Akej farby máte kľučky na antracitových oknách?

Akej farby mate klucky na antracitovych oknach?Prosim pripojte foto na ukazku.Nam pri plastovych oknach nevedia dodat klucky vo farbe okien😈
Odpovedať
@soeldu27 mať kľučky vo farbe antracit, tak to nedosiahneš. Všetci ponúkajú biele, bronz, prípadne tmavohnedé. Akú máš vlastne farbu krytiek na kovaní?
Odpovedať
strieborne na tmavosivych
Odpovedať
Profilova fotka
Matne strieborné
Odpovedať
Profilova fotka
Matne strieborne
Odpovedať
@soeldu27 sice nemám ale videl som na žlto lakovane, zakaznik si to dal nalakovat. Vyzeralo to perfektne. Uz ani ja by som si nedal tuctovky co sa predavaju.
Odpovedať
Profilova fotka
Dala by som strieborné matné. Ver tomu že po nasťahovaní budú kľučky to posledné čo budeš vnímať. Detaily treba riešiť, to sme my ženy...ale toto je skutočne zbytocne riesit dlho.
Odpovedať
@slavoslav a ked to je len nalakovane nehrozi tak nejake olupavanie alebo nieco podobne?
Odpovedať
Profilova fotka
Cudoval som sa tvojej otazke kedze viackrat som sa stretol s tym ze ked boli okna antracit, tak klucky boli strieborne matne, nasiel som aj na nete obrazok http://oknoplast.sk/wp-content/upload... nieco taketo. Myslim ze to je taky kompromis, biele by neboli moc dobrym riesenim, toto vyzera dobre a nekole to oci
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, oknoplast.sk maju odtien ala antracit http://oknoplast.sk/produkt/doplnky/k... ale mne viac sedia v striebornej ...znamy maju na antracit.oknach a pekne to vyzera...a ako uz bolo spomenute....neskor to uz riesit nebudes, nepodstatna vec popri ostatnych dolezitych ;-)
Odpovedať
:-) Toto vôbec nemusíš riešiť. Ja som tiež dbala v byte na všetky doplnky všetky detaily aby všetko bolo tip top a dnes si tie veci už poriadne ani nevšimnem. Ono nejde tak o samotne kľučky ako o celok. A antracitové okná so striebornými kľučkami v celku ukážu veľmi pekne.
Odpovedať
@zemie určite nie ak je to spravené profesionálne. Na aute mám kľučky tiež nalakované, používajú sa intenzívnejšie a nešúpu sa. netreba sa toho obávať.
Odpovedať
my mame strieborne a ide to k tomu, teda foto a ked chces aj pocas dna mozem odfotit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
páči sa mi tá kombinácia čo je na fotke.
Odpovedať
@slavoslav ved ano to je pravda, len zase potom dalsi problem - najst takych ludi ktory to spravia kvalitne
Odpovedať
Profilova fotka
strieborné matné
Odpovedať
@zemie hľadaj karosára autolakírnika (lakovača? neviem správny slovotvar :-) ) Tí už zvyčajne vedia ako na to (ale nie tí podomoví, tam by som videl riziko).
Odpovedať
@slavoslav asi lakovac, to mi pride take ze by som aj pochopila koho :D :D :D jasne, podomove neni nic dobre, podla mna teda aspon
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?