Posledné zlepšovaky, rady,názory...

Zobraz úvodný príspevok
Čaute,chcem sa za pár dni pustiť do rozvodov vody,elektriky atd.Takže mám poslednú možnosť ešte niečo malé doladiť,opraviť,zmeniť.Samozrejme hýbať a búrať viem už len s priečkami. :-) Detské izby,obývačka ,kuchyňa sú už fixne.Na 99% som takto viac menej spokojný,rozhodnutý,ale je možné že som niečo prehliadol,podcenil tak ešte je možná náprava,úprava.Viď fotoblog ;-) Ďakujem
Odpovedať
1
2
@astley hlavne si tam budete obliekat kabaty mnohokrat dvaj traja na sirke 130cm a samozrejme aj nejaka ta taska na zemi bude polozena, prides niekam chces kluce polozit, dazdnik sadnut si ... Tiez som ako ty pred rokmi uvazovala a potom nadavala.
Odpovedať
@godfather Stále čakám že sa zrealizuješ a niečo "funkčné " konkrétne napíšeš,nakresliš.Inač ostávaš len teoretikom,nakoľko neviem čo viac funkčné ako v mojom prípade dostať do cca 7m2 ( vaňu,sprchač,wc,umývadlo) dokážeš ty ;-)
Odpovedať
A keďže sa to celé zvrhlo na kúpeľňu a či WC spolu alebo nie,upovedomujem že ja ani z estetického a ani hygienického hľadiska nemám proti WC v kúpeľni problém a ani strach.Taktiež že su tam kúpeľne dve a riešite dokonca detskú ;-) A mám aj samostatné WC keby dakomu nešmakovalo :-) Ďakujem
Odpovedať
@godfather Farebnosť si nevšímaj to sa len kamoška šantila :-)
Odpovedať
@astley v tejto diskusii bohuzial zostanem len teoretikom... pridam sa k vacsine aby som nevytrcal z radu... nechce sa mi to citat, ale nasiel sa uz niekto s nejakym riesenim?
Odpovedať
@astley a co ja s tym? potrebuje vysantit niekde inde, nie za monitorom...
Odpovedať
Kupelnu mame velmi podobnu, povodnr sme to mali navrhnute takto, ale zdalo sa mi to hrozne stiesnene, tak sme nakoniec miesto sprchacu dali wc a kupelna nie je taka prepchata...teda, este nie je urobena komplet, ale som rada, ze sme tam ten sprchac nevtlacili (napriek manzelovej nevoli)
Odpovedať
@katuska78 A máte 2 kúpeľne,alebo ste ostali bez sprchača?Ano je to na tesno,ale zas tam je všetko.Musim este popremýšľať.Pošli foto ak máš. Dik za názor ;-)
Odpovedať
@astley tu na streche som riesila kupeku a od sprchaca ma odradil nie horny pohlad, ale pohlad od dvier...take natlacene vsetko. Nakoniec to mame ako na obrazku ibaze zrkadlovo a umyvadla su viac pri vani (to sme uz riesili priamo v realnej kupelni..odfotit nemam velmi co, lebo zatial su len rozvody a omietky hotove.. Druhu kupelnu nemame. Uz by som dve kupelne ani nechcela. Mame upravovany bungalov 961.
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/kupe... Tu som riesila nasu..
Odpovedať
@katuska78 Ale som si všímol že ty si mala šírku kúpeľne len 180cm ja mám 40cm k plusu ;-) A rozmýšľam že možno by som ho mohol trochu zapustiť do rodičovskej kúpeľne.
Odpovedať
@astley to je uz na tebe 😜. Kazdy preferuje nieco ine...ako som uz pisala, dve kupelky by som nechcela. Je to PODLA MNA zbytocny rozmar..Neuvazoval si spojit ich do jednej priestrannej a este sa dnu vojde aj infrasauna 😜 (moj sen 😁)..
Odpovedať
@astley Ja mám kúpeľňu rozmiestnenú ako ty detskú, len namiesto toho jedného umývadla pri vani je dvojkomín a sprcháč je 90 cm štvrťkruh. Rozmer kúpeľne je 2x3 m. Nie je to vôbec stiesnené, je to v pohode
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?