O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vírivka na styrodur
Ahojte . Máme terasu nad garážou. Klasická deka železo betón. Terasa je vyspádovaná styrodurom , na…
jarddo
Pred 3 rokmi
7
Ing. Ľuboš Trenčan - skúsenosti, recenzie
Ahojte strecháči, máte niekto skúsenosti s majstrom (stavbárom) Ing. Ľuboš Trenčan od Ilavy, prii p…
maculkac
Pred 3 rokmi
1
Obklad na dome Vaspo?
Prosím,mate obklad na dome Vaspo - Bridlica štandard Varicolor alebo Kamen lamany bezovohnedy? Ako…
dominika1004
Pred 3 rokmi
1
Dan z nehnutelnosti?
Pekny den prajem, Rad by som sa poradil... Ak predam rozostavanu stavbu na pozemku, kt vlastnim <5…
ris66
Pred 3 rokmi
5
Môžem dať tlakovú nádobu do exterieru?
Zdravím, chcem sa opýtať. Chcem k studni pridať domácu vodáreň (ponorné čerpadlo, tlaková nádoba). …
petersd
Pred 3 rokmi
5
Sos - da sa po jednom dni od vyfugovania este nejako odstranit sparovka z obkladu?
Prosim o kazdu dobru radu 🙏 Majster to u nas po**al. Chodim tam dvakrat do dna, ako obklada kupelne…
japupi
Pred 3 rokmi
19
Výhodné vykurovanie do 30 ročného domu
Zdravím, žijem v 30 ročnom dome a zvažujem zmenu vo vykurovaní. Doteraz sme vykurovali kotlom na t…
peter977
Pred 3 rokmi
5
Teplota v interiéri RD v lete.
Dobrý deň, budem rád, ak sa podelíme o naše názory na prehrievanie RD v lete. Zaujímalo by ma, koľk…
tomas_st
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
65
sponzor fóra
Dávnopodpísaná darovacia zmluva verzus nová kúpnopredajná zmluva
Dobrý deň, mám na Vás prosbu. Ide o to, že človek si počas života prejde všeličím a už ničomu poria…
andreah25
Pred 3 rokmi
9
Aký parný hrniec si vybrať na parenie zeleniny?
Pozdravujem. Rád by som sa poradil ohľadom výberu parných hrncov. Máte nejaké tipy a odporúčania? P…
technik007
Pred 3 rokmi
14
Zasuvky a vypínače v exteriéri
cavte, potreboval by som poradiť. sú nejaké zásuvky a vypínače s ochranou IP55 ktoré by boli uložen…
kajo873
Pred 3 rokmi
28
Aký materiál na klasickú obstavbu krbu?
Ahojte, chcela by som Vas poprosit aky zvolit material na klasicku obstavbu krbu? Aky ste pouzili m…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
37
Indukcia
Ahojte, v novostavbe mame pripravu na ondukciu 380, dodavtel kuchyne nam nomontoval indukcnu dosku …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
14
Minielektráreň na balkón
V Rakúsku si ľudia dávajú na balkón minifotovoltaické elektrárne. Pozeral som to a zistil, že sú to…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
1
2
35
Podhľad na čelo domu
Ahojte, vie mi niekto poradiť, pripadne poslať nejaký nákres/fotku, ako urobiť podhľad(štablón) na …
marekxo
Pred 3 rokmi
13
Buď alebo
Ahojte idem si po radu, máme dlažbu už vysparovanu ( svetlá šparovačka)v jednej izbe. Teraz sa robí…
bulls7
Pred 3 rokmi
15
Baterie Grohe
Ste spokojni s touto znackou? Potrebujem vymenit sprchovu bateriu, mali sme znacku Kludi, maximalna…
bulls7
Pred 3 rokmi
3
Ako na založenie prvého rádu debniacich tvárnic?
Zdravím mám otázku ohľadne založenia prvého rádu DT na základovy pás , môžem to dať má štrkové lôžk…
dorwin
Pred 3 rokmi
18
Umierajúci orech ?
Ahojte, rada by som vás poprosila o radu poprípade o skúsenosti s podobným problémom. "Zdedili" sme…
jacks101
Pred 3 rokmi
9
Aký termostatický set do sprchy?
Ahojte, aká sprchová zostava sa vám doma osvedcila? Vyberáme termostatickú sprchu s ručnou aj hlavo…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Inžinierske siete na kľúč - Senec
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či je nejaká firma, ktorá robí inžinierske siete na kľúč? Voda k…
nomad37
Pred 3 rokmi
1
Protislnečné fólie na terasové okná
Ahojte, neviete mi poradiť najschodnejšie riešenie, samozrejme aj najmenej nákladné na okná proti s…
igor256
Pred 3 rokmi
22
Schodisko do podkrovia
Zdravim, mal by som otázku … pri prerábaní schodiska do podkrovia som natrafil na problém a chcel b…
fugas20
Pred 3 rokmi
2
Plynové kúrenie
Dobrý deň, poprosila by som vás o radu ohľadom výmeny starého plynového kotla. Chceli by sme ho vym…
duzu
Pred 3 rokmi
22
Pôjdu ceny stavebného materiálu ešte hore?
Dobrý deň.. Plánujeme prerabku.. Nadstavbu... Ale teda co sme si zisťovali ceny tak strašne ako to …
dexter89
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
159
Palisady a ich osadenie
Zdravym vsetkych...😀takq mala otazka ohladom palisad ty co to robia robili otazka na va ako je mozn…
pavolkurej
Pred 3 rokmi
27
Klimatizácia v podkroví
Oplatí sa inštalovať klimatizáciu do podkrovia na chladenie v tropických dňoch? Mate skúsenosť? Výh…
dexter89
Pred 3 rokmi
29
Ponorka alebo vodarnicka
Zdravim mám novú vŕtanu studňu zatiaľ závlahu nemáme tak budeme polievať cez hadice chcem sa spýtať…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
4
WALLBOX vhodnu na integraciu do smarthome
Ahojte, mete niekto integrovanu nabijacku elektromobilu do smarthome/fotovoltiky? Ak ano aku?
rapidek
Pred 3 rokmi
9
Bungalov 1275 - zmeny
Chceme stavat tento domcek, avsak katalogovy projekt nam uplne nevyhovuje, ako asi kazdemu. Chceme …
janka_266
Pred 3 rokmi
30
1
2
…
600
601
602
603
604
…