Aký je váš názor na tieto dve kúpeľne?

Máme viac menej vybraté obklady do dvoch kúpelní. Jeden je od ABK obklad Tracks a druhý od Tubadzin obklad Biloba. Spravil som si vizualizácie, tak som zvedavý na Váš názor. Farba dlažby a dverí je len taká ilustračná. V kúpeľni, kde je aj vaňa, je tá jedna strana, kde je rebríkový radiátor s trocha tmavším obkladom, len to tu nie je moc vidieť, a aj tá listela bude vycentrovaná presne medzi tými dvoma nikami.
Odpovedať
Osobne by som nekombinoval viac ako 2 farby. Ak aj nie moderné, tak večné , ako diamanty, sú vzory kameňa. Listely nie a o tých nikách by som tiež pouvažoval. Eldorádo pre chyby obkladačov ... a tých rečí, ako to nejde. A ak je tá podlaha imitácia dreva tak to tiež nie.
Odpovedať
ta první mi přijde nadčasovější a elegantnější a také max dva vzory, tu listelu bych dala bud stříbrnou, ale ne tak kontrastní
Odpovedať
jednoznacne ta prvá. elegantná, bleda farba je teraz in a do budúcna stále aktuálna. A dvere určite biele alebo otien ako dlazba.
Odpovedať
Prvá verzia.
Odpovedať
@milan209 @ifka22 ale to nie sú dve verzie :) my ideme robiť dve kúpelne v dome...takže platí prvá aj druhá :)
Odpovedať
prva ok, druha vyzera dost gycovo, prilis vela materialov, vzorov na malu kupelnu
Odpovedať
menej je niekedy viac :-)
Odpovedať
Pekne sú obidve
Odpovedať
Listy nie. Ani pasik nad vanu.
Odpovedať
ahoj :) prva je fajn, taka jednoducha, cista, nadcasova, zmenila by som len ten pasik, je prilis kontrastny. radsej nieco svetlejsie. druha, na to aka je mala, je prilis tmava, sla by som radsej do svetlejsich odtienov, aby to bolo opticky vacsie. a tie listy by som dala prec, aby ta neomrzeli po 3 rokoch :) ja by som tam dala len ten svetly obklad a tmavy by som ponechala za wckom a zvisly pas za umyvadlo a zrkadlo, do sprchy uz nie. a tie ornamenty okolo zrkadla by som dala prec uplne, uz je to moc prepchate..ako bolo uz povedane, menej je niekedy viac :)
Odpovedať
Tiez by som z 1. dala prec listelu a 2. celu prerobila.
Odpovedať
@pripad001 @adjanni @dorota100 @marta2610 @evica01 @moniko25 tak listely v oboch kúpeľniach som dal preč, tú hornú som trocha upravil...tie listy možno máte pravdu, že sa časom zunujú, ale zase nebude to fádne keby tam kombinujem iba svetlý a tmavý obklad?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@johnny14 ... fadne to zaiste nebude, len tomu treba dat formu. Obávam sa, že na to sú architekti a dizajnéri. Ak si to ale robíš sám, tak sa inšpiruj niekde na www. Môj malý postreh, ak by si dal napr čelo a stenu po dĺžke vane tmavé, prípadne pás steny na šírku okennej špalety hneď to nadobudne iný rozmer.
Odpovedať
@johnny14 skor to bude viac nadcasove, ak by sa ti listy aj nezunovali, o par rokov iste nebudu "in" :) skus popozerat tie stranky, alebo katalogy, tam sa daju tiez najst fajn inspiracie :)
Odpovedať
@johnny14 ahoj, 1. kúpeľňa sa mi páči, tiež mám obklad Tracks Ivory od ABK, drevená listela je krásna, mne sa tam páči, táto verzia je nadčasová, jednoduchá, elegantná. 2. kúpeľňa nie, moc farieb a vzorov, ale to je iba môj názor, je dôležité, aby sa to páčilo tebe. ;-)
Odpovedať
Myslim ze zeny ti tu dobre radia ta prva sa aj mne viacej pozdava a to sa priznam ze sa do takychto veci moc nevyznam a nechavam ich radsej na zenu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@johnny14 Dobry den, chcela som sa spytat ci ste nakoniec pouzili v kupelni obklad biloba a aku dlazbu ste k tomu dali?? mi ju tiez planujeme dat len som si nie moc ista tou dlazbou, tak by som sa chcela inspirovat, ze aka sa k tomu este hodi. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa 1👌 čisté, plne svetla, ja som za menej vzorov 😊
Odpovedať
Profilova fotka
1 po uprave ok. 2 - maly priestor bude posobit vacsie len v jednom odtieni, kludne daj len svetlu vsade . Tie listy- brrr
Odpovedať
jednoznacne som za tu prvu kupelnu, je to take priestranejsie a svetlejsie.. mne sa viac pacia taketo jednoduchsie kupelne plus to vyzera, ze vsetko tam ma svoje miesto a nic tam nie je natlacene.. a mat aj vanu a aj sprchovy kut je iba vyhoda takze by som asi siel do tej.. my mate tiez podobne urobenu kupelnu teda farebne ale nam sa zmestil iba sprchovy kut aby to tam nevyzeralo tak preplnene..
Odpovedať
@lenkaaaaaaa @luctom @bambula626 @jerry44 Obe kúpelne máme už spravené, s istými obmenami. Listela v spodnej nie je...je tam iba taká jemná mozaika na vani...a dlažba je tam tmavšia imitujúc drevenú podlahu... Horná menšia kúpelňa je spravená tak, že tmavý obklad je iba za WC a vedľa umývadla je ten kvetový vzor. Dlažba je znova imitujúc drevenú podlahu taký svetlý odtieň, už si nepamätám názov, musím pozrieť na bločku ak nájdem - potom napíšem. Všetkým sa veľmi páči tá vrchná menšia, mne sa však páči asi o kúsok viac tá spodná, pôsobí podľa mňa luxusnejšie a keď sa do tých ník dajú nejaké farebné doplnky bude určite pôsobiť živšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@johnny14 super, inak tie vizosky dost skresluju, moja tiez na vizu nic moc farby des a v skutocnosti su obklady ine...
Odpovedať
@lenkaaaaaaa http://eshop.ingema.sk/katalog/Tubadz... túto dlažbu sme dali...nie je to úplne to isté ako ten obklad...ale podla mňa sa ako tak hodí
Odpovedať

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
johnny14 v com ste si prosim robili tu vizu? tiez chcem abk, ale neviem najst na to program.dakujem
Odpovedať
@marianneh v programe SketchUp , treba sa však do toho trocha dostať...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?