Obývák s kuchyní 36m2

Nějaké inspirace? Tipy? Dík moc kuchyň buď tvaru U nebo G :)
Odpovedať
@cincilak ja mám niečo málo cez 31m2 a kuchyňa bude zaberať asi 80% priestoru :D budem mať ako keby L s ostrovčekom, ale to L nebude spojené, takže taká trojsektorová :) vedľa bude obývačka na šírku gauču, ktorý má teraz 2 a pol metra a bude mať max okolo troch nový... záleží od priorít :)
Odpovedať
Profilova fotka
Chceš to mať aj spojené s jedálňou? Miery tej spojenej miestnosti sú aké?
Odpovedať
Profilova fotka
pomohol by podorys, ako su okna, dvere...takto je to tazko
Odpovedať
@cincilak ak ti mame poradit nejake inspiracie, tak by bolo fakt dobre, aby si sem pridala podorys. Teraz vobec nevieme ako je situovana ta obyvacka s kuchynou.
Odpovedať
Profilova fotka
@cincilak farebnú kombináciu už máš premyslenú? Alebo chceš ohľadom všetkého inšpiráciu do nás?
Odpovedať
prepojené priestory sú podľa mňa najlepšie
Odpovedať
tiež by som prepojil priestor, peknu velku sedačku, kuchynu v tvare L/U s barom a velmi dobre by to vyzeralo
Odpovedať

Odpovedať
@hrehusa uz
Odpovedať
@cincilak osobne by som tam ten ostrovcek uz nedavala. Iba kuchynsku linku v tvare U a potom stol by som dala tak, ze by mi to oddelovalo kuchynu od obyvacky. Sedacku by som zvolila tvar L
Odpovedať
Profilova fotka
celova dlzka mi pride celko fajn. ake su miery , teda mali byt co sa tyka kuchyne? stol by som isto otocila. takto zabera miesto, ktore by sa v obyvacke celkom zislo, aby sa stol nekoncil priamo pri sedacej suprave
Odpovedať
ostrovček by tam už bol si myslím na silu, silou mocou, dala by som ho preč a nechala tam len stôl, kuchyňa v tvare u je priestranná aj pekná, len potom treba popremýšľať nad rozmiestnením, možno to nie je finálne, ale napríklad varnú dosku by som dala bližšie k drezu, dáš variť zemiaky, dáš do hrnca vodu a pôjdeš cez celú kuchyňu k varnej doske :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
:-) právě ten ostrůvek jsem tam chtěla abych tam měla ,,soukromí,, ale nevím jestli nechat dřez u okna nebo ne
Odpovedať
@cincilak urcite nie. Pri okne sa dobre pracuje,kraja,miesa. Neviem preco si ludia zabiju najlepsie miesto prave drezom,ked aj tak uz maju umyvacku. Drez by som dala na tu stranu,kde je varna doska,trebars min.60cm od nej,nech mas priestor. Mne sa to paci aj s tym barovym pultom,ci ostrovcekom. Aspon to oddeli priestor. Stol moze byt hned pri ostrovceku a ked vas bude viac,tak sa odtiahne. Priestor je to pekny taky akurat.
Odpovedať
@cincilak Mozes pozriet ja mam kuchynu v tvare G barovy pult preto aby nebolo vsetko vidno co je na kuchynskej linke ked sa vari alebo nieco pripravuje....ja som s takym riesenim spokojna aj ked pride navsteva a ja nieco chystam nevidno na kuchynsku linku...drez mam pod oknom a nemenila by som aj ked mam umyvacku som tam casto ci len ovocie, zeleninu preplachnut alebo hocico pri tom sa von pozriem :-)
Odpovedať
@cincilak tak potom si ho nechaj, to je na tebe, ja len by som tým ušetrila nejaký priestor :-)
Odpovedať
@cincilak ja ma komora 2m2 to tam radsej ziadnu neda its a zvacsite kuchynu
Odpovedať
@ajana1 to ano. Tym sa zvacsi aj kuchyna a tym padom je vhodne urobit nejaku vacsiu potravinovu skrinu, co si myslim, ze po zvacseni nebude absolutne ziadny problem a lepsie sa bude aj v tej kuchyni citit, ked bude o nieco vacsia. Drez by som pod okno nedaval, radsej tam nechat cistu pracovnu plochu, to sa ti osvedci, tiez nerozumiem co je to za zvyk davat drez pod okno 8-( Sak v tom dreze uz v dnesnej dobe tolko riadov podla mna ziadna rodina neumyva aby bolo treba kopu denneho svetla..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?