O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odkiaľ ste vozili ornicu? Bratislava a okolie
Ahojte, Zaujíma ma, hlavne Bratislava, odkiaľ ste vozili ornicu alebo nejakú lepšiu hlinu do záhra…
kreola
Pred 6 rokmi
11
Zateplena fasada - uchyt bleskozovdu/okapov ?
zdravim, aky uchyt sa pouziva na fasadny belskozvod ak ho chcem po vonku s tym ze fasada sa zateluj…
14054
Pred 7 rokmi
29
Krabičky na zasuvky
Ahojte strechari,potrebujem opät vasu radu- pomoc... Mame zatepleny dom 14cm polystyrenom,no zabud…
gami1008
Pred 6 rokmi
12
Rozpadajúca sa malta medzi tehlami
Dobrý deň všetkým stavebníkom, prerábam starší dom a pri osekávaní starých omietok na tehlu som…
uhlikova_stopa
Pred 2 rokmi
14
Mravce v byte na siedmom poschodí
Ahojte, našla som tu podobné diskusie, aj som ich čítala, ale nenašla som presne to, čo chcem vedi…
zita19
Pred 2 rokmi
28
Kupa domu a pozemok pred patriaci niekomu inemu
Zdravim, chcel by som vas poprosit o nazor-radu, mame kupovat starsi rodinny dom, je spraveny novy …
richard71
Pred 7 rokmi
15
Valbova strecha rukkii clasic
Ahojte najde sa tu niekto kto si sam kladol krytinu rukkii clasic na valbovu strechu?
itrnka
Pred 7 rokmi
1
Jednoduchy načrt kanalizačnej pripojky
prosim vas vie mi tu niekto poradiť ako sa kresli jednoduchy nakres kanalizacie,potrebujem to na do…
krepino
Pred 7 rokmi
14
sponzor fóra
Popraskaný cementový poter
Ahoj, u švagra robila nám firma v Žiline cementový poter.Pekne ho polieval, tak ako mu doporučili.N…
igor256
Pred 4 rokmi
1
2
45
Stojky pod veniec Poprad
Zdravim. Nema niekto na pozicanie za rozumnu cenu zelezne stojky pod veniec? Najlepsie z okolia Pop…
anka2016
Pred 7 rokmi
4
Firma/partia na zhotovenie železobetónového monolitického stropu
ahojte, hľadám firmu alebo nejakú partiu ktorá by mi vedela naceniť, prípadne následne aj zhotoviť …
robertobb
Pred 7 rokmi
3
Wc a nad nim male okno
Potrebovala by som foto s wc a nad nim male okno.inspiracie vdaka
brunete
Pred 7 rokmi
12
Projekt podlahového topení, rozteč trubek
V příštím týdnu mě čeká realizace podlahového topení. V projektu se mi nezdá kladení trupek PT, vš…
tomasycek
Pred 7 rokmi
7
Laguna 15n - rez pultovou strechou
Krasny den prajem, je tu niekto kto ma projekt Laguna 15n a bol by ochotny zaslat rez strechy + kro…
le1111
Pred 7 rokmi
1
Travertino - co by ste zmenili?
Dobry den, chcem vas poprosit o radu, co by ste v tomto projekte zmemili. Urcite by sme chceli z…
monicka118
Pred 7 rokmi
2
Čo vysadiť do predzáhradky pod okná?
Ahojte Strechaci :), ak by mi niekto vedel poradit, co vysadit pred dom pod okna bola by som velmi…
alusha
Pred 6 rokmi
21
Svetlovod Nitra a okolie
Poprosim info ohľadom spoľahlivej firmy na montaz svetlovodu v Nitre a blízkom okoli. Dakujem.
tomikam
Pred 5 rokmi
6
Dopravny inzinier + projekt voda
Nepoznate niekto dopravneho inziniera s ktorym sa da normalne porozpravat o pristupovej ceste? pr…
22dodo22
Pred 7 rokmi
1
Vymena stresneho okna
Viete mi prosim poradit niekoho spolahliveho v Novom Meste nad Vahom, pripadne blizkom okoli, kto b…
stresneoknaeshop
Pred 7 rokmi
4
Zateplenie základov XPS 20cm
Ahojte v projekte mám 20 cm xps do hlbky cca 75 cm a na to plynule pokračuje izolácia steny tiež 20…
leilak1
Pred 7 rokmi
11
Firma na rekonštrukciu RD okres Čadca
Chcem Vás poprosiť, či nemá niekto kladné skúsenosti so stavebnou firmou z okolia Čadce, prípadne m…
pudziany
Pred 7 rokmi
1
Erasa na vyrovnavacich tercoch
Bola mi ponuknuta stavba terasy na vyrovnovacie terce bez sterkoveho loze. Cize, na zhutnenu hlinu …
majsterdreva
Pred 7 rokmi
12
Kupelna v panelaku
Zdravím,chceme prerabat kúpeľnú....máme všetko aj sanitu aj obklad....obklad obsahuje aj nejake skl…
jp9
Pred 7 rokmi
21
Odstránenie parkiet a nová podlaha
Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu. V byte sme odstránili parkety a je pod nimi vrstva asfalt…
jan45
Pred 7 rokmi
11
Asfalt pod parketami
Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu. V byte sme odstránili parkety a je pod nimi vrstva asfalt…
lucianm
Pred 7 rokmi
4
Napojenie videovrátnika - ako ťahať káble?
Caute kupil som 10m ftp kabel na vratnika. Treba tahat aj nejaky napajaci kabel ku vratniku trebars…
chrobak7
Pred 1 mesiacom
1
2
47
Digestor nad ostrovcek
dobry den prosim vas ako mate rieseny digestro nad ostrovcekom?ceny su dost vysoke,riesili ste to a…
chrobak7
Pred 7 rokmi
5
Dlažba na terasu - na úroveň okna alebo so schodom?
Dobrý deň. Potreboval by som poradiť, prípadne Vaše skúsenosti. Mám rozrobenú terasu a neviem či …
monicka118
Pred 7 rokmi
17
10 radov tehál a hrubý veniec?
Ahojte, v projekte máme zakreslených 10 radov tehál + veniec, ale ten vychádza 50 cm. Budeme mať žb…
peto125
Pred 7 rokmi
17
Komplet fasada vs terenne upravy ?
Zdravim, musim spravit teraz fasadu a idealne do omietky ked uz bude lesenie (tlaci ma banka a cerp…
lenikkk4
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1436
1437
1438
1439
1440
…