Za aky cas ste dozariadovali exterier?

Kolko vam trvalo dozariadovat exterier chodniky zavlahu navazky plot trava atd?sice vsetko zavisi asi od toho kolko mate alebo kolko vam zostalo prachov ale aj tak
Odpovedať
@rado220 presne tak, zavisi to aj od toho, kolko penazi sa do toho vlozi. Aky plot? Aky velky pozemok? kolko a akych chodnikov a z coho? Aka zavlaha? Aj kvapockova? Zahony? Kolko a akych navazok? Takto sa to naozaj neda urcit .
Odpovedať
To sa neda povedat. Kto ma dostatok penazi,urobi vsetko rychlo na komplet,ostatni robia na etapy, kedy je cas a peniaze ;-)
Odpovedať
dozariadovat odkedy? od hrubej stavby, od vymalovania interieru?
Odpovedať
Nikdy to nebude dozariadovane. Vzdy bude co dorabat. Staci ak za jednu sezonu to dovedies do pouzitelneho stavu. Ten zvysok doladis pocas najblizsich 20 rokov, potom zacnes odznova
Odpovedať
Myslim ti ktori nemali na vsetko hned ale dostali ste to do stavu byvania a kolko ubehlo cas kym ste mali vsetko vo vnutri na komplet a komplet ploty okolie na dvore porobene.pol roka rok dva pat?
Odpovedať
Sam pises ze zalezi na peniazoch, takze odpovede budes mat rok dva . tri styri....
Odpovedať
Tak pripad u nas...Rodicia sa nastahovali min. rok v septembri a chyba im oplotenie ktore budu robit predpokladam na jar...takze to vychadza do 2 rokov od nastahovania (3,5 roka od zaciatku vystavby...)
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska 4
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@sysell :-D ty si pako ale vedies!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell podľa toho zakolko sa vráti manžel :-D :-D :-D
Odpovedať
@sysell napisal si to dost sprosto ake vystihol si podstatu 👍
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som asi videla jeden diel na jojke kde robia zahrady a tam bol jeden dom novostavba, kde byvali uz 5 rokov a az po 5tich rokoch sa rozhodli riesit zahradu. Takze to ma kazdy ako vyjde.
Odpovedať
Profilova fotka
@rado220 dokoncis to v takom case, v akom ty budes chciet, ako velmi to na tom zalezi. Ak uz zacnes v dome byvat a nevadi ti ten neusporiadany priestor okolo domu, tak sa ti moze stat, ze to nedokoncis NIKDY. Pardon, ale naozaj blba otazka.
Odpovedať
Profilova fotka
@rado220 ako už bolo povedané, všetko závisí od financií, ale i tak, pri ich dostatku nám to trvalo, a to myslím stavbu, ploty, záhradu včetne závlahy od 14. 2. 2014 do 30. 9. 2016. Pozri si v mojom fotoblogu http://www.modrastrecha.sk/blog/topvi...
Odpovedať
ja si nemyslim, ze to zalezi len od financii. Aj od toho ako velmi chces a vies si to zariadit. Poznam jedneho, ktory si moze peniazmi tapetovat doma ale zahradu dokoncuje niekolko rokov.
Odpovedať
Ono v exteriéri bude vždy roboty, viem to podľa známych. Tí neustále niečo robia, dotvárajú, dokupujú. Nedá sa to všetko naraz najmä keď nie sú financie. Ale taký rok, dva myslím že sú také normálne časové horizonty za ktoré by sa to dalo stihnúť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?