O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odporučte dobrú stavebnú firmu v Košiciach
Dobry den,vie mi niekto odporúčit dobru a samozrejme nie drahú stavebnú firmu ,ktora by mi postavil…
pluvko
Pred 8 rokmi
7
Odporučte geodeta z Nitry
Cavte, vedel by mi niekto odporucit geodeta z NR. Skusenosti,cena. D.
ivantausk
Pred 9 rokmi
3
Odporučte majstra na podbitie strechy v okolí Nitry
Ahojte, Mozete mi prosim Vas odporucit nejakeho sikovneho majstra na podbitie strechy v okoli NR. …
atlant
Pred 9 rokmi
1
Zateplenie rodinného domu z tehly
Ahojte strechaci, potrebujem vás názor na zateplenie RD z tehly v tomto ročnom období pri tychto mo…
kasana
Pred 9 rokmi
4
Poraďte dodávateľa rolldorových skríň v Bratislave
Pekný vecer...kto mi poradí kvalitného... skvelého...seriozneho....dodávatela a montážnika roldo…
hurgadatiba
Pred 9 rokmi
1
Aká dlažba môže ísť na podlahové kúrenie?
Prosim o radu.na podlahove kurenie musi ist plavajuca podlaha urcena nato.je to tak aj s dlazbou???
leilak1
Pred 9 rokmi
8
Aký kotol, bojler na ohrev teplej vody pre rodinu?
Ahojte, potrebovala si som poradit, aky kotol/bojler vybrat na ohrev teplej vody pre 4-5 clennu rod…
pripad001
Pred 9 rokmi
6
Čo s prehnutým oceľovým nosníkom v obývačke?
Zdravim. V obyvacke mame po celej dlzke viditelny ocelovy nosnik ktory je prehnity. Dom ma 40 rokov…
tibo35
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Lepiť tenké drevené parkety na podlahu s vykurovaním?
Lepit tenku drevenu podlahu s hrubkou 7 mm na podlahu s vodnym vykurovanim? Alebo nelepit a ukladat…
pripad001
Pred 9 rokmi
2
Farbenie škridľovej hrany pri úžľabí
Mame cerstvo polozenu strechu - cierna farba tondach leskla, uzlabovy plech je tiez cierny , ale ak…
pistikus
Pred 9 rokmi
2
Aký prostriedok na obnovu špár v kúpeľni?
Mohli by ste mi poradit? Chcem ozivit zasle spary okolo vane kachlicky su vydrhnute, spary tiez ale…
martins1
Pred 9 rokmi
2
Ako zabrániť šíreniu zápachu z kanalizácie?
Ahojte, dazdovu vodu odvadzame do verejnej kanalizacie. Z odkvapov sme potiahli rury az do sac…
truly
Pred 7 rokmi
17
Statický posudok na otvor do nosnej priečky v paneláku
Prosím Vás vedeli by ste mi poradiť statika, ktorý by mi vedel spraviť statický posudok na otvor do…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
3
Ako ukotviť koncový stĺpik zábradlia?
Dobry den, Idem si svojpomocne robit zabradlie na schodisti len mam taku dilemu ako dokladne ukotv…
loksiklubos
Pred 9 rokmi
3
Ako riešiť odvodnenie v nevyspádovanej garáži?
Mili strechaci, mozete mi prisim poradit, ako vyriesit odvodnenie (myslim tym stekajucu vodu z auta…
rkorba
Pred 9 rokmi
10
Máte skúsenosti s pamiatkovým úradom?
dobrý den chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s pamiatkovým uradom. ide o to ze vybavujeme povo…
bejby22
Pred 9 rokmi
4
Ako riešiť luster s dvoma káblikmi?
mozem sprovoznit luster kde mam takuto objimku s dvoma kablikmi,luster je zjavne upravovany a objim…
jakabkodano
Pred 9 rokmi
15
Máte skúsenosti so vstavanými spotrebičmi Gorenje?
Mam zalusk na spotrebice gorenje seriu ora. Ake mate skusenosti so vstavanymi spotrebicmi do kuchyn…
peonko
Pred 9 rokmi
2
Poraďte komín na plynový kotol
Ahojte dnes nam montovali prechod a komin z kondenzacneho kotla , myslite si ze je to spravene spra…
dedo758
Pred 9 rokmi
3
Brať úver z PSS alebo banky?
Brali ste niekto uver na byvanie z PSS? Oplati sa odtial vziat,ak tam mam sporenie? Zda sa mi,ze z …
jakubb
Pred 9 rokmi
2
Aké je ochranné pásmo pri vodovode na pozemku?
Vie mi niekto prosím poradiť, aké je ochranné pásmo, ak cez pozemok, na ktorom chceme stavať prechá…
stowasser
Pred 9 rokmi
2
Ako zistiť, kde je spodná voda?
Zdravím, máme pozemok veďla potoka. Chceli sme zistiť kde je spodná voda, takže dnes ráno bager vyk…
betadine
Pred 1 rokom
18
Čo všetko potrebujem na zápis do katastra?
Zdravim.Postavili sme si domcek,mame uz aj skolaudovane,aj supisne cislo mame..len potrebujem vedie…
lubica_44
Pred 9 rokmi
22
Máte niekto šikmý veniec v podkroví?
Ma tu niekto veniec v podkrovi, ktory kopiruje sklon strechy ? Ak ano, mate nejake foto, alebo navo…
weggie
Pred 9 rokmi
11
Tekutá guma - plochá strecha - UV odolnosť?
Ahojte, robím rekonštrukciu s prístavbou a špekulujem skladbu strechy: -drevený trámový strop (zo …
11jardo
Pred 9 rokmi
12
Kde zoženiem pracovnú doska Schiefer anthracit?
Skúsim ešte tu,už som prešla vsetko a neviem nájsť,prosim vás ak niekto viete kde zozenieme pracovn…
slavoducar
Pred 9 rokmi
6
Fasáda, tehla 40cm - čím ste zateplovali?
Dobrý deň , Prosim vás o radu čim zatepliť obvodove tehlové murivo Heluz STI 40cm ? V projekte so…
blacksr
Pred 9 rokmi
7
Môžem posunúť toaletu o 1m, ak sú hotové odpady?
Prikladam foto, povodne malo byt wc na oznacenom mieste, priamo kde je odpad. Potrebovala by som vs…
frantisekca
Pred 2 rokmi
16
Rekuperácia svojpomocne
dobrý deň, chcel by som sa informovať, kto má skusenosti z rekuperáciou v dome či je možná aj svojp…
micjak
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Hľadám projektanta na rekonštrukciu hlineného domu
Súrne hladame dobrého projektanta, ktorý sa vyzná v hlinených domocha ma k nim vzťah - jednalo by …
majkasnula
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1948
1949
1950
1951
1952
…