Sprchova roleta - skusenosti

Ahojte, prosim vsetkych, ktori maju skusenosti so sprchovou roletou (alebo vanovou ;-) ), aby sa so mnou o ne podelili. Uz nechcem ten skaredy zaves... Vdaka vopred.
Odpovedať
a to ako vyzera?
Odpovedať
@zuzka60 Ako roleta namontovana na strope, zadaj si do googla sprchova roleta a najdes ich vsade plno. Kedze to nie je najlacnejsie, rada by som sa poradila s niekym, kto to ma, nie s niekym, kto to predava.
Odpovedať
@lubinkag. môj osobný názor, keď som sa na to pozrela.... podľa mňa sa to udržiava horšie. A to z toho dôvodu, že to musíš nechať vyschnúť, keď chceš roletu vytiahnuť hore. Rovnako neviem, ako funguje systém utretia. Asi musí byť človek oveľa opatrnejší. Vyzerá to síce pekne, ale ktovie, či je to aj dobre funkčné. Záves kúpiš za pár eur a keď už nie je pekný, alebo sa ti nepáči, vymením. No toto by malo vydržať dlhšiu dobu. To je len moja domnienka.
Odpovedať
@lubinkag. http://sprchova-roleta.cz/index.php?r... a po prečítaní tohoto v tom vidím skrytý problém so zárukou. Aký materiál je použitý? Ale samozrejme najlepšie by bolo, keby sa ozval niekto, kto to vlastní a vie posúdiť.
Odpovedať
@ajkava Ved presne preto potrebujem nazor niekoho, kto to mam doma a denne pouziva.Zaves musim tiez nechat vyschnut, pravidelne ho periem. Lenze ked ho nechavam vyschnut, tak ho povacsine nechavam aj rozhrnuty, a tym padom je dojem z pekne novej kupelne fuc. A aj ked ho zhrniem, tak to nie je ono. A v com vidis problem so zarukou?
Odpovedať
@lubinkag. a co ti vyriesi roleta? rovnako ju mas rozhrnutu . Nie je potom lepsie nemat nic a radsej poutierat zem okolo?
Odpovedať
@lubinkag. také akože skryté..... "Záruka se nevztahuje na opotřebení hřídele a folie a poškození v důsledku nesprávné montáže a nevhodným používáním." Vidím v tom milión dôvodov na to, že to môžu zvrtnúť práve na nesprávne používanie. Ale čo je nesprávne používanie?
Odpovedať
@ajkava Ved ale to je uplne pri kazdom produkte... Este aj auto ma takto formulovane zaruky.
Odpovedať
@zuzka60 No prave, ze nemas. Ked to vyschne, vytiahnem ju do kazety a nespati to. Budem mat sprchu pod oknom, takze zaves mi bude brat svetlo.
Odpovedať
@lubinkag. to mi je jasné. Ale treba sa pozrieť aj na materiál. Toto je tiež z "igelitu"? Lebo ak sa ti napr. zle namotá, máš raz-dva problém. Ale asi si naozaj radšej počkaj na nejaké fundované info.
Odpovedať
@ajkava Ved prave, vsetko, co pises moze byt aj pravda ;-) Ale mozno aj nie ;-) Preto by som rada info od pouzivatela.
Odpovedať
Nerozumiem osprchujes sa, vytiahnes ju, vylezes so sprchy, spustis aby vyschla, ale este nieje sucha, odiddes do roboty a potom vytiahnes,ked sa vratis z prace? sprcha sa pouziva aj 2x denne,navyse ako sa zroluje po osprchovani ostane kde tu voda, vlhko=plesne :-( Mam jeden zaves,namontovany po 4 rokoch kedy tam nic nebolo a normalne je to pekne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lubinkag. no ano, ale kedy vyschne? za ten cas spati, ci nie?
Odpovedať
Toto vsetko mam zazite so zavesom. Teraz chcem vediet, ci ma niekto inu skusenost s roletou. Mozno je to zazracny material, ktory chytro vyschne, mozno neplesnivie, mozno mozno mozno... Tiez som si nevedla predstavit, ze sa zubna kefka bude nabijat len v pohari, a nabija sa. Alebo ze pri nedodrzani roky platneho technologickeho postupu pri peceni chleba mozem vsetko naraz napchat do pekarnicky, zapnut gombik, ist spat a rano ma budi vona chleba... Mozno je to tak aj s tymto, mozno uz existuje nieco, co neplesnivie a rychlo schne. A preto hladam ludi, ktori to maju zazite nech mi to potvrdia lebo vyvratia.
Odpovedať
No, kazdy kto sem prispel sa ti snazil pomoct svojim sedliackym rozumom. Na stranke predajcu som nenasla ziadne vychvalovanie carovneho materialu, tak mi to pripada, ze ani videoefektami to nedokazali , nieto este naozaj. Hladas alternativu a zacinam mat pocit, ze chces argument "ano"na svoj vymysel. Nuz tak vyckaj casu jak hus klasu... (Alebo tak priatelsky: nevyhadzuj zbytocne peniaze na dalsiu blbost do bytu ;) l
Odpovedať
Kamoska to ma, nestazuje sa. Kde to kupila neviem, byva v nemecku. tiez sa mi to zda len ako porovnatelna alternativa zavesu. co tak sklenenu zastenu? ja ju mam a nemenila by som. elegantna, nespati, po osprchovani pretriem stierkou a hotovo.
Odpovedať
@manilla Vdaka, konecne niekto, kto ma aspon sprostredkovanu skusenost. :-) Myslis, ze by Ti kamoska mohla povedat plusy a minusy? Ku sklenej stene je tu tiez kopec diskusii, do ktoyrch som prispela aj ja...
Odpovedať
@lubinkag. napisem jej a dam vediet :-)
Odpovedať
@manilla Tak ako kamoska? Dala vediet? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubinkag. kašli na roletu, jednoducho to porieš sprchovou a vaňovou zástenou... hotovo
Odpovedať
@janniik Ked ja by som predsa len rada pocula nazor od niekoho, kto to ma ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubinkag. no asi tých ľudí veľa nebude, keď sa nikto neozýva.. mne osobne sa to zdá dosť nepraktické.. ako by si to udržiavala? Predsa len, pod roletou si predstavujem roletu a kombinácia takéhoto materiálu v kombinácii s vodou a vlhkom, z toho mi vychádza iba kopec plesní... :(
Odpovedať
@janniik Ved to prave neviem. Este neviem, ci sa to u nas vobec bude dat, ale ak ano, tak to vyskusam, nech viem. Potom mozem podat hlasenie ;-)
Odpovedať
@lubinkag. takze :-D kamoska je vraj spokojnejsia ako so zavesom, lebo to vie vytiahnut a nespati to kupelnu. necha preschnut, takze zroluje az suche a zatial to ma 2 roky a neplesneje. roleta je gumova, takze vraj schne pomerne rychlo. tak snad som aspon trosku pomohla.
Odpovedať
@manilla Super, velka vdaka :-) Citam aj na inych portaloch, ze su ludia spokojni, jedine, co treba je, nechat to vyschnut. Ako som pisala vyssie, ak sa to bude dat u mna namontovat, tak to skusim. Kupelna ma byt hotova do 15.10., uz sa tesim :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@lubinkag. Dobry den. Dali ste si tu roletu nakoniec namontovat? Ako ste spokojna?
Odpovedať
@martinka811 Nie, mame normalne cire sklo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?