O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Projekt domu komplet riešenie rýchlo!
Zdravím viete mi poradiť super rýchleho projektanta, ktorý by mal možnosti zrealizovať naprojketova…
lubkecha
Pred 7 rokmi
15
Betónová pracovná doska - cena a skúsenosti
Ahoj, mate niekto skusenosti s betonom po pouzivani, ake je konkretna cena?
ivan_figuli
Pred 4 rokmi
8
Obývák s kuchyní 36m2
Nějaké inspirace? Tipy? Dík moc kuchyň buď tvaru U nebo G :)
deciont
Pred 7 rokmi
19
Kontakt na šikovného pokladača Vinylu
Ahojte, chcela by som Vás všetkých veľmi pekne poprosiť o kontakt na šikovnú firmu, ktorá nám nal…
kopka1989
Pred 7 rokmi
1
Ako sa brániť voči nezákonnému postupu stavebného úradu?
Milí strecháči, ak viete, poraďte prosím. Aké sú možnosti obrany voči stavebného úradu, ktorý nám b…
draik
Pred 7 rokmi
20
Optická chránička k prípojke elektriny
Ahojte, bod pripojenia na elektrinu máme asi 40m od pozemku. Bývame na konci ulice. Jeden elektriká…
chrobak7
Pred 7 rokmi
11
TČ a sadzba elektriny
Ahojte, vy č máte TČ, akú máte sadzbu elektriny? Oplatí sa vám viac D5 alebo D2? Podľa týchto vý…
peto125
Pred 7 rokmi
2
Eletroinštalácia-menenie rozvodov - KONTAKT
Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať vedeli by sme mi odporučiť nejakého dobrého eletrikára s p…
sujocka
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Stavba na kľúč - funkcia stavbyveduceho
Ahojte, viete mi, prosím, niekto potvrdiť alebo vyvrátiť pravdivosť informácie, že pri stavbe na kľ…
martinko85
Pred 4 rokmi
27
Úprava hranice pozemku
Ahojte, potrebujem napísať zámennú zmluvu na úpravu hraníc pozemkov podľa geometrického plánu. Ne…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Praskliny v strope
Dobrý deň. Je táto prasklina nebezpečná? Je možné to opraviť ? Vzniklo to keď bolo zemetraseni…
stanlej
Pred 7 rokmi
6
Chráničky - na čo nezabudnúť
Ahojte, onedlho ideme robiť základy a chcel by som sa s vami poradiť, ohľadom prípravy chráničiek. …
rkorba
Pred 7 rokmi
4
Pomôžte mi s farbou na dom....
viem,že je tu veľa podobných príspevkov...mnoho som ich prešla...no odpoved som nenašla.....ide o t…
ivanakr
Pred 7 rokmi
1
2
42
Montáž vchodového prístrešku do zateplenia
Dobrý deň, potreboval by som poradiť, ako najjednoduchšie pripevniť prístrešok nad vchodové dvere.…
dodok
Pred 7 rokmi
3
Sokel domu - obklad kamen ?
zdravim, chcel by som sikel domu zaizolovany XPSskom oblepit kamenom. Mam na vyber pieskovec - toh…
gashtaan
Pred 7 rokmi
9
Schody na terasu (salung)
Nejaky napad :-) ako spravit salung na schody na terasu, ktore budu siroke skoro 6m? Vychadzaju…
sprite001
Pred 7 rokmi
17
Odvetrávanie nad strechu alebo privzdušňovací ventil?
Ahojte, staviam bungalov a chcem si dať odvetranie kanalizácie nad strechu. Vodoinštalatér, ktorý m…
profistavbari
Pred 4 rokmi
31
Fasáda z Baumit SilikonTop alebo Caparol Carbopor?
Mam dilemu aj ked kazdy bude hovorit ze sa treba zariadit podla penazenky.. Mam moznost spravit fa…
jolaus100
Pred 7 rokmi
3
Pomoc!Je mozne prerobit uz osadene terasove dvere PSK system za HS?
Dobry den, najde sa niekto kto by mi nasiel vychodisko ako vymenit prave osadene terasove dvere PSK…
evafaa
Pred 7 rokmi
1
2
37
Kurenie do rekreacnej chatky
zdravim, uvazujem nad lacnym kurenim do rekreacnej chatky ktora sa bude castejsie pouzivat aj na p…
jakino
Pred 7 rokmi
9
Názory na pôdorys - bungalov
Ahojte, poprosím Vás o názory a rady na tento pôdorys. Vchod do domu je z juhu. Pozemok je dlhý 33m…
sgi320
Pred 7 rokmi
13
Umiestnenie rúrok k radiátorom
kde ste umiestňovali rúrky k radiátorom ? môžu ísť do poteru ? Alebo musia ísť do izolácie pod pote…
tino2
Pred 7 rokmi
13
Skrina na istice
ahojte nemam moznost dat skrinu na istice do obvodoveho mura len do priecky a ta je 15cm sekali …
richard71
Pred 7 rokmi
11
Ako vybaviť prístupovú cesta k môjmu pozemku po hranici urbáru,ktorý nie je založený
Dobý deň, som vlastníkom parcely na okraji obce.Obec mi povolila výstavbu rod. domu, nakoľko sa jed…
emila1
Pred 7 rokmi
1
Ktoru stranu plotu von/dnu?
Poradte, ktoru stranu plotu dat zvnutra? Ten vlnity ci hladky?
chrobak7
Pred 7 rokmi
13
Poloha pozemku - ktorý by ste si vybrali vy?
Ahojte, chystam sa do kupy pozemku a potreboval by som par rad, ze ktory z vyznacenych pozemkov sa…
kovino13
Pred 7 rokmi
14
Tepelné čerpadlo vzduch-voda versus Infra podlahové vykurovanie v lokalite bez dostupnosti plynu.
Nachádzame sa v lokalite, kde nie je plyn, cca 500m nad morom( teplota v zime bežne klesne pod -15 …
jano2007
Pred 7 rokmi
30
Ako vyčistiť alebo upraviť zelený prírodný kameň?
Dobrý deň, má niekto skúsenosti s obkladovým kameňom zaneseným od cementu ? Nedá sa to vyčistiť an…
wi5hmaster
Pred 7 rokmi
3
Kuchynský ostrov
Ahojte, prosím Vás, tí čo máte kuchynské ostrovy v akej výške sa nachádza pracovná doska ??? Ďakuje…
rafko1234
Pred 7 rokmi
4
Tepelné čerpadlo vzduch/voda- opravná jednotka
Dobrý deň chcem sa opýtať či je tu niekto kto má kvôli veľmi tvrdej vode opravnú jednotku ??? Pre t…
smelka_ivanelka
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1441
1442
1443
1444
1445
…