Ako oblozit okno po strhnuti parapety? Vid foto...

Caute, v kupelni sme strhli parapetu, nakolko chceme mat okno pekne cele oblozene. Pod parapetou bola zmes ulomkov tehly, polystyrenu a montaznej peny. Potreboval by som poradit, ako alebo cim to vyplnit a dorovnat, aby sa nato dal klast obklad. Murarova predstava je vyplnit to flex lepidlom na obkladacky, neviem ci by to nebolo lepsie aj niecim zaizolovat, napr mont. penou, zdalo sa mi ze od tych tehal ide chlad. Prikladam fofo.
Odpovedať
Odporučil by som to celé vyčistiť až na tehlu a nalepiť 1cm styrodur, resp. ho nakotviť na hmozdinky do tehly. Potom by som na tento styrodur natiahol šieťku lepislom a bude to super. Hrubá vrstva lepidla nie je moc súdržná.
Odpovedať
Odmeraj koľko máš miesta od tej tehly po rám okna/biela časť/odhadujem tak 3cm a nalep tam nízkoexpanznou penou xps/tvrdený polystyrén./príslušnej hrúbky-zasunúť pod okraj rámu.Vyrovnať do váhy,zaťažiť a nechať vyschnúť. Potom môžeš dať pre istotu sieťku s klébrom ale na xps to nieje nutné,stačí ho prebrúsiť nahrubo aby bola lepšia priľnavosť a nalepiť obkladačky...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?