,ci len tito susedia?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?