O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Darujem zeminu z vykopu
Ahojte, Ak by niekto z okolia Nitry potreboval vacsie mnozstvo zeminy na zrovnanie pozemku (cca 30…
peter_durfina
Pred 3 rokmi
1
Zatekanie vody cez škáru na streche
Ahojte, poraďte. Foto nie je moja, je len na predstavu. Cez takú škáru ako je na fotke neustále pre…
gashtaan
Pred 3 rokmi
3
Tepelné čerpadlo vzduch boda chladenie
Pozdravujem poprosim skusenosti s chladenim do podlahovky podlahoveho kurenia? Staco to v lete v ka…
killiani
Pred 3 rokmi
1
Problem s plotom
Mam postaveny 5rokov plot.Tato strana plota ma 30metrov je 3x dilatovany.Vykop je takmer meter a si…
rado220
Pred 3 rokmi
20
Butylová páska pod HST portal
Ahojte, idem si po radu. Riešim hydroizoláciu pod HST portal, a presne neviem kde by som mal nalep…
majokx
Pred 3 rokmi
7
Sieťka proti hmyzu na balkónové dvere
Ahojte, prosím Vás ako riešiť alebo ako máte riešenú sieťku na balkónových dverách v prípade, že po…
dodok
Pred 3 rokmi
8
Drevená terasa - ako dlho vydrží
Ahojte, boli sme rozhodnutí pre drevenú terasu, avšak všetci nás odhovárajú, že betón je lepší. Dre…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
41
Tesár ochotný poradiť
Je tu nejaký tesár, ktorý sa svojej práci rozumie a je ochotný mi poradiť? Ďakujem
klaudi2201
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Schody + spodná fasáda.
Dobrý deň.Vedel by mi niekto poradiť vyriešenie dvoch problémov. 1- Na foto je vidieť zateplenia (p…
mirofza
Pred 3 rokmi
1
Vavrinovec novita čudné fľaky
Dobrý deň Prosím poraďte mi keďže na internete ani v diskusiách som nič podobne nenašla. Pred nec…
blanka303
Pred 3 rokmi
9
Fines tisa
Ahojte. ma tu niekto postel Fines Tisa ??? Alebo aj iny model. Cheli by sme vidiet realne fotky. Di…
zabak10
Pred 3 rokmi
1
Pripojenie záhradného domčeka
Zdravím všetkých znalých a mám dotaz ohľadom pripojenia záhradného domčeka. Ako je na fotke zeleným…
kodiacik
Pred 3 rokmi
14
Help - potrebujem radu k cedrom, vie niekto pomoct?
Mame ceder libanonsky a himalajsky / feeling blue. dufam ze som uviedla spravny nazov, som laik. no…
rastlinky_sk
Pred 3 rokmi
7
Fólie na okná
Dobrý deň, existujú fólie na okná, s ktoré cez deň a v noci bránia pohľadu do domu???
technik007
Pred 3 rokmi
1
2
33
Ako chranite podkrovie pred teplom? 😊
Ahojte prosim co pomaha proti pehrievaniu podkrovia? Dakujem za rady😊😊😊😆
domix147
Pred 3 rokmi
15
Neopadavý strom s dáždnikovou korunou?
Ahojte, nevedeli by ste mi prosím poradiť strom s takou dáždnikovou korunou, ideálne neopadavý - kľ…
rastlinky_sk
Pred 3 rokmi
2
Hrab Fastigiata
Ahojte, mate niekto zasadeny takyto hrab? Ako rychlo rastie? Real fotky by potesili....
rastlinky_sk
Pred 3 rokmi
3
Malina - rodiace výhony vyschli
Viete mi poradiť čo sa stalo s malinou - niektoré minuloročné výhony s plodmi vyschli, zasiahlo to …
rastlinky_sk
Pred 3 rokmi
22
Z kvetinaca vyteka neidentifikovatelna tekutina
Na terase mame takyto velky kvetinac, a pred par dnami po burke z neho zacalo vytekat taketo cosi h…
december12
Pred 3 rokmi
9
Vyber podlahy na elektricke podlahove kurenie
Dobry den, chcem sa poradit, co je najlepsie dat na elektricke podlahove rohoze? Niekto hovori dlaz…
jerry44
Pred 3 rokmi
3
Nejaky sikovny klampiar,Kezmarok okolie
Nepozna niekto nejakeho sikovneho klampiara v okoli Kezmarku,info sprava Dakujem
stanislavpetras
Pred 3 rokmi
1
Cena oplechovania komína
Dobrý večer. Chcel by som vás poprosiť koľko vas vyšlo oplechovanie komína? Lebo nemohol som zohnať…
tomik25
Pred 3 rokmi
1
2
39
Cena zastresenia balkona
Ahojte, nerobiki ste nahodou niekto teraz zaatresenie balkona? Kolko vas to vyslo? Zaujima ma len c…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
5
Rekuperacia firma a znacka comair
Pekny den prajem, ma niekto skusenosti s touto firmou? Respektive znackou rekuperacie comair??
kimaliptov
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Sadrokartón - Ján Pekár (Žilina) - skúsenosť
Zdravím, chcel by som sa s vami podeliť o veľmi dobrú skúsenosť v oblasti sadrokartónu. Jedná o veľ…
spravcanetu
Pred 3 rokmi
24
Vonkajšie zaluzie
Chcela by som spýtať tých čo mali na oknách vnútorne zaluzie a dali neskôr vonkajšie. Tak vnútorne…
rados611
Pred 3 rokmi
9
Montované drevodomy
Ahojte,aké máte skúsenosti s montovanými drevodomami, pripadne overené firmy na ich stavbu vopred ď…
peter977
Pred 3 rokmi
10
PIR panely - použitie pri stavbe RD
Ahojte stavitelia, prosím vás, máte skúsenosti s použitím PIR panelov pri stavbe rodinného domu? Vi…
tigon22
Pred 3 rokmi
1
Aký zemný motorový vrták za cca. 200 EUR?
Ahojte, chcem si konečne dokončiť plot okolo pozemku, tak rozmýšľam o kúpe zemného motorového vrták…
dusanmt
Pred 3 rokmi
15
Podlahové chladenie skúsenosti.
Zdravím všetkých. Máte niekto skúsenosti s podlahovým chladením? Jedná sa mi o reálny účinok a poci…
jarosujo
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
1
2
…