O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Sušička prádla Bosch WTW 87467 CS ,alebo AEG T8DBE48SC
Keďže sa jedná o kúpu našej prvej sušičky prádla,tak sa už dlhšie rozhodujem ,hľadám a porovnávam.…
lila7
Pred 7 rokmi
2
Priznané krov+patransky profil postup
Zdravím, aký je postup pri riešení podbitia vonkajších častí krovu tatranským profilom pokiaľ chce…
vietkong
Pred 7 rokmi
7
Využitie štátnej dotácie na zateplenie rodinného domu
Ahojte, zvažujem použiť dotáciu na zateplenie. Svojpomocne zatepliť, ale dodržať normu od r.2016 …
kasparkek
Pred 5 rokmi
19
Byvaniesk
zvazujem mont.dom od byvaniesk. nejake skusenosti? dakujem
wishmaster
Pred 6 rokmi
3
Typ plastovej šachty na vŕtanú studňu
Ahojte, mám navŕtanú studňu DN200, idem kupovať plastovú šachtu. Šachta bude pod neizolovaným plech…
raphael42
Pred 4 rokmi
1
2
42
Omietky Trstena
Ahojte, nepoznate nejakych sikovnych omietkarov, co urobia omietky v byte do 0,5 cm v okoli Trstene…
nikola2212
Pred 7 rokmi
1
Projekt Ekoline 1237 z eurolineslovakia
Dobry vecer, chcela by som Vas poprosit, ci niekto staval dom z euroline Ekoline 1237? Potesili by …
nataliatt
Pred 7 rokmi
1
Vytlacena kotva. Co to ma byt?
Po 10 mesiacoch mi vytlacilo jednu 25cm dlhu kotvu, ktora je za 10 cm styrodyrom v betone (starom).…
majkoj
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Vyhladanie vody pred vŕtaním studne
Zdravím Nepozná niekdo niekoho kto vie vyhladať vodu ešte pred vŕtaním studne?Aby som nedal vŕtať …
betadine
Pred 4 rokmi
2
Aky okrasny zahon k tujovemu zivemu plotu
Ahojte, prosim poradite mi, na jednej strane zahrady mame tujovy plot, ale chcem to rozsirit o okr…
mizulienka
Pred 7 rokmi
1
Ako najst odbornika na posudenie hydroizolacie v starom dome (nazov profesie)?
V starsom dome su vlhke steny. Chcel by som oborne posudit ako to odstranit, ale neviem ci mam oslo…
bpe
Pred 7 rokmi
6
Dobrá firma na okná z Nitry a okolia
Viete mi poradiť dobrú firmu na okná v novostavbe z NR,NZ,?Na nete je ich toľko že si neviem vybrať…
mythnick
Pred 7 rokmi
2
Zeteplení x vazník
Mám vazníky a po zateplení fasády bude střecha tzv. bez přesahu. Hrana zateplení bude +- lícovat s…
r4d3k74
Pred 7 rokmi
6
Čo na piecku okrem kachlíc?
Ahojte, Piecku čakajú rôzne opravy a moja otázka znie: Mám want nejaké možnosti čo dať do L-ka pri…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Rezim odvlhcovania pri klimatizacii
Zdravim, nema niekto znalost, ako funguje rezim odvlhcovania pri klimatizacii ? Je mi jasne, ze v…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
8
Hladám odporúčanie na overených omietkarov - Nitriansky kraj. Prosim
Ahojte, prosím Vás viete mi odporučiť nejakých overených omietkárov ? Ďakujem za každý kontakt
sedmikraska20
Pred 7 rokmi
3
Cena za dodávku studenej vody
Toto som našiel na nete 1. Výroba a dodávka pitnej vody verejným vodovodom 1,1231 € s dph 2. …
cache
Pred 7 rokmi
4
Sadajuce zaklady
Mám v pláne kúpiť starší rodinný dom cca 60-70 Roč.Na prednej strane je prasklina cez základy smero…
stells28
Pred 7 rokmi
12
Izolacia do sadrokartonovej priecky
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, môže sa použiť ako izolačná výplň do sadrokartónovej priečky ISOVER KT4…
jakino
Pred 7 rokmi
6
Vonkajšia žalúzia na svetlíku vchodových dverí
Ahojte, mate niekto zaluziu na svetliku vchodovych dveri? Nie vnutornu, ak hej mozete sem hodit fot…
psychx
Pred 7 rokmi
9
Hľadám dobrovoľníkov ktorý pomôžu pri stavbe 😉
Dobrý deň, v sobotu 21.7. by sme potrebovali aspoň 2 dobrovoľníkov, ktorý by nám prišli pomôcť na …
zemem
Pred 7 rokmi
29
Prečo sa mi vytvára pleseň na penetrovanom + hydroizolovanom betóne?
Dobrý večer. Vedel by mi niekto poradiť. Začal som aplikovať hydroizoláciu a to nasledovným spôsobo…
jan45
Pred 7 rokmi
3
Ako postavit efektivne bungalov
Dobry den, chcel by som skusenejsim polozit vyssie uvedenu otazku, len doplnim ze mam na mysli e…
sgi320
Pred 7 rokmi
20
Plesnive debnenie + tram - zhodit strechu?
Dalsi problem pri rekonstrukcii - otvarali sme strop pristavby povodneho domu a zistili sme celkovo…
jerad112
Pred 7 rokmi
4
Dlažba Suprema melírová
Dobrý deň, má niekto dlažbu Suprema karamel - melírová?
luraka
Pred 7 rokmi
4
Aky zaklad pd plot
Prosim o odporucanie/radu. 30cm siroky vykop, 0,5m beton a na to 2 rady DT15 a do toho stlpiky 6…
peter934
Pred 7 rokmi
1
2
45
Poprad
Ahojte prosim vas ponuknite niejaku firmu v okoli Popradu na kompletnu rekonstrukciu domu.dakujem
petermu
Pred 6 rokmi
7
Je to drezokazná huba???
Ahojte priatelia. Byvam v podkroví a toto som našiel na povale. Je to myslim drevokazna huba. Pocul…
lubk0
Pred 7 rokmi
6
40cm murik
Potrebujem v jednom rohu zahrady navysit zem o 40cm (na ploche 8 x 4 m) - proste ma to svoje dovody…
lukas1115i
Pred 7 rokmi
3
Prestup tepla cez zelezobetonovu deku
Zdravim. Ako to je s prepoctom vykonu radiatorov v obytnom podkrovi u takmer pasivnych domoch? N…
spic30
Pred 7 rokmi
17
1
2
…
1438
1439
1440
1441
1442
…