O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odtok dažďovej vody do potoka.
Ahojte , neviete ako to je s odtokom dažďovej vody pozbieranej zo strechy domu do potoka, ktorý teč…
mesarosanton
Pred 8 rokmi
9
Ochranne pasmo lesa a vynatie pody
Chcem sa spytat niekoho, kto sa vyzna v zakonoch a postupe vybavovania stavebneho povolenia. Chcem …
hora111
Pred 9 rokmi
8
Odpady kolaudácia
Dobrý deň. Stavali sme na stavebné povolenie drevenú záhradnú chatku cca 30m2. Riešim teraz kolau…
tibo35
Pred 9 rokmi
7
Pozemok v EXTRAVILANE
Zdravim Vas Mam pozemok nachadzajuci sa v extravilane primestkej casti. Hned vedla pozemku je asfa…
sdtpa
Pred 9 rokmi
4
Okna a dvere gealan
rozpadlo sa mi kovanie na plastových posuvných dverách GEALAN ... firma kt. to montovala už neexist…
misko8777
Pred 9 rokmi
2
Sklopná batéria Blanco Linus
Prosím vás, máte niekto sklopnú batériu so sprškou pod okno Linus S F? Uvažujem nad kúpou, ale odrá…
dada318
Pred 9 rokmi
5
Právo na prístup po obecnej ceste
Dobrý deň, máme nasledovný problém. Kúpili sme pozemok na okraji obce. K pozemku vedú dve obecné ce…
draik
Pred 9 rokmi
16
Kúpno predajná zmluva 2 predávajúci
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť... Kupujeme 2 pozemky aby sme z toho mohli urobiť potom 1 sta…
jani44
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Firma KUNAJ vs. DREVITAL
Dobry den, zaujimal by ma vas nazor na firmy KUNAJ (http://www.eurookna-kunaj.sk/), DREVITAL (http…
pavolu
Pred 9 rokmi
3
Refinancovanie uveru-co vy na to?
Potrebujem poradit ohladne refinancovania uveru.Mame moznost kupy domu,cena je vyborna a vyborna aj…
lubk0
Pred 9 rokmi
11
Hladam sikovneho projektanta/projektantku?
Dobry den, hladam sikovneho projektanta/projektantku v BA. Chystame pristavbu verandy a podkrovia. …
pavka139
Pred 8 rokmi
3
Drevo-hliníkové okná od firmy Kunaj alebo Drevital
Zdravim, zaujimal by ma vas nazor na firmy KUNAJ (http://www.eurookna-kunaj.sk/), DREVITAL (http:/…
bambula626
Pred 9 rokmi
2
Laminátový nábytok vs. odtieň dreva
Ahojte, Zúfalo sa obraciam na vás ohľadom jednej dôležitej rady. Kupovali sme do spálne drevenú po…
dada318
Pred 9 rokmi
5
Ako sa vam byva v pezinku na Svatoplukovej?
Ahoj, chcela by som sa opytat mame zaujem o byt v PK na Svatoplukovej ulici a chcem sa opytat nieko…
baja28
Pred 9 rokmi
1
Aká môže byť dĺžka priznaných trámov?
Zdravim vas kolegovia... mam jednu taku laicku otazku...planujem v obyvacke a kuchyni priznany tram…
marcuss
Pred 8 rokmi
17
Môže sa postaviť ubytovńa keď v územnom pláne je to ako Priemyselná zóna a skladové hospodárstvo?
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Naše obecné zastupiteľstvo schválilo zámer, kde v časti v územn…
jankazb
Pred 9 rokmi
3
Prosím Vás staval tu niekto rodinný dom LAGUNA 40 ?
Prosím Vás staval tu niekto rodinný dom LAGUNA 40 ? Ak áno budem rád keď sa ozvete. Potrebujem si o…
mirkasasikova
Pred 9 rokmi
3
Je táto zmluva v poriadku??
K ú p n a z m l u v a uzavretá podľa ust. § 588 a nasledujúcich Občianskeho zákonníka xxx …
tiboresko
Pred 9 rokmi
21
Ako z ornej pôdy urobiť stavebný pozemok.
Mám možnosť výberu pozemku po rodičoch. Je ich viac, ale ani jeden nie je stavebný. Našla som pozem…
marcela_77
Pred 8 rokmi
17
Kde kupit lacne OSB dosky - Zilina
kde ste kupovali OSB dosky? sa mi zdaju strasne drahe, dajte tip na dobru cenu dik moc
ninaclaudius
Pred 9 rokmi
6
Treba stvorcestny ventil?
Kupil som ocelovy kotol Tekla Ekonomik 18 ktory bude vykurovat 8 radiatorov a obojzivelny bojler. …
viktor811
Pred 9 rokmi
1
2
32
Kedy platit dan z predaja
Zdravim, chcem sa opytat ak som predal pozemok v tomto roku 2016, kedy platit dan z predaja. Predpo…
stastnyjim
Pred 8 rokmi
14
Vysoká záloha pri kúpe domu
Zdravim. Planujeme kupu domu v hodnote 85 000 ale majitel pozaduje zalohu v sume 15 000. S tym ze c…
izoggy
Pred 9 rokmi
1
2
38
Akej farby máte kľučky na antracitových oknách?
Akej farby mate klucky na antracitovych oknach?Prosim pripojte foto na ukazku.Nam pri plastovych ok…
zemie
Pred 9 rokmi
18
Unik tepla cez digestor
ahojte chcem sa spytat ci existuje daka mrezka alebo zavrana aby som vedela zabranit uniku tepla ce…
jan45
Pred 9 rokmi
18
Rovná strecha - rýny
Ahojte. Tí, čo mate rovnú strechu - ako ste riešili rýny? Máme aj my, nejakých 5% sklon a ideme to …
ignacza
Pred 6 rokmi
7
Čím vyplniť inštalačné kanály drážky elektrických rozvodov v zime
Ahojte V sobotu idem robiť na chalupe nové rozvody elektriky. Teploty budú okolo 2 stupňov a v noc…
represent17
Pred 6 rokmi
18
Nazor alebo skusenosti s tehlou Heluz family 2in1 44cm
Chceli by sme stavat z tejto tehly, pretoze sa nam paci myslienka zeby sme v buducnosti nemuseli uz…
gashtaan
Pred 9 rokmi
1
2
51
Presilikonovanie v sprchovom kute
ahotje, ked som prerabal byt-kupelku tak pri silikonovani sprchovacieho kuta mi bolo povedane, ze i…
lubk0
Pred 9 rokmi
13
Kupna zmluva (zaruky)
Mam pred sebou navrh KZ na kupu RD (s pozemkom) postaveneho na kluc. Jeden z clankov Zmluvy hovori:…
lubk0
Pred 9 rokmi
10
1
2
…
1945
1946
1947
1948
1949
…