O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Villa Kalvária Košice - aký máte názor?
Chcela by som Vás poprosiť o radu. Plánujeme kúpu bytu, konkrétne sa nám zapáčil komplex bytov Vill…
hulahop
Pred 9 rokmi
1
Odporučte kvalitné držiaky do kúpeľne
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť kvalitné držiaky do kúpeľne? Konkrétne do sprchového kútu, na …
brunete
Pred 9 rokmi
4
Kto háčkuje taburetky?
Hladam niekoho kto hackuje alebo vie kde by som za rozumnu cenu kupila hackovane taburetky...Za kaz…
drahhu
Pred 9 rokmi
19
Prodim Vas...vie mi niekto poradit alebo nieje tu niekto kto hackuje tie taburetky do obyvacky???
:-)
minicka
Pred 9 rokmi
2
Potery - cementove / betónové - okolie TT
Ahojte! Zhanam firmu na potery RD v okrese TT, cca 110 m2, hrubka 6 cm.....prednostne cementove.…
sallo
Pred 9 rokmi
5
Prosím názor na takéto zateplenie strechy
Chcel by som vediet Vas nazor na takuto myslienku zateplenia strechy. Medzi krokvy ktore maju 20cm …
milansilvia
Pred 9 rokmi
4
Ako sa uchytáva hromozvod na fatrafol?
Netreba to riesit este pred poklakou hydrzoizolacie? Neposkodi to foliu?
megdesign
Pred 9 rokmi
9
Je tento obklad v kúpeľni dobre položený?
Ahojte,chcem sa len uistiť že toto je pri obklade ok.m ne sa to nezdá.rekonstruujem starší rd,steny…
karol1707
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
4
5
148
sponzor fóra
Ako urobiť kúpeľňu na poschodí staršieho domu?
chceme si prerobit vrch u strej mamy ale nieje tam kupelna ako na to ake mate skusenosti ?
richard71
Pred 9 rokmi
3
Plynovy nekondenzacny kotol
Dobry den prajem. Skusim moj problem opisat, som laik. Terajsie vykurovanie v RD je riesene na krbo…
007petos007
Pred 8 rokmi
1
2
52
Eshop euro-svietidla.com - skúsenosti
Ahojte, chcem sa podelit o skusenost. Ocino nakupoval na tomto eshope luster za skoro 90 eur. Slubu…
ivan1809
Pred 7 rokmi
13
Akú hrubú izoláciu dávate na balkón?
Ahojte akú hrubú izoláciu dávate na balkón ? Balkón (1,5*4 m sčasti zakrytý) je na 1 NP dole je…
tino2
Pred 9 rokmi
2
Váš názor na vhodnosť projektov - výber z dvoch
Ahojte, chcel by som poznať názor modrostrechárov, ktorý z týchto dvoch projektov sa vám viac zdá v…
diskuter
Pred 9 rokmi
29
Pelety vs Ekohášok
Chcem sa spýtať čo je lepšie do novostavby NED kúriť automatom na ekorášok cena je tam okolo 2000 e…
raven77
Pred 9 rokmi
8
Internet v Malinove - aké sú možnosti?
Ahojte. Momentalne vyuzivame internetove + TV sluzby spolocnosti progress (kablovatv.sk). Ale za ti…
martin1079
Pred 9 rokmi
3
Výmena poistky vo vonkajšom svietidle
Dobry den, v stropnom svietidle Panlux Olga S OS-60 s pohybovym senzorom mi vyhorela poistka. Je m…
technik007
Pred 9 rokmi
10
Ako riešiť horúce ovládanie na varnej doske?
Ahojte, mám taký problém. Kúpili sme vstavanú sklokeramickú varnú dosku. Asi týždeň bolo všetko OK …
topfield
Pred 9 rokmi
3
Zle umývajúca umývačka Whirlpool?
Ahojte. Je normalne,aby umr umyvala hrnce,plechy,pohare,salky tak,ze sa po umyti musia rucne drhnu…
nijan1
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
70
Urobili by ste nejaké zmeny v projekte Bungalov 1580?
Ahojte, velmi sa nam paci projekt bungalovu 1580. Urobili by ste v podoryse nejake zmeny? http://ww…
astley
Pred 9 rokmi
20
Môžem nalepiť Styrodur okolo plastového okna?
Ahojte strechari, chcem sa spytat, vybural som stare drevene okna na chalupe a aby som nemusel robi…
annapandora
Pred 5 rokmi
27
Prosím odhad ceny domu EKO 120
Zdravym chcel by som vediet odhat hrubej stavby EKO120 a cenu komplet domu aby som mal predstavu ko…
bordy_m
Pred 6 rokmi
12
Riešili ste dvere s netypickou zárubňou?
Dobry den, rad by som sa opytal ci ste riesili alebo su v ponuke nejake zarubne na dvere na upev…
xaxaxaxa
Pred 9 rokmi
18
Koľko by stála táto zmena dispozície 3izbového bytu?
Dobrý deň, chcem len vedieť co by stalo vybúranie týchto par priečok v panelovom byte a odvezenie…
jakabkodano
Pred 9 rokmi
5
Aký druh hydroizolácie zvoliť?
Znižovali sme prízemie domu (pôvodne plánované ako pivnice) odkopaním hliny do hĺbky 40 cm, aby sa …
egresova
Pred 9 rokmi
1
Ake rozmery okien, zlozene z viac casti?
Otvor pre okna vychadza tesne pod vencom...cim by sa nemusel davat nad okno preklad. Avsak je vidit…
duzu
Pred 9 rokmi
12
Povolenie na stavby ČOV v Nitre - skúsenosti
Ahojte, chceli by sme v Nitre, v katastri Párovské Háje v záhradkarskej oblasti postaviť podkrovný …
poliacik321
Pred 9 rokmi
2
Máte skúsenosti s bukovými briketami od Drevmax?
Ma niekto skusenosti? maju dobru cenu len ci nahodu nema niekto skusenosti , ci su suche, tvrde,nap…
vader100
Pred 5 rokmi
4
Aký nivelačný prístroj mám vybrať?
Dobrý deň, chcela by som kúpiť manželovi pod stromček nivelačný prístroj k stavbe nášho domčeka a n…
richard71
Pred 9 rokmi
9
Ako vymeniť elektroinštalácie v panelovom byte?
Zdravím, mám pár otázok ohľadom výmeny starých hliníkových káblov za medené. Rátam s tým, že budem …
technik007
Pred 9 rokmi
22
Zháňam kuchynský stôl - kovové čierne nohy a dub doska
Ahojte. Zháňame takýto kuchynský stôl. http://www.estilofina.sk/nabytok/jedalen/jedalenske-stoly/j…
megdesign
Pred 9 rokmi
11
1
2
…
1949
1950
1951
1952
1953
…