O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Lepidlo fasadne a nepriedusnost stien
Neviem, ci sa to tu riesilo. Viaceri majstri mi spominali, ze nepriedusne je najma lepidlo. Cize aj…
radoslavc
Pred 7 rokmi
1
2
44
Dvojkrídlové balkónové dvere - delenie
Ahojte, nemá niekto dvojkrídlové balkónové alebo terasové dvere celkovej šírky 120 cm? Na jedno krí…
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Lišty proti zatečeniu vody na kuchynskej linke.
Po odstránení lišty bola pod ňou pleseň. Asi lišta dobre netesnila. Má byť spodok lišty nalepený …
henrieta444
Pred 9 rokmi
6
RAVAK FREEDOM - kúpal sa niekto z Vás v tejto vani? Funkčný NEPODAROK ...
Chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosť s kúpaním sa v tejto samostatne stojacej vani.. Máme ju už…
jakubs777
Pred 5 rokmi
4
Kto vám robil návrh kúpelne?
Ahojte, potrebovala by som poradiť, kto vám navrhoval kupelne a či ste kupovali materiál (dlažbu, k…
dixy89
Pred 7 rokmi
29
Zateplit alebo nezateplit 40cm palenu tehlu?
Cast domu je z roku 1960, plna palena tehla. Obvodove mury 40cm, dva rady tejto palenej tehly a med…
martosko
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Systém HST alebo PSK?
Prosím vás o radu, máme 2 veľke okná na terasu jedno z kuchyne(2,50*2,50), druhé z obývačky(3,80*2,…
silviu
Pred 7 mesiacmi
1
2
...
3
70
Nekvalitne spravená fasada
Dobrý deň, na základe mojich fotiek by som sa chcela opýtať, či je naša fasáda spravená v štandarde…
budix1
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
65
sponzor fóra
Sklo do okna v kúpelni ?
aké sklo s akým vzorom dať do kúpelne aby do nej nebolo vidno ?
zita19
Pred 6 rokmi
20
Vetrací pás Tondach - horšie izolačné vlastnosti?
Dobry den, mame novu strechu , tondach samba 11 sklon 25°. Dost nas ale zaraza ze strechar nepr…
stefanl
Pred 5 rokmi
6
Architekt, projektant
Dobrý den SÚRNE hľadám projektanta, architekta - ktorý vie urobiť kompletnú dokumentáciu aj spolu s…
kakajkova
Pred 9 rokmi
9
Vase navrh a pripomienky na nas navrh prizemia nasho RD
Ahojte, prikladam vyrez nasho prizemia. Na poschodi budu dve detske, satnik, kupelna. Moja predstav…
martin153
Pred 9 rokmi
12
Aky siroky musi byt pozemok v bode napojenia na pristupovu cestu ?
Dobry vecer, prosim vas vsetkych o zdielanie vedomosti ci nazorov. Kazdy stavebny pozemok musi b…
jan45
Pred 9 rokmi
2
S ktorým slovenským výrobcom masívneho nábytku ste najviac spokojní, resp. by ste ho odporučili?
Ďakujem za všetky tipy a odporúčania.
madein1974
Pred 9 rokmi
10
Klesá nám tlak vody
Ahojte, včera nám akurát zapojili pec do obehu (Máme dvojpodlažný dom, na každom podlaží radiatory …
vee17
Pred 9 rokmi
1
2
36
Za aky cas ste dozariadovali exterier?
Kolko vam trvalo dozariadovat exterier chodniky zavlahu navazky plot trava atd?sice vsetko zavisi a…
lubica_44
Pred 9 rokmi
18
Interiérový design nového rodinného domu
Ahoj strecháči, hľadám človeka na interiérový design za rozumnú cenu - lokalita nezáleží. Môže b…
ametysdesign
Pred 9 rokmi
7
Bunfalov s podkrovím
Dobrý deň s čoho mi odporúčate stavať obvodové múry takého domu.Chcel by som aby to bolo lacnejšie.…
spiderhst
Pred 9 rokmi
6
Výška políc vo vstavanej skrini?
Ahojte prosím Vás o radu . Neviem sa rozhodnúť, či si mám dať vo vstavanej skrini rozdeliť priestor…
natalka13
Pred 9 rokmi
23
Kupiť Ytong teraz v zime?
Ak by bolo v zime teplejsie uvazujem nad zacatim stavby obvodovych murov. Vaham, ci kupit komplet y…
bozsky_kaja
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
84
Ledka neshasne po vypnuti
Zdravicko panove, taka vec znami ma taky problem, prerabal si izbu a robil si novu elektriku 2krat …
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
33
Sokle
Caute. Mam v obyvacke, na chodbach, kuchyni dlazbu. Sokle su tiez z dlazby. Do tej spary medzi som …
vladkounited
Pred 9 rokmi
5
Hreben betonovej strechy KMBeta
Na streche namiesto Yciek som daval dve kontralaty na seba, aj podla tesara to je vraj pevnejsie. V…
radoslavc
Pred 9 rokmi
19
Kompletná elektroinštalácia
Dobrý deň, chcem sa spýtať, čo všetko má obsahovať kompletná elektroinštalácia? Kupujeme domček v …
robo14
Pred 9 rokmi
9
Stare plastove okna
Peknu nedelu vsetkym ...mam dom po rekonstrukcii a v nom su stare plastove okna pravdepodobne 3 kom…
palito123
Pred 9 rokmi
1
Rychlo poradte
Moj stavitel dal do rozpoctu na bungalov povodne 70 balikov malty na murovanie. Teraz ziada odo mna…
bona69
Pred 9 rokmi
17
Ako sa pokladá podlahová izolácia?
Chystám sa izolovať podlahu.V otázke izolačného materiálu mám už jasno.Čo sa týka samotnej pokládky…
dusantt
Pred 8 rokmi
22
Pokládka polystyrénu a dilatácie
Zdravím, chcel by som sa poradiť, či je problém ak je dilatácia pripevnená na stenu až po finálnej …
sysell
Pred 9 rokmi
10
Upravili by ste niečo na dispozícii??
Skúste poradiť či je vhodné takéto rozloženie a ak nie poraďte ako ho prerobiť. Ďakujem za všetky r…
simik22
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
119
Rozsirenie kupelne o novu miestnost - nazor
Ahojte, viete mi niekto povedat o aky typ jadra ide z prilozeneho podorysu ? su bocne steny nosn…
dedo758
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
1946
1947
1948
1949
1950
…