Sanita do kúpeľne

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spýtať odkiaľ ste kupovali sanitku do kúpeľne, myslím vaňu, sprchovací kút, batérie, umývadlo zo skrinkou 🙂 a rovnako odkiaľ ste kupovali sedačku.. niečo overené, kvalitné, za rozumný peniaz. Ďakujem pekne
Odpovedať
@bodulka243 siko
Odpovedať
@bodulka243 Ingema, MM, Hornbach.... s týmito predajňami mám skúsenosti. Keď nepôjdeš po najlacnejších produktoch, aj MM potom bude v pohode.
Odpovedať
Kúpeľňové veci určite heavenshop.Keď sme prerábali kúpeľňu, dala som nacenit aj v Siku, lebo sme odtiaľ brali kachličky, ale teda, nic sme odtiaľ nakoniec nevzali, všetko sme kupili na tejto stránke, vyslo nás to o polovicu lacnejšie a neľutujem. Dva roky pouzivania a všetko ok. A to som mala kus obavy, ale zbytočné.
Odpovedať
Siko, Ptacek, Kvip, Ingema, Aquaterm toho je vela, kde sa da ist pozriet. ak by som sa mohol vyjadrit ku konkretnej sanite, tak by som odporucil napriklad Kaldewei. smaltovane vane aj vanicky do sprchovych kutov a aj umyvadla maju v ponuke, zaruku poskytuju niekolkorocnu. ohladne sedacky poradit neviem, tak aspon takto z polovice.
Odpovedať
Kazdu vec niekde inde. Obklad Ceska keramika, dlazba OBI, WC Ptacek, vanicka ku sprchacu Hornbach, zastena na mieru u sklenara, umyvadlo z netu vo vypredaji, baterie Metalia priamo u vyrobcu. Drobnosti si majstri nakupili sami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?