O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kúpelňa
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Ako kvalitné sú pákové batérie Hansgrohe?
Veľmi ma v obchode zaujali pákové vodovodné batérie zn. Hansgrohe, na nete som sa dočítala že vyzer…
ico19
Pred 9 rokmi
27
Akú rohovú vaňu 120x120 kúpiť?
Poradte rohovu vanu do malej kupelne za rozumnu cenu primeranej kvality. Mate skusenosti s podobno…
madamechova
Pred 12 rokmi
28
Pracka a susicka pod umyvadlom
Mate niekto pracku a susicku pod umyvadlom? nieco take ako na foto, rozmyslam nad tymto riesenim, m…
kampap
Pred 2 rokmi
28
Má niekto umývateľnú stenu alebo omietku v kúpeľni?
Ahojte.... vraj nieco taketo existuje.... vyzera to ako omietka, ale je to umyvatelne..... Mate ni…
jamilanka
Pred 7 rokmi
28
Rozmiestnenie kúpeľne - pomoooc
Ahojte "strechári", prosím vás o radu pri rozmiestnení kúpeľne... Pri desiatom návrhu som už bezr…
iwkav
Pred 7 rokmi
28
Sprchova roleta - skusenosti
Ahojte, prosim vsetkych, ktori maju skusenosti so sprchovou roletou (alebo vanovou ;-) ), aby sa so…
lubinkag.
Pred 8 rokmi
28
sponzor fóra
Nika do porobetónu, LED pás a hydroizolácia niky
Čaute, potrebujem spraviť v kúpeľni niku do pórobetónu zapustené cca 120x30x12cm, ako a čím sa to r…
zefe
Pred 2 rokmi
28
Sprchovy kut vedla vane
Mate niekto sprchovy kut umiestneny hned vedla vane? Z priestorovych dovodov by sme chceli nieco ak…
machac0
Pred 6 rokmi
28
Vaňa alebo sprchový kút?
Ahojte, rekonštruujem kúpeľňu a riešim dilemu, či si dať vaňu alebo sprchový kút...vo vani sa nekúp…
janspanik
Pred 10 rokmi
28
Aký geberit k priečke z Porothermu?
Aký geberit dávate ak ho potrebujem dať k priečke 11,5 z tehly porotherm ? Môže byť Komofix ? http…
igor256
Pred 6 rokmi
28
Ktorú variantu dlažby a obkladu vybrať?
mam tri navrhy kupelne,ktora sa Vam najviac paci alebo aku dlazbu a obklad by ste odporucili,dakuje…
wavrinecova12
Pred 8 rokmi
28
Ako vymurovat sprchovaci kut ?
Chystam sa vymurovat sprch.kut (vid.obr.) z ytongu. Na poter polozim 1.rad do murovacej malty. Co n…
karcika8
Pred 8 rokmi
28
WC rimfree - áno či nie.
Ahojte, aké máte skúsenosti s wc typu rimfree. Zvažujme kúpu tohoto typu. Zaujímajú ma hlavne názo…
brunete
Pred 9 rokmi
28
Najmaksie uteraky
Kde sa daju kupit absolutne najmaksie uteraky? Take jemne, nie tie s tvrdymi vlaknami.
stanislava111
Pred 9 rokmi
29
Mate v kupelni pradlovy kos??
Prave riesim,kde budu deti hadzat spinave pradlo.Asi by bolo naj ho umiestnit v kupelni.Mate ho taj…
andreasiskova3
Pred 7 rokmi
29
Vaňa vs. sprchový kút
Ahojte strecháči... Chceme prerábať kúpeľňu, ale máme dilemu, či vaňu alebo sprchový kút. Teraz mám…
marschmell
Pred 9 rokmi
29
Aké 120cm dvojumývadlo odporúčate? Jeden odpad alebo dva?
Ahojte, staviame dom a práve vyberáme typ umývadla kvôli vodárovi aby nám vedel spraviť odpad... Ro…
atak77
Pred 8 rokmi
29
IKEA umývadlo
Ahojte, Kúpili sme skrinku v Ikea pod umývadlo. Teraz pri výbere umývadla zisťujem, že mi nikto ne…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
29
Ako obmurovať nádržku Geberit Duofix Special?
Ahojte, mam namontovaný Geberit Duofix Special. Teraz je otázne, ako ho obmurovať. Na stránkach Geb…
rapidek
Pred 3 rokmi
29
Naša vizualizácia kúpelne - váš názor ?
Ahojte, čo hovoríte na návrh našej kúpelne? Páči sa Vám usporiadanie + farba dlažby? Je tam pekná t…
huwo
Pred 9 rokmi
29
Ktorý návrh kúpeľne by ste vybrali?
Ahojte, snažím sa rozložiť si kúpeľňu, ktoré riešenie sa vám pozdáva? Okná a dvere sú pevné s nimi …
vladik66
Pred 2 rokmi
29
Aká je norma na zavesné WC a bidet?
Vedeli by ste mi poradiť aká je norma na zavestné WC a bidet v akej výške od podlahy to má byť? Ďa…
ivanasaidbagarova
Pred 5 rokmi
29
Betónová stierka do kúpeľne
Ahojte, mate niekto betonove stierky v kupelniach? Ako ste spokojni s tymto povrchom. Koho by ste …
janypp
Pred 8 mesiacmi
29
Kúpeľňa-nový obklad
Ahojte, ideme prerábať kúpeľňu, neporadili by ste mi, ktorý obklad vybrať? A ako ho skombinovať. Me…
marekxo
Pred 7 rokmi
29
Nejaký nápad? Rozmery kúpeľne len 170x240
Ahojte, potrebujeme poradiť rozloženie kúpeľne, chceme tam mať čisto iba Vaňu, sprchový kút a umýva…
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
29
Ktorá verzia?
Ahojte pls, ktorá verzia sa vám viac pozdáva. Ešte síce len finalizujeme projekt, ale nechcem potom…
alicka850
Pred 7 rokmi
29
Kto vám robil návrh kúpelne?
Ahojte, potrebovala by som poradiť, kto vám navrhoval kupelne a či ste kupovali materiál (dlažbu, k…
dixy89
Pred 7 rokmi
29
Poraďte systém s komplet wc a tlačítkom do 200 eur
poradte prosim, co kupit, co radsej nekupit viem ze tu toho uz bolo popisane kadeco, ale predsa je…
jancusa2000
Pred 12 rokmi
29
Drevo do kupelne
Viem, ze je najlepsie exoticke teak, ipa, cumaru atd.... kvoli tomu, ze dobre odpudzuje vodu a je m…
klara321
Pred 7 rokmi
29
Máte skúsenosti s "prerábaním" zle položenej" mozaiky?
mate niekto skusenosti s "prerabanim" zle polozenej" mozaiky... pod okrajom vane mam tri rady tycht…
zwalsh
Pred 10 rokmi
29
1
2
…
104
105
106
107
108
…
114
115
1
…
105
106
107
…
115
Top diskusie
Voľne stojaca vaňa - skúsenosti s údržb…
11. 01. 2020
591
Sanita do kúpeľne
22. 04. 2022
100
Čo si myslíte o teplej vode na WC?
21. 04. 2009
71
Závesné WC - aké máte skúsenosti? Ako s…
02. 02. 2017
57
Betónová stierka do kúpeľne
17. 01. 2021
29
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články