O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Skúsenosť s architektkou Ing. Katarínou Pavlovičovou?
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s Ing. Katarínou Pavlovičovou? Známi nám ju odporučili, vraj za…
majkasnula
Pred 9 rokmi
3
Ahoj mam otazku: do akej - teploty sa moze vo vutri domu betonovat+ da sa pritopit aby beton schol?
ide o prerabku v uzatvorenom dome- hornej deky jasne ze by sa dal cement vyssich tried,do betonu me…
ignacza
Pred 9 rokmi
3
Ako by ste zateplili toto podkrovie...
Zdravim,zateplili by ste podkrovie az k štitu alebo to zavriet a zateplit len po tie väznice (klieš…
ghia
Pred 9 rokmi
26
Zelena stran - KE
Ahojte, Ma niekto skusenost s kupou holobytu v ramci projektu Zelena Stran v Kosiciach (Kosicka No…
petko234
Pred 8 rokmi
2
Poradite niekoho sikovneho a cenovo prijatelneho na rekonstrukciu strechy? Okres Levice
Ide o plochu cca 350 m2.
marekfischer
Pred 8 rokmi
3
Hľadám nápady na detskú izbu pre dcérku
Zdravim,hladam konkretne napady, navrhy, rady na detsku izbu..ALE velmi malicku.Rozmery su 3,625x2,…
evica01
Pred 8 rokmi
11
Prístrešok na auto - fólia
Prosím Vás, mam si nechať otvorený prístrešok na auto alebo sa oplatí dookola nejako pripevniť pri…
klarinkamn
Pred 4 rokmi
26
Omietky v dome bez vykurovania v zime
Zdravim, mame omietky natiahnute uz asi mesiac - nestihli sme dalsie veci-potery a pod a teda stav…
jmomietky
Pred 6 rokmi
21
sponzor fóra
Regulácia otáčok kotlového čerpadla
Ahojte, potreboval by som poradiť. Na reguláciu otáčok čerpadla drevosplyňovacieho kotla som zabudo…
ibauer
Pred 6 rokmi
10
Aplikácia fasádnej omietky ešte v novembri ???
ahojte, práve v týchto dňoch nám firma zateplila poschodový dom. Kvôli nepriaznivému počasiu sú vše…
kejsix
Pred 2 rokmi
9
Predaj bytu s RK, či bez?
Dobrý deň, poprosím vás o vaše skúsenosti. Svokor sa sťahuje ku nám a chce predať svoj byt. Je dobr…
hyta
Pred 9 rokmi
4
Aký mráz vydrží beton na strope bez aditív po zabetónovaní?
Asi po 15 hod. nám primrzlo na -1,ďaľší deň ráno -3,ale večer sme prikryli fóliou.Na 7 deň bolo -7.…
weggie
Pred 9 rokmi
10
Letný a zimný režim okien - nastavujete to niekto?
Nastavuje niekto kazdy rok letny aj zimny rezim na oknach aby si tesnenia "odychli" ci to nechavat…
gashtaan
Pred 7 rokmi
1
2
42
Projektant okr. Ilava
Ahojte neviete niekto poradit projektanta ktory za dobru cenu trochu prerobi moj projekt, potrebuje…
repro1
Pred 9 rokmi
2
Prava ovcia verzus umela kozusina
Ahojte, poradte, kto ma skusenost..co je trvacnejsie, prijemnejsie na dotyk a dobre na udrzbu, prav…
duzu
Pred 9 rokmi
3
Overenie podpisu pri kupe domu
Mam otazku. Je nutne zo zakona aby boli podpisy kupujucich a predavajucich pri podpise kupnej zmluv…
gigisuli
Pred 9 rokmi
8
Decentrálna rekuperácia Inventer - skúsenosti
Potrebovala by som poradit ci dat Inventer alebo nie. Zaujima ma predovsetkym nazor tych,ktori ho u…
1suzie1
Pred 11 mesiacmi
16
3de creative s.r.o.
Kuchynské a interiérové štúdio - má prosím niekto skúsenosti?
cestmir
Pred 9 rokmi
3
Cena prace za fadadu
Dobry,aka je aktualna cena prace na m2 za komplet zateplenie od lepenia polystyrenu,sietkovanie az …
wilant
Pred 9 rokmi
6
Poschodový dom a vybavenie stavebného povolenia.
Dobrý deň , mám na vás pár otázok. Chceme začať stavať dom. Kúpili sme úzky pozemok s starým domom.…
evinka1809
Pred 9 rokmi
24
Aký typ bazénu je najlepší?
Ahojte, Chcel by som pocut Vase nazory na typy bazenov, lebo v dohladnej dobe by som chcel zabezp…
rebeca2
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
86
Aký je váš názor na tieto dve kúpeľne?
Máme viac menej vybraté obklady do dvoch kúpelní. Jeden je od ABK obklad Tracks a druhý od Tubadzi…
johnny14
Pred 7 rokmi
27
Hlinikovy plot - okenicovy...kolko vas stal?
Ospravedlnujem sa, tato tema tu uz bola ale nedozvedela som sa , co som potrebovala. Ak ste niekto…
fixx
Pred 3 rokmi
31
Poradte dobrého kováča na výrobu kovaného zábradlia
Ahojte! Hladám kontakt na dobrého a nie príliš drahého kováča na výrobu kovaného zábradlia na RD …
kovinox
Pred 8 rokmi
7
Čo sa na stavbe dá stihnúť za 3 mesiace?
Ahojte, mala by som otazku, ze kolko prac sa da stihnut za 3 mes. resp. kedy dat byt na predaj do r…
martin25
Pred 9 rokmi
27
Mám múry pred zateplením natrieť penetrákom?
Idem zatepľovať 16cm neopor na penu Tytan styro. Vystal mi penetrak. Natriem múry pred zateplením a…
ignacza
Pred 9 rokmi
13
Môže ísť matná dlažba k lesklým obkladačkám?
Na stenách budeme mať biele lesklé obkladačky.Môže byť matná dlažba na zemi alebo musí byť lesklá?
dada318
Pred 9 rokmi
8
Aka farba okien: Hneda skridla, zlty dom?
Mam takuto skridlu: http://www.km-beta.sk/?id=13 Dom planujem slabozlty. Uvazujem nad farbou…
radoslavc
Pred 9 rokmi
10
Poradíte súdneho znalca na pozemok v Nitre?
Prosím viete mi poradiť znalca na odhad ceny pozemku? Potrebujem znalca ktory je zaroven stale clov…
adriana1609
Pred 9 rokmi
1
Kondenzovanie vody na strope pri cerstvych omietkach
Ahojte, vie niekto poradit ako sa vysporiadat s problemom vlhnutia stien? Ide o rozostavany nezatep…
gazzz
Pred 9 rokmi
8
1
2
…
1953
1954
1955
1956
1957
…