O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Okná, dveré a brány
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Eurookná z Poľska
Máte niekto? Ak áno aký je pomer kvalita a cena? Ďakujem
eri2
Pred 10 rokmi
5
Extrudovaný polystyrén okolo okna pred osadením. Má to význam?
Chcem osadit okna s paropustnou/parozabranou paskou okolo okien, do novostavby s tahal 380mm, + zat…
danculd
Pred 10 rokmi
7
Styrodur v montážnom otvore okna
Chcel by som sa opýtať mam murivo o hrúbke 30 cm tehla a je podľa vas montážny otvor okna opatriť s…
sorca24
Pred 10 rokmi
5
Poradíte dodávateľa na teleskopickú posuvnú bránu?
Neviete mi prosim poradit dodavatela na teleskopicku posuvnu branu, okres NR.
janco101
Pred 10 rokmi
4
Kombinacia plastove a hlinikove okna vo farbe antracit-.bude velmi vidiet rozdiel????
Mate niekto na dome kombinaciu hlinikovych a plastovych okien v antracite?? Mame velke presklenne p…
v_skorec
Pred 10 rokmi
4
Okno s nespravnym otvaranim (panty na zlom mieste) - poradite?
ahojte, pls nepoznate niekoho,kto riesi okna? stalo sa nam totiz, ze sme kupili domcek, a jedno okn…
brazil13
Pred 10 rokmi
15
sponzor fóra
Nalepenie exterierovych pasok
Ahojte, v utorok pridu montovat okna. Jednu stranu na vychodnej strane vrchneho poschodia mam uz za…
sabernr
Pred 10 rokmi
4
Prosim vas neviete kde by som zohnala prtlacnik (nieco take ako na foto) na plastove okna Noves??
dava sa to na ram okna aby cez okno nefucalo.....dakujem za kazdu informaciu.odpoved
slavoslav
Pred 10 rokmi
3
Prosim vas neviete kde by som zohnala prtlacnik (nieco take ako na foto) na plastove okna Noves??
dava sa to na ram okna aby cez okno nefucalo.potrebujem to na okna do iziek.dakujem za kazdu inform…
dedo758
Pred 10 rokmi
2
Veľkosť strešného okna
Viete mi poradiť čo sa týka veľkosti strešného okna? Miestnosť-detská z južnej strany má 14m2 a mám…
portianko
Pred 10 rokmi
5
Aký materiál na francúzske okno 4000 x 2100?
Neviem sa rozhodnut aky material pouzit na okna hlavne na francuzke zdvizno-posuvne...
janka1
Pred 10 rokmi
10
Rozmer okna
Ahojte, našla som na internete obrázok okna, ktoré je podľa mojich predstáv, len neviem odhadnúť je…
maky555
Pred 10 rokmi
6
Oknoplast verzus Incon
Dobrý deň, prosím Vás potrebovala by som poradiť. Práve vyberáme okná na novostavbu. Rozhodujeme s…
mrandmrs
Pred 10 rokmi
5
Prefukujúce plastové okná
Dobrý deň Už nejaký čas máme problém s plastovým oknom v detskej izbe. Ak vonku silnejšie fúka, …
dodok
Pred 10 rokmi
9
Kto máte veľké francúzske okná (trojsklo) plast alebo hliník už cca 6 a viac rokov - spokojnosť?
Ide o mi o to, že niektorí mi spomínajú, že ako časom uniká po trošičke ten plyn, okná sa stávajú d…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
5
Okná Rehau Geneo bez výstuže
Prosím tých čo majú okná od firmy Fenestra - Rehau Geneo bez výstuže. My máme tieto okná na dome …
gashtaan
Pred 10 rokmi
15
Tvar okien a siete proti hmyzu
Poprosim Vas, mam na troch detskych izbach na celnej fasade otvory na okna 100x120 . Az teraz som s…
mikenda_present
Pred 10 rokmi
9
Nedavajte si robit od firmy Forvin
Mam od nich zimnu zahradu. Zmluva bola podpisana v maji, nedodrzali termin dohodnuty v zmluve, uz d…
dodop61
Pred 10 rokmi
3
Aké dvere na terasu
Rád by som sa opýtal tých ktorí majú skúsenosti s dverami na terasu. Či je lepšie použiť tam systé…
banjo1
Pred 10 rokmi
1
2
32
Sieťka na terasové dvere
Ahojte, akú sieťku (plissé, posuvnú, otváraciu, rolovaciu), by ste volili na štulpový typ teraso…
slavoslav
Pred 10 rokmi
7
Čierne bodky na oknách
milí strechári, poraďte čo robiť, v novostavbe na drevených oknách sa mi znenazdajky objavili čiern…
dodok
Pred 11 rokmi
6
Prederavené sieťky na oknách asi preďobané vtákmi.
Ahojte. Má s tým niekto skúsenosť? Z dvanástich kusov sieťok na oknách máme už 4 preďobané vtákmi.…
maria123
Pred 11 rokmi
4
Existujú ešte lacnejšie kľúčky?
Zajtra v Lidli zacina akcia a budu mat tieto klucky, stoja 9,99€. Pozerala som na nete a nic lacnej…
matus158
Pred 11 rokmi
22
Garázova brána Antracit
ahojte, prosím ukludnite ma, na domceku mame plastove okna biele, nedavali sme farebne prevedenie…
heklalava
Pred 11 rokmi
7
Screeny
Dobry den , nenasla som tu vela informacii k teme preto som zalozila novu. Chcem vas poprosit o ref…
radopp
Pred 11 rokmi
4
Gu kovanie a stredové tesnenia na oknách
Na mnohých fórach som sa dočítal že gu kovanie nie je až tak kvalitné ako sa propaguje a stredove t…
lulinka111
Pred 11 rokmi
28
Podivné podnikání firmy Novák dveře s.r.o.
Chci vás informovat o podivném prodeji bezpečnostních dveří firmy Novák dveře s.r.o. kdy tento podn…
janasd
Pred 11 rokmi
2
Ako oblozit okno po strhnuti parapety? Vid foto...
Caute, v kupelni sme strhli parapetu, nakolko chceme mat okno pekne cele oblozene. Pod parapetou bo…
dodok
Pred 11 rokmi
3
Okná - reklamácia
Bývame v dome, ktorý má v 2 izbách rohové okná. Počas tých 2 rokov sme okná už 2x reklamovali, pret…
kanvor
Pred 11 rokmi
16
Prefukujúce strešné okná - čo s tým?
Cez strešné okná Fakro (cca 10 r.) nám prefukuje. Máte niekto skúsenosť? Ako ste to riešili (a vyri…
oliverka
Pred 11 rokmi
1
1
2
…
120
121
122
123
124
…
157
158
1
…
121
122
123
…
158
Top diskusie
Kto robí kvalitné vonkajšie žalúzie?
02. 08. 2011
338
Od koho kúpiť drevené/drevohliníkové ok…
26. 01. 2014
272
Exteriérové žalúzie - dať aj na malé ok…
28. 02. 2022
183
Odporúčate vonkajšie žalúzie? Aké máte …
12. 02. 2020
81
Systém HST alebo PSK?
27. 11. 2016
70
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články