O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kotol Junkers a problemy s nim
Ahojte. Chcem sa popytat ohladom kotla Junkers. Je tu par diskusii ale to co potrebujem vedet som n…
mgx
Pred 9 rokmi
9
Poraďte pri výbere tepelného čerpadla
Dobry den ,vie mi niekto pomoct ,poradit pri vybere tepelneho cerpadla? Mam vybrane tri typy druhy …
miso31
Pred 9 rokmi
17
Kuchynska batéria pod okno alebo vedla neho
Nakoľko sa uz musime rozhodnut kde vyviesť vodu a odpady prosim vas o rady,najma od tych ktorí maju…
whiteflower87
Pred 9 rokmi
17
Ako hlboko zakopat zumpu?
Ahojte, planujeme osadit 10m3 zumpu s rozmermi 3x2,4x1,9m do vykopu kde po osadeni bude potrebne za…
pesoso
Pred 9 rokmi
10
Dreverný obklad na stenu
Potreboval by som poradiť. Kúpili sme dom, kde v jednej izbe na prízemí je s časti kotoľňa zo spodu…
0kubo0
Pred 8 rokmi
16
Docasne spalety na okna
Dobry vecer. Nevedeli by ste poradit ako spravit docasne spalety z vonkajsej strany? Zateplujeme c…
stowasser
Pred 9 rokmi
2
Byt na sever. Ake zaluzie, rolety, zavesy odporucate?
Zdravim vsetkych :-) Velmi rada by som vyriesila dilemu, ako zatienit okna. ide totiz o to, ze do n…
e1ba
Pred 8 rokmi
14
Tepelne cerpadlo zem voda
Zdravim. Prosim vas kto ma tepelne ceradlo zem-voda s hlbkovym vrtom? Resp.kto s tym ma skusenost? …
majkoj
Pred 9 rokmi
10
sponzor fóra
Ako ukotviť pomúrnicu
Dobrý deň, potreboval by som radu odborníka. Potreboval by som sa rozhodnúť ako ukotvím pomúrnicu…
megdesign
Pred 9 rokmi
19
Gamaty, infrapanely, radiatory?
Dobry den. Mame rodinny dom, v kt. kurime gamatkami. Potrebujeme radu, kedze sa nevieme rozhodnu…
blacksr
Pred 9 rokmi
2
Máte niekto práčku v kúpeľni pod umývadlom?
Najde sa tu niekto, kto ma v kupelni pracku pod umyvadlom? Kvoli priestorovym moznostiam zvazujeme …
romass
Pred 8 rokmi
19
Porotherm vs Ytong ?
Ktorý stavebný prvok si vybrať ?( Plánujeme 30 stena + 15 cm polystyren ) Viete sa podeliť o skúsen…
r4d3k74
Pred 9 rokmi
1
2
50
Markiza proti slnku a daždu
Dobrý deň, chcem sa poradiť. Terasu 3x5 m chcem zastrešiť markízou, ale potrebujem výsuvnú, aby vy…
kkl82
Pred 7 rokmi
13
Ako zrenovovať starú kopanú pivnicu v ílovitej pôde?
Zdedili sme na dedine dom z nepálenej tehly a v záhrade veľkú kopanú pivnicu, celú pod úrovňou poze…
swoop
Pred 6 rokmi
2
Odstránenie matneho laku z kameňa na fasáde.
Prosím vás vedel by niekto poradiť ako odstrániť matný lak z kamena na fasáde. Po nalakovani ostal …
zita19
Pred 8 rokmi
9
Krov na dom bungalov
Dobrý deň mám doma vonku uložené drevené profily vyšpandlované zakrité prirobenou strechou aby na …
martinmatko
Pred 9 rokmi
4
Aku vanu a kde kupit?
Poprosim radu aku vanu kupit ci je lepsia skor pwc alebo plechova ake mate skusenosti?
jr4
Pred 9 rokmi
14
"kúrenie" pomocou ohrievača TÚV napr. Eliz EURO 150 TCA++
nasiel som sice utrzky v roznych diskusiach, ale radsej zalozim exta vlakno, lebo som zatial nenasi…
pali1711
Pred 8 rokmi
1
2
33
Antracid okna v exterieri
Mohol by mi niekto spristupnit album,kto ma v dome okna vo farbe antracid?Chcela by som sa inspirov…
charliematei
Pred 9 rokmi
3
Aká píla je najvhodnejšia na výrub stromov?
Ahojte, potrebujem radu, aka pila by bola najvhodnejsia na vyrub stromov ? urcite by sme potreboval…
gkrivanek
Pred 8 rokmi
27
Máte betónový bazén s bielou fóliou?
Dobrý deň, máte niekto betónový bazén s bielou dlw fóliou? Mám zrealizovanu hrubú stavbu bazéna a n…
adam_matik
Pred 9 rokmi
12
Posledné zlepšovaky, rady,názory...
Čaute,chcem sa za pár dni pustiť do rozvodov vody,elektriky atd.Takže mám poslednú možnosť ešte nie…
jakino
Pred 9 rokmi
1
2
44
Aký je váš názor na riešenie vykurovania domu?
Zdravim priatelia, chcel by som vediet Vas nazor na riesenie vykurovania. Nas dom staviame z Ytongu…
tomas216
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Drevená podlaha z masívu má niekto skusenosti
Chceme dať do domu drevené podlahy ale nás odhovaraju Že drevo stále pracuje a puka (vrzga) Má s…
akvi
Pred 9 rokmi
13
Aké stropné svetlá dať na terasu?
Prosim poradte ake svetla mame dat do stropu na terasu?
rkorba
Pred 9 rokmi
6
Ako prepísať pozemok?
Ahojte! Chcem si postaviť dom na pozemku, ktorý zatiaľ vlastní moja mama. Chcem sa vás spýtať, čo…
zlatica011
Pred 9 rokmi
6
Aká škára má byť medzi podlahou a dverami?
Vie mi niekto poradiť, aká medzera má byť medzi podlahou a dverami? V dvoch izbách nepôjdu prechod…
igorkoo
Pred 5 rokmi
24
Čo si myslíte o sporáku v rohu kuchynskej linky
Nevieme sa dohodnúť či do rohu alebo radšej niekde vedľa alebo do ostrovčeky stredu kuchyne
duzu
Pred 9 rokmi
9
Kde by som kupila takuto vetraciu mriezku na radiator?
Ahojte prosim vie mi niekto poradit kde by som zohnala takuto mriezku na radiator kedze ho chceme z…
nikusciatko
Pred 9 rokmi
5
Pozna niekto firmu STROJSTAV ?
Ideme zatepľovať a hľadáme si firmu, ktora nam zateplí a urobi všetky ostatne prace a opravy okolo …
leo1234
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
1951
1952
1953
1954
1955
…