O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpelňa steny a strop
dobry den/ahojte. kto by mi co odporucil dal na steny z ytongu do kupelne? mam dat vapenno cemento…
palo85
Pred 7 rokmi
9
Naklady na material - bez papiera
Prosim Vas taka otazka. Nacenili nam cenu za material na sadrokartonove stropy. Poslali mi v mai…
worker_falcon
Pred 7 rokmi
27
Tip na projektanta v Poprade
Dajte tip na sikovneho projektanta v Poprade, pripadne okolie. Jedna sa o projekt rodinneho domu. …
lenkahudakova
Pred 7 rokmi
3
Ceny geodetov
Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem ak tu tento problém niekto už riešil, ja som však nenasiel ziad…
lejak2
Pred 7 rokmi
3
Rekuperácia v RD Stilo
Dobrý deň. Keďže je už niekoľko sto domčekov Stilo v rôznych verziách postavených a keďže sa jedná…
noro_
Pred 7 rokmi
1
Dvere v byte - hrúbka steny (panel) len 60mm
Viete mi prosím poradiť firmu, ktorá vyrába obložkové zárubne s dverami pre hrúbku steny 60mm? Jedn…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Tehlový obklad
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť,aký obklad je použitý na tejto fotke? No ale neviem, či sa to…
darinna1
Pred 7 rokmi
10
Jedálenský stôl, stoličky - prelakovanie
Zdravím. Neviem nájsť nikde stolárske fórum, tak ak sú tu dáki dobrí stolári, poraďte konkrétne aký…
maxito999
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Nacenenie vybavenia domu
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Chceme si dať nahodnotiť zariadenie domu (podlahy, dlažba, kuch…
veronika_4
Pred 7 rokmi
1
2
33
Stavebná firma alebo overená partia na stavbu RD Košice a okolie
Ahojte. S manželom hľadáme spoľahlivú stavebnú firmu alebo partiu šikovných ľudí, ktorí by nám pomo…
chrapovic10
Pred 6 rokmi
4
Skusenosti s elektrickym startom kosacky
Dobry den, mate niekto skusenosti s kosackami s elektrickym startovanim, napr. AL-KO Highline 46.8 …
jakino
Pred 7 rokmi
4
Výkon krbovej vložky
Dobrý den. Prosím poradte mi aky vykon by mala mat krbova vložka. Radili mi v jednej predajni že st…
deltako
Pred 7 rokmi
4
Technicke info ohľadne polystyrenu
Ahojte, vie sa niekto vyjadrit ohladne technickeho problemu a to ze po prilepeni EPS na ytong je po…
dart9
Pred 6 rokmi
31
Nutnost vypracovania geometrickeho planu
Nie je mi jasne ako je to s nutnostou dat vypracovat geometricky plan v tychto dvoch pripadoch: …
mareqm
Pred 7 rokmi
5
Pracovna doska - kachlicky / dlazdice
Dobry den, prerabame kuchynu a nikde nemozem najst pracovnu dosku pri ktorej by mi srdce zaplesalo…
petersd
Pred 2 rokmi
17
Hľadám SÚRNE dobreho sadrokartonistu Košice
Viete mi poradit dobreho odbornika na sadrokarton? Potrebujeme urobit len 1velku miestnost - obyva…
gabikus
Pred 6 rokmi
2
Prosím Vás kontakt na obkladača kúpeľne alebo kachličkára okolie Košice.Ďakujem:)
Aby bol overený,že pracuje kvalitne a spoľahlivo.
nativip253
Pred 7 rokmi
1
Rako Brickstone - má niekto skúsenosti?
Ahojte, chcela by som dať do kuchyne obklad imitácie tehly a najbližšie k mojej predstave sa pribl…
cicaaurora
Pred 7 rokmi
1
Vzlínajúca vlhkosť alebo kondenz
Dobrý deň všimol som si tak 5-6 miest v suteréne kde mam medzi spojmi dt tvárnic a na ipe ako keby …
jblaze
Pred 7 rokmi
21
Bramac klasik protector mokka
Zdravim. Ma tu niekto tento typ skridle,ak ano ako ste s nou spokojny,je to dobra volba?
zuzike6
Pred 6 rokmi
8
Vnutorna nosna priecka o hrubke 200
Bungalov bude z porfixu. Obvodove nosne budu 300-vky. Platna je o rozmere 12,7x12,7. V projekte bol…
sgi320
Pred 7 rokmi
6
Okno v tieni na terase
Poraďte aké PREVISNUTE KVETY, buď kvitnúce alebo aj zeleň, by sa mi podarilo pestovať na celodennom…
emiliee
Pred 7 rokmi
3
Tecie cez parozabranu
Ahojte,je to normalne ked nam po dlhsom dazdi tecie cez parozabranu?
jumt
Pred 7 rokmi
17
Obkladanie kupelne: zhora alebo zdola?
Ahojte, kde je najlepsie zacat s obkladom kupelne? Od podlahy smerom nahor alebo zhora dole? Boli s…
kristian3367
Pred 7 rokmi
23
Renovácia interiérových dverí
Dobrý deň, je tu niekto , kto by mi vedel poradiť? Mám interiérové dvere, fólia teak, presklenné,…
petite81
Pred 7 rokmi
6
Webertherm KPS verzus Cemix special
Zdravým, poprosím poradiť od majstrov so skúsenosťami, ktoré z týchto dvoch lepidiel použiť na zasi…
branoh
Pred 7 rokmi
5
Praktické rozmiestnenie
Dobrý deň, potreboval by som poradiť s rozmiestnením kúpelne. na priloženom obrázku je posledný náv…
jp9
Pred 7 rokmi
19
Oceľové vchodové dvere Hörnmann - skúsenosti
Prosím vás máte niekto ?a ste spokojne s oceľovými dvermi ?tiez zvažujem ci gavaplast hliníkové per…
maxito999
Pred 7 rokmi
23
Zničenie krbovej vložky+stavba krbu
1krb- kúpili sme domček pred dokončením s divne natočeným krbom s vodnikovou vložkou, kurenár nám …
deltako
Pred 7 rokmi
4
Dracena
Ahojte ženy, možno aj muži :D Doma pestujem, snažím sa o to teda. Pestujem dracenky, no urobil s…
kristina1990
Pred 5 rokmi
26
1
2
…
1440
1441
1442
1443
1444
…