Tvar okien a siete proti hmyzu

Profilova fotka
Poprosim Vas, mam na troch detskych izbach na celnej fasade otvory na okna 100x120 . Az teraz som si uvedomila, ze na ne budem potrebovat siete proti komarom, ale neviem ako ich vymysliet tak, aby to nevyzeralo brutalne strasne ... tri okna na celnej fasade a na celom okne siet =-) ..no neviem..hroza. Chcela som jednoduche okna, bez delenia, ale tym padom fakt, cely rok na celom okne siet??? :-S Prosim Vas ako to riesite Vy?
Odpovedať
@henkaa Bežne sa robia aj taketo velke siete bez priecok a nema to vplyv na životnosť. Pokial máš tvar okna štvorec alebo obdlžnik nie je problem urobit siet s farbou ramu aku si vyberies zo vzorkovnika a samotna sietovina je sedostrieborna a je v okne nenápadná.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, mne nejde o to, ci sa to da vyrobit..ale o to, ze bude cele sklo pod sietkou..to sa mi nepaci
Odpovedať
teraz uz je neskoro rozmyslat co s tym. Ak nechces mat komare a zaroven vetrat, tak estetika musi ist bokom
Odpovedať
Profilova fotka
dame nizsie parapet, nie na 80 cm od dlazky, ale na 60 (normalne vyrezeme radu tvarnic v okne). a do hornej casti dame "svetlik" na vetranie so sietkou
Odpovedať
cez také okno sa i decko prepadne
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu to mas pravdu..chcela som davat zabranu..taku tyc, na ktoru by som hakmi chytala crepniky..ale dnes som rozpravala s projektantom, asi skor vyburame preklady a okno bude pod veniec. do hornej tretiny svetlik so sietou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
tak ako to dopadlo s tymi vyburanymi prekladmi ?
Odpovedať
Profilova fotka
@henkaa Drahé riešenie kvôli sieťkam. Sieťovina je natoľko transparentná, že ju na okne ani nebudete vnímať. Samozrejme je tu aj možnosť rolovacej sieťky (prípadne Plissé sieťky), ktoré si vysunete iba vtedy, keď budete vetrať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?