Ahojte, potrebovala by som poradiť. Chceme si dať nahodnotiť zariadenie domu (podlahy, dlažba, kuchyňa, proste z holodomu po bývanie) a vziať si na to hypo, momentálne máme spotrebák vyslovene na zariadenie, ktorý chceme prefinancovať na hypo a navýšiť na zvyšok vecí... to čo ohľadom tohto neviem je to, ako zvyknú hodnotiť toto zariadenie... zvyknú sa aspoň trochu trafiť? alebo spisuje sa aj nejaký zoznam pre hodnotiaceho, že čo som použila? Napr ma trápi, že podľa fotiek nespozná, že mám hrubú vinylovú podlahu za 33 eur, a nacení mi nejakú 10 eurovú, alebo že mám pyrolýzu a nie klasickú rúru... bude to adekvátne hodnotené, alebo je to subjektívny názor? taktiež mi pomôže, ak napr spravím aspoň minimum pre to, aby to celkovo vyzeralo lepšie? viem, že sa nehodnotí nábytok, ktorý sa dá odniesť, ale napr neukáže lepšie aspoň nejaká lacnejšia komoda v obývačke, ako sada skriniek spravená z kartónových krabíc? neviem na čo sa mám pri tomto zameriať... či to treba aj vizuálne "nastajlovať", alebo fakt ide iba o tie základné veci, čo sa "nedajú odniesť"... budem vďačná, ak mi poradíte :) ďakujem
@veronika_4 tak hádam to dobre dopadne, skús urobiť pre to maximum, stropy zvyčajne majú v obľube pozerať, ale aspoň čo viem nerobia z toho veľkú vedu :-)
@sampur ďakujem :) snažíme sa to zveľadiť :) stropy síce nebudú, ale tak svetlá aj podľa mňa nehrajú takú úlohu dôležitú, nie je to finančne náročné dať tam nejaké lampy, i keď my chceme led panely, ale ide to aj lacnejšie :) minimálne tam máme objímky, čiže svietiť sa všade dá, to je základ ...
musím len vytrvať do septembra a dať to naceniť a potom uvidím, či budem mať oči pre plač :D