Odstránenie parkiet a nová podlaha

Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu. V byte sme odstránili parkety a je pod nimi vrstva asfaltu. Na miesto parkiet chceme dať laminátovú podlahu. Viete mi poradiť, či je potrebné odstrániť asfalt alebo či existuje nejaká chémia vhodná aj na asfalt, ktorá sa prichytí a zrovná nám povrch? prípadne aký postup zvoliť pri takejto rekonštrukcii? Vďaka za názory a rady!
Odpovedať
Profilova fotka
nezakladala si temu uz jednu takuto?
Odpovedať
Profilova fotka
V byte asfalt? To som teda este nevidel...
Odpovedať
Nemyslíte náhodou škváru ? Lebo asfalt som pod parketami tiež ešte nevidel :D
Odpovedať
ja som parkety nechal, na nich som dal laminat. podlahu. Rozmyslal som parkety odstarnit,( tiez je pod nimi asfalt), potom by som musel odstranit aj cast betonu-poteru a nahradit to nejakym lahcenym betonom. Skuste odmerat, ze aka vyska poteru sa tam zmesti, ked aspon 4-5 cm tak mate vybavene.
Odpovedať
Profilova fotka
Bolo podla mna chybou dat prec tie parkety, vacsina ludi dnes dava laminatovu podlahu na ne a nie je s tym problem, prave naopak. Teraz je to uz asi jedno, treba to vyriesit a riadte sa tym co sucky pisal ;-)
Odpovedať
@sverdik @lubk0 aj my sme mali asfat-teda parkety boli lepené do asfaltovej vrstvičky. Museli sme to dať preč aj s poterom. Ale my sme to mali v dome, čiže postupy boli trochu iné.
Odpovedať
Vďaka za rady!
Odpovedať
Profilova fotka
@lucianm a pre co si sa teda rozhodla?
Odpovedať
Vraj existuje nejaky poter na ten asfalt/skavaru, ktory chyti....a potom na to pojde nivelacka. Tak uvidíme
Odpovedať
Profilova fotka
@lucianm ešte nezabudnite dať penetrák alebo adhézny mostík, a nivelačku prebrúsiť. Viac komplikácií neviem poradiť. Už som vám písal, vyspraviť stierkou (klébrom), podložka, plávačka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?