Vonkajšie zaluzie

Chcela by som spýtať tých čo mali na oknách vnútorne zaluzie a dali neskôr vonkajšie. Tak vnútorne ste dali preč? Co s dierkami po vrtani? Vďaka.
Odpovedať
@ivuvu24 Môžeš ich zalepiť žuvačkou. A čo by si chcela urobiť s dierami? To nijako neupcháš, aby to nebolo vidno. Teda možno by to išlo tavnou pištoľou a bielou lepiacou tyčinkou a potom to jemne prebrúsiť: https://www.tme.eu/sk/details/yt-8243... ale či trafíš presne odtieň rámu okna ... no neviem. Nevidím dôvod odstraňovať vnútorné žalúzie po montáži vonkajších. Každé majú svoju funkciu. Mohlo by sa to aj viac rozviesť, ale tebe išlo asi len o tie diery.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivuvu24 budeš sa s nimi musieť zmieriť alebo vymeniť okná, čo predpokladám, že nebudeš chcieť.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 aj to sa bude spinit a po case to bude vyzerat skaredo. radsej by som tie diery nechala tak
Odpovedať
Profilova fotka
@ivuvu24 Vnutorne zaluzie sa zavrtavaju do zasklievacej listy. Pokial vies aky profil mate pouzity na oknach daju sa zohnat zasklievacie listy, dat narezat na presny rozmer a vymenit ich. Pokial ti nebude vadit drziak na retiazku na boku okna tak bude stacit vymenit len vrchnu a spodnu listu (vacsinou to byvaju najkratsie kusky).
Odpovedať
Dakujem za reakcie. Práveže mame drevené okna vo veľmi tmavej hnedej farbe. Rozmýšľali sme že by sme to zatmelili a zatreli ale teda ako to bude vyzerať… Na jednej strane by som ich nechala ale na druhej by bolo fajn keby nemusím mat tieto vnútorné pracholapky.
Odpovedať
@chrobak7 že žuvačkou 😅 Áno v podstate mi ide hlavne o diery. Ale tak ci je aj potrebné mat vnútorne aj vonkajšie. Predpokladám že v zime budeme mat vonkajšie zaluzie castejsie vytiahnuté hore. A preto by bolo fajn mat aj vnútorne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, mam na vás otázku ohľadom nových žalúzií. Na dvoch oknách sú lamely žalúzií krivé resp pravá strana je akoby zvesena nižšie. Po obhliadke dodávateľa, ze to je moja chyba ze určite bolo niečo na parapete čím sa zaluzia zle zavrela a zle sa teraz namotava. Stretli ste sa niekto s podobným problémom?
Odpovedať
S fotkou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?