Ktorý obklad sa viac hodí k tejto kuchyni?

Zdravím, vedeli by ste mi poradiť, ktorý z týchto obkladov sa najviac hodí k tejto kuchyni? Rozhodujem sa medzi troma, najviac sa mi zatiaľ pozdáva ten svetlo béžový, ale možno by sa hodilo aj niečo tmavšie, neviem. V tomto nemám až takú dobrú predstavivosť :-. Díky moc :)
Odpovedať
radit podla obrazkov, kde kazda jedna fotka ma skreslene farby to je take ako varenie sekerkovej polievky...
Odpovedať
Profilova fotka
@cicaaurora ten, ktory sa tebe najviac paci. Ty tam budes varit a travit najviac casu. Tak vyberaj podla toho a nedavaj na nazor inych! :-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by som mal vybrat jeden tak cislo 2
Odpovedať
Mne sa tiež najviac páči ten najsvetlejší. Tmavé farby by som na stenu do kuchyne nedávala.
Odpovedať
Vďaka za názory :) Tiež sa rozhodujem medzi tými svetlejšími, čiže 2 a 3. Našla som aj obrázky ako vyzerajú tie obklady na stene. Na 2-ke sa mi páči tvar, že škáry úplne splynú keď to bude na stene. Pri tom najsvetlejšom sa bojím, že ak sa to zle urobí, tak bude veľmi vidieť tie prechody medzi jednotlivými panelmi, čo sa môže stať ale nemusí.
Odpovedať
Profilova fotka
3 je taka nijaka, aspon ja by som siel asi do tej 2, nech to nie je tak moc jednoliate
Odpovedať
pre mňa jednoznačne 2 :) tretia mi príde už až moc bledá
Odpovedať
Ono to je strasne subjektivne... napr mne sa najviac teda paci ten 3 obklad. No ked si uz davala foto s kuchynou tam mi vobec nesedel. Ako nejaka leskla imitacia tehly. Ja velmi lutujem ze som na zastenu nedala dosku. Vtedy ked sme mi robili o tych zastenach nebolo ani chyru 😒posobilo by to jednoliata a aj na udrzbu lepsie ako kachlicky.
Odpovedať
@cicaaurora mne sa jednoznacne najviac paci ten bledy obklad a ked das taku tmavsiu pracovnu dosku ako je na poslednom obrazku, tak to bude brutalne ;-) :-)
Odpovedať
@niki266 pracovná doska bude určite tmavšia, neviem či nie rovnaká ako na tom obrázku, orech by to mal byť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja otazka znie skor tak, ci je takyto drsny obklad vobec do kuchyne vhodny. Podla mna sa to musi tazko cistit
Odpovedať
Profilova fotka
3
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nikaella ja mam kachlicky 7rokov malinke dokonca stalek krasne. podla mna zalezi na kvalite a povrchu. .. moc ich necistim .. nie som velmi upratovaci typ :D
Odpovedať
@pandula ja mam 5 rokov a aaaaaa 😅 varim aj 3x do dna, furt nieco....tiez niesom upratovaci typ 😅
Odpovedať
Profilova fotka
@nikaella tak akurat blbe ste kupili mas leskle? ci
Odpovedať
Profilova fotka
a co sa tyka obkladu kuchyna krasna ale za mna by to chcelo nieco farebnejsie tam. ale to som ja. x-)
Odpovedať
Vela spravi kvalita, ale tiez ja dnes by som uz nad niecim takymto so zenou ani len nerozmyslal, zastena sa lepsie udrziava ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cicaaurora este tak ktej 2jke sa priklanam ale teda doska by mala byt nejake pekne drevo. farebne aspon k jednej tej farebnosti kachliciek. :-) krasne to budete mat tak ci tak.
Odpovedať
No koľko ľudí, toľko chutí :D Každopádne ďakujem za Vaše názory aj tipy. Našťastie mám ešte trochu času na zváženie, možno nakoniec dám niečo úplne iné :P Čo sa týka zásteny nad tou som tiež rozmýšľala, ale budeme mať plyn,tak nám to veľmi neodporúčali. Viem, že sa tam dá dať sklo pri sporáku, ale neviem či sa mi to veľmi pozdáva. A tie farebné mozaiky sú tiež krásne, ale to cez muža neprejde :D Ešte som špekulovala nad takýmto jemným vzorom z RAKO obkladov.
Odpovedať
Profilova fotka
nakoniec to aj tak zostane na tebe, takto je len velmi pravdepodobne, ze ta ludia este viac domylia
Odpovedať
@pandula asi... 🤣 mozno raz dam aj kuchynu doporiadlu 🤣 uz vidime kde sme to pokaslali tak mozme nanovo 😅
Odpovedať
@cicaaurora ani jeden lebo sa zblaznis z umyvania. Radsej pozri nieco jednoduchsie na udrzbu a tiez vizualne.
Odpovedať
@cicaaurora ak mas kvalitnu laminatovu zastenu tak ani plyn nie je problem. Napriek vsetkemu co tu na temu plyn + zastena citam mam laminatovu zastenu za plynakom, najvacsi horak vzadu a za 10 rokov sa tej zastene nestalo nicovate nic. A cistenie ked porovnam z obkladom, tak to zvladam s prstom v nose. Bezne cistenie vlhka handra, ked sa oprska mastnym, tak staci nastriekat kuchynsky odmastovat, trosku pomydlit hubkou a zotriet vlhkou utierkou. Dva, tri krat v roku pri generálnom upratovani prejdem parnym cisticom.
Odpovedať
Profilova fotka
@cicaaurora mne sa lubi aj obyc a aj mozaiky ale sa bojim s tym ze mozno ma prejde pohlad nato o par rokov tiez uz moc farebne nevies doladit. teraz planujeme kuchynu kedze sa stahujeme snad do domu uz... a prave toto riesime a tato aj mna oslovila ale je zbytocne draha nakoniec dame leskle sede kachlicky a radsej doladime doplnky.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikaella keby obkladacky neboli take drahe buchame kazdy rok? ja mam teraz matne a fakt ako nove stale sami sa divime neudrzujeme ale nasli sme dake posledne kusy nahodne vtedy a ledva nam vyslo ale boli o 70% zlacnene inak by boli drahe. toto je problem ze nechcem preplatit. nasi maju roky zastenu a ozaj to mali aj roky rokuce pekne ale mne sa to nepaci . :-|
Odpovedať
@pandula ved to ze eurace... teraz prerabame obyvacku nanovo 😅 potom xy rokov setrit na kupelnu 😂 tam sa veru budem viac venovat vyberu obkladaciek i ked v kupelni som si ista ze su leskle a udrziavaju sa super 👌len ta farba 😅
Odpovedať
@pandula Niekedy treba spravit kompromis, ze bud budes mysliet na to ako to bude s tou zastenou, obkladom v praxi pri vareni alebo na to jak to bude vyzerat, ja som tiez v niektorych veciach popustila, len aby som potom si nenadavala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ifik5 kompromis veru ale furt budem na to kukat a buchat hlavu :D ideme kupovat obkladacky urcite. :-) pre mna kuchyna je najdolezitejsia vela varime. kedze same alergie 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@cicaaurora vidis, aj tak to bude musiet prejst este cez manzela a ten ti to mozno cele zamietne :-D :-D Ale treba uznat, ze tieto mozaiky, ktore si sem ako posledne dala su vcelku fajn
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?