Montované drevodomy

Ahojte,aké máte skúsenosti s montovanými drevodomami, pripadne overené firmy na ich stavbu vopred ďakujem pekne .
Odpovedať
Profilova fotka
V montovanom drevodome som vyrastala a drevodom nám práve stávajú. 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@macejkomacejko je tu kopec tem k tomu. Precitaj ich a potom sa pytaj. Tiez popozeraj aj albumy. Napriklad ten moj. Je ta vela odpovedi.
Odpovedať
Profilova fotka
@macejkomacejko nam takto pred par rokmi stavali montovany drevodom a za nas super. Nemenili by sme, sme radi, ze sme isli do takehoto domu, ze sme nesli do murovaneho. Cca pat mesiacov trvalo, kym nam dom postavili 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna drevodom v dnesnej dobe nie je vobec ziadny problem, v podstate rychlo byvat, zivotnost je uz porovnatelna s klasickymi murovanymi stavbami, takze smelo chod do toho.
Odpovedať
Téma murovaný vs drevostavba je to isté ako na auto-moto fórach priamy vstrek vs nepriamy vstrek. Ako je jedno čo si vyberieš ale v prvom rade bude rozhodovať tvoja peňaženka. Čím ďalej, tým viac ľudí býva v drevostavbách aj u nás. V iných krajinách EÚ je to štandard že cca 30-40% všetkých rodinných domov sú určitá odnož drevostavby. To len u nás sme sa roky nechali masírovať výrobcami tehál a pórobetónu, že nič lepšie neexistuje.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, ako aleternativu stavbu z lahkej ocelovej konstrukcie ste nezvazovali? Skuste pozriet febord.sk, pekny vecer
Odpovedať
Profilova fotka
@peter977 no len co sa cudujem, ze stale je dost ludi, ktori su voci drevodomom skepticki, co vobec akoze nechapem preco, ked ta kvalita je dnes uz proste uplne inde. A hlavne ten cas za ktory sa da postavit drevodom je neporovnatelny s murovanym.
Odpovedať
@hosmanikova neporovnatelni je aj ten cas, za ktory ti ho sfukne nejake tornado, od coho uz niesme daleko ani tu na slovensku
Odpovedať
@hosmanikova lebo ich masírujú všetci predajcovia stavebných materiálov aby kúpili tehlu. Nikto nepríde do stavebnín si kúpiť drevo aby si postavil drevostavbu, všetci to riešia cez firmu. Prichádzajú tak o biznis, lebo marže pre stavebné firmy sú výrazne nižšie ako človeka, čo ide stavať svojpomocne. Tak isto tu pokazili meno takýmto stavbám stavby typu Okál a pod.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?