O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hľadám literatúru k realizácii drevodomu svojpomocne
Dobry den, hladam dostupne informacie, ktore by mi pomohli k realizovani stavby drevodomu svojpomoc…
kavar
Pred 9 rokmi
4
Honor s.r.o.
Ahojte, mate skusenosti s touto kosickou firmou? Dostali sme od nich celkom slusnu ponuku na okna. …
megdesign
Pred 1 rokom
7
Top projekty "jedlička"
Dobrý deň chcem sa opýtať či niekto náhodou nestavia takýto domček: http://www.topprojekty.sk/proj…
zuzana76
Pred 7 rokmi
2
Ako zhodnotiť úspory?
Ahojte , co robite v tomto obdobi nizkych urokovych sadzieb so svojimi usporami ? Ako ich zhodnocuj…
falcion
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
66
V akom formáte doložiť situáciu k stavebnému povoleniu
Ahojte. potrebujem poradiť, v akom formáte ste dokladali k žiadosti o stavebné povolenie situáciu? …
megdesign
Pred 9 rokmi
7
Hladám šikovného projektanta na rekonštrukciu starého domu
Poradíte mi niekto projektanta na rekonštrukciu starého domu, ktorý ma skúsenosti a dobre nápady? …
maximats
Pred 9 rokmi
1
Zháňam kotvy Hilti do sadrokartónu
Zdravim, zhanam kotvu do sadrokartonu od HILTI konkretne tuto https://www.hilti.sk/kotevn%c3%a1-tec…
midodo
Pred 9 rokmi
6
Tepelné čerpadlo - dimenzovanie elektrickej prípojky
Ahojte. Chceme si postaviť v Nitre podkrovný rodinný dom, niečo ako Klasik 1 z ARD projektu http:/…
volt
Pred 5 rokmi
1
2
37
sponzor fóra
Prechodovú lištu alebo prah pod dvere?
Zdravím..Vie mi niekto poradit ci je lepšie dat pod dvere prechodnu lištu alebo prah?
rkorba
Pred 9 rokmi
9
Koľko vyjde materiál na túto posteľ?
Chceli by sme pre dcérku takúto posteľ. Spací rozmer na matrac 120 x 200cm. Výška cca 1m od zeme. K…
tvojaritka
Pred 9 rokmi
2
Vyosenie komin - kachle
Ahoj, kvoli viacerym okolnostiam sme nuteny posunut. Bude to vypadat tak, ako na obrazku. Chcem sa …
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
8
Potrebujem poradit lebo nerozumiem tomu: plynovy turbo kotol a vypadok elektriny??
Potrebujem poradit lebo nerozumiem tomu: pýtam sa laicky, vykurujeme RD plynovym turbo kotlom. Ked …
leonardom
Pred 9 rokmi
5
Zateplenie stropu, parozábrana, sadrokartón
Dobry vecer prajem, Prave nam namontovali okna. Chceli by sme o mesiac robit vnutorne omietky. …
petka456
Pred 9 rokmi
1
2
32
Zúženie otvoru pre okno
Ahojte , novostavba z tehly briterm 30, okenný otvor má 1200*1500, potreboval by som zúžiť na 950*1…
tino2
Pred 9 rokmi
1
Je v poriadku rozmrvený povrch na základovej doske?
Po dvoch týždňoch od zaliata dosky povrch vyzerá takto (viď foto) - poradte je to takto v poriadku?…
jamazonka
Pred 9 rokmi
15
Domymontovane.sk
Ma niekto nejake skusenosti s touto firmou zo Senca? Maju zaujimave ceny.
jojosr
Pred 9 rokmi
1
Kedy po vyliatí venca možno klásť väzníkový krov?
sa moze klast vaznikovy krov? Myslim, ze 5MPa pevnost betonu by mala byt dostatocna, kedze staci…
turista112
Pred 9 rokmi
30
Zvlnena hydroizolacia
Zdravim..potreboval by som radu ci takto zvlnena hydroizolacia je problem .. Iba jeden pas sa takto…
lubomird
Pred 9 rokmi
5
Tehla + zateplenie - ktorú variantu by ste preferovali?
Ahojte, urobil som male porovnanie tehiel a zateplenia, kde som porovnaval tepelny odpor, ceny a j…
bohanic
Pred 7 rokmi
1
2
42
Ako riešiť umývadlo v blízkosti vysokej skrinky?
ahojte montujeme kuchynu ako ste riesili ak ma niekto umyvadlo pri vysokej skrinke? bude stale od k…
marcelloo
Pred 9 rokmi
12
Potrebujem pomôcť s návrhom samonosného schodiska
Dobrý deň, potreboval by som pomôcť s návrhom samonostného schodiska. Dom saviam svojpomocne :-) V…
1aurora1
Pred 7 rokmi
1
2
41
Popraskané lepidlo ( strhnúť dole, alebo opraviť druhou vrstvou lepidla?)
Ahojte, včera pár hodín po natiahnutí lepidla so sieťkou prišiel dážď a silný vietor spôsobil zamo…
laco17
Pred 9 rokmi
2
Aká je cena zateplenia a vymaľovania domu?
Chcel by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosť a viete mi povedať koľko ste reálne zaplatili za z…
blackomt
Pred 9 rokmi
14
Vytvorenie šatníku -. steny zo sadrokartónu
Prosím o radu. Kúpil som dom, na poschodí/podkroví je dosť veľká chodba, chcel by som urobiť šatník…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
10
Môžem v kúpeľni dať nový obklad na existujúci obklad?
Viete mi niekto poradiť, či môžem v kúpeľni dať nový obklad na existujúci obklad? Máte niekto skúse…
marcelloo
Pred 9 rokmi
14
Výška otvoru 210cm
no narazil som na menší problém. Podarilo sa mi všetky otvori vymurovať väčšie t.j. 210cm na výšku.…
2v1
Pred 9 rokmi
14
Ktorú z týchto barových stoličiek by ste vybrali?
prosím Vás, ktorú barovú stoličku z týchto dvoch by ste si vybrali a prečo? ďakujem
fundasa
Pred 9 rokmi
4
Bojler v akumulačnej nádrži
zdravim, mame akumulacnu nadrz s vnutornym bojlerom chcel by som vediet ci je normalne ze ked sa pu…
viktor811
Pred 9 rokmi
28
Odporučte dizajnéra na návrh, vizualizáciu
Ahojte, viete mi prosim doporucit nejakeho dizajnera, ktory by mi navrhol sedacku na mieru spojenu …
ametysdesign
Pred 9 rokmi
2
Poloha okien v 40cm obvodovej stene, nezateplenej...?
Aky je vas nazor na polohu okien v obvodovych stenach nezatepleneho domu. Niekto hovori, ze vonkajs…
radoslavc
Pred 9 rokmi
19
1
2
…
1950
1951
1952
1953
1954
…