O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Odkvap pri plochej streche
Ahojte, viete mi poradit kde zozeniem taketo odkvapy k domu s plochou strechou? Nedokazem to na in…
thirty2
Pred 6 rokmi
5
Primalex - Remal - Colorlak (Pro interier) čo z toho použiť?
čo z toho použiť na maľovanie na nové štukové omietky?
dano_primalex
Pred 7 rokmi
6
Kvalita zemi
Ahojte. Mam dom postaveny na kvalitnej ciernej zemi. Dal som si doviest tri vlecky zemi este na dor…
lenikkk4
Pred 7 rokmi
8
Ktorý obklad sa viac hodí k tejto kuchyni?
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť, ktorý z týchto obkladov sa najviac hodí k tejto kuchyni? Rozhodu…
kristian3367
Pred 7 rokmi
30
Difúzne otvorená,alebo uzavretá konštrukcia-skladba stien
Ahojte, veľmi Vás chcem poprosiť o vyjadrenie sa k skladbe stien na montovanom drevodome. Chceli by…
jacksonjkb
Pred 6 rokmi
1
2
36
Zastena k dub bardolino + vanilka VL
Krasny den vsetkym, uz niekolko tyzdnov rozmyslam nad farbou zasteny a steny do novej kuchyne, ale …
zita19
Pred 7 rokmi
2
Stavebneho povolenia platnost
Ahojte chcem sa spytat pri ohlaseni zacateho stavbneho konania maly ucastnici moznost vyjadrit svoj…
spoony
Pred 7 rokmi
3
Dlazba 20 x60
Dobry den ,chceli by sme do celeho domu dlazbu o rozmere 20x60 len si to nevieme dobre predstavit a…
daniel4
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Okna od f. Hege
Ahojte, v poslednej dobe dostavam casto otazky na tuto firmu, lebo mame od nich okna na druhom dome…
alex2910
Pred 3 rokmi
5
Skúsenosti s firmou Koppy, s.r.o. Trenčín
Ahojte, ak máte niekto skúsenosti so stavebnou firmou Koppy, s.r.o. alebo Vám stavala dom, prosím h…
stanovan
Pred 6 rokmi
12
Čo s dverami, ak objednané dvere nesedia?
Prosím, je nejaká možnosť, že sa dohodneme s predávajúcimi? Problém nastal, že som vymerala stavebn…
ado88
Pred 7 rokmi
31
Opadavajuca tehla, plesen?
Dobry den, vedel by mi niekto poradit co je to a aku to ma prognozu? Tehly v podkrovi su akoby napa…
anka229
Pred 7 rokmi
15
Kominar
Dobry den. Potrebujem kominara alebo nejaky dozor pri stavbe komina v novostavbe? Popripade nejaky …
foox
Pred 7 rokmi
7
Novaservis batérie - aké máte skúsenosti?
Ahojte, vyberáme batérie do jadra - v kúpelni batériu do umývadla a sprcháča sprchový stĺp a do WC …
kejsix
Pred 7 rokmi
3
Konstrukcia schodiska
Dobry den....niekto z MI a okolia kto by vedel spravit Železnu konstrukciu pre shodisko??? dakujem
mitulus1
Pred 7 rokmi
1
3D sádrové obklady alebo obývacia stena inak
Ahojte chcela by som sa poradiť, chceli by sme do obývačky buď 3D obklady alebo nejaký iný obklad …
matej_fabian
Pred 4 rokmi
4
Co si myslite o tomto?
http://www.drevmag.com/cs/?option=com_content&view=article&id=5546&catid=97
jedna_mamina
Pred 7 rokmi
14
Susedia začali chodiť popod okná
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Bývam v prízemnom byte. Sem tam sa stalo, že niekto preš…
evka_89
Pred 7 rokmi
1
2
36
Rozloženie podlahového kúrenia aj pod nábytkom
Ahojte, mozete mi napisat svoj nazor ku pokladke hada na kurenie? Uz mi ho polozili a som spokojny,…
kejsix
Pred 7 rokmi
6
Z okna vychod na dvor
Prerabam barak a chcel by som spravit z jedneho okna vychod na dvor, s tym ze z vonkajsej strany sa…
janetbla
Pred 7 rokmi
5
Bramac ebenova cierna
Ahojte Mate tu niekto krytinu bramac klasik ebenova cierna?? Popripade nejake fotky? Dakujem
dumo
Pred 7 rokmi
1
Prepis vinice na stavebný pozemok.
Dobrý deň, som tu nový, nevyznám sa tu ešte tak dobre, tak sa radšej hneď opýtam. Chcel by som v…
eny2018
Pred 1 rokom
7
Tepelné čerpadlo - firma
Ahoj, prosim, mate doporucenie, resp. vlastnu skusenost s nejakou firmou, najlepsie vychodne Sloven…
jihlavanka
Pred 7 rokmi
1
Fúkaná izolácia
Ahoj, poraďte, prosím, firmu - východné Slovensko - ktorá robí fúkané izolácie, overenú, najlepšie …
foreste
Pred 7 rokmi
13
Rozvadzac- nazory
Caute strechaci bol som v nemenovanej predajni kde som si bol dat nacenit rozvadzac a ich revizny t…
patriky
Pred 7 rokmi
25
Tahanie elektriny cez 2 cesty a pozemok
Dobry den, tak po niekolkomesacnom zdrzani kvoli pravnym nezrovnalostiam ohladom pristupovej cesty …
dada73
Pred 7 rokmi
7
Čierna stavba nad 60m2
Dobrý deň. Kúpili sme dom z garážou ..Vtedy sme nezisťovali či je garáž aj napísaná proste sme ho c…
kika050
Pred 7 rokmi
21
Obnova fasady Trebišov
Dobrý den. zhanam partiu overených stavbarov ktorý realizuju obnovenie fasady. Potrebujeme natiahnu…
fugas20
Pred 7 rokmi
2
Klimatizacia - vonkajsia jednotka - umiestnenie
Dopredu pisem ze nic tak riesit nechcem, nic neplanuje, nic nekupujem...len premyslam nahlas :-D a …
rob81
Pred 7 rokmi
12
Kúpelňa steny a strop
dobry den/ahojte. kto by mi co odporucil dal na steny z ytongu do kupelne? mam dat vapenno cemento…
palo85
Pred 7 rokmi
9
1
2
…
1439
1440
1441
1442
1443
…