O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Komín z kondenzačného kotla
Sused si vyviedol komím z kotla smerom ku mne na dvod vo výške 2 m. Jeho dom tvorí hranicu pozemku.…
luckami
Pred 7 rokmi
4
Môže byť zlatý retríver celoročne vonku?
Ahojte, môže byť zlatý retriever (sučka) umiestnená celoročne vonku ? Mám dom s veľkým pozemkom …
gastan11
Pred 7 rokmi
19
Rohové okná - aké s nimi máte skúsenosti?
Ahojte. Ma niekto podobne okna s otvaranim v rohu? Ake s nimi mate skusenosti?
martinmatko
Pred 7 rokmi
11
Kontrolka "vyčistit filter" na práčke Whirpool AWE6319
Prosím o radu, počas pracieho cyklu sa rozsvietila kontrolka so symbolom mriežky - vyčistit filter.…
megdesign
Pred 7 rokmi
15
Hranice pozemku 1
Postavili sme plot v novej ulici. Ulica je majetkom súkromnej osoby s tým, že má v LV uvedenú ťarch…
farington
Pred 7 rokmi
9
Som tu nový - candis
ahojte. Uz nejaký čas som tu zaregistrovaný ale ešte som sa nepredstavil. Volám sa Michal som z Bra…
janamartish
Pred 7 rokmi
4
Drenaz, trativod na daždovú vodu
Ahojte, chcem požiadať o radu. Vybudovali sme trativod na daždovú vodu, sused má dom postavený na h…
jan45
Pred 7 rokmi
6
Podvodnici pri vrtani studni...
Od viacerych znamych dostavam informacie, ako ich obtiahli o peniaze firmy na vrtanie. Zrazu je pro…
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
76
sponzor fóra
Ako ukryť kotol v kúpelni?
dobry den. kotol mame umiestneny v kupelni v takom vyklenku sirokom cca 80cm. rozmyslala som nad je…
mimik82
Pred 7 rokmi
1
2
39
Spadla nam stropna omietka
Rovno nad postelou nam spadla cca 1m stvorcovy omietka, bude treba asi vyklepat cely strop a nanov…
martina46
Pred 7 rokmi
12
Geberit - kombinácia s inými značkami, napr. Kolo
Ahojte , chcela by som sa spýtať na váš názor prip.radu. Zabudovali sme do konštrukciu Geberit do …
lucinka0011
Pred 7 rokmi
5
Cena roboty za zaklady
Zaklady domu 6x8 , na mierne svahovitom terene od vykopu po platnu bez materialu, len za robotu, ko…
lenkakotyrova
Pred 7 rokmi
1
Preco mi cez komin tecie do izby
Ahojte, mam novy komin schiedel stabil a po pripojeni krbovej vlzky som si vsimol ze po kazdom dazd…
jumt
Pred 7 rokmi
27
Aká zástena za plynovú varnú dosku?
Prosím o radu, akú zástenu na plyn. varnú dosku. Chcem si dať zástenu rovnakú ako prac. dosku je to…
cina1
Pred 7 rokmi
6
Kto mate zrkadlove okna stopsol???.vidiet cez ne cez den dnu?
Objednali sme si balkonove zasklenie a kedze oproti je bytovka chceli sme mat trochu sukromia a obj…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Zjazd do garaze
Dobry den, potreboval by som od vas poradit ako by sa dal spravit zjazd do garaze... cca pred 2 …
spiderhst
Pred 7 rokmi
6
Váš názor na budúcu dispozíciu môjho domceku
Zdravim chystáme sa s priatelkou urobiť úplnú rekonštrukciu domčeka ,po spoločnom návrhu nám projek…
sysell
Pred 7 rokmi
10
Podlahove kurenie, elektricke
Prosim vas aky druh materialu pouzit na eletricke kúrenie podlahove? neodporucaju ma vynil, ze est…
parkett_mann
Pred 7 rokmi
4
Môže mať dom v toskánskom štýle biele plastové okná?
Kupili sme dom a chceli by sme ho ladit do toskanskeho stylu,hlavne strechu a fasadu. Co ma ale mrz…
adkato
Pred 7 rokmi
1
2
44
Zábrany proti padaniu sneho a ladu zo strechy
susedov dom tvorí hranicu nášho pozemku. Sused mášikmú strechu a z môjho pohľadu hrozí, že v zime s…
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Výškové prechody
Dobrý deň, chcem sa spýtať , či ste riešili problém v rozdieloch výšky medzi vinylovou podlahou (ni…
atlaska
Pred 7 rokmi
4
Sietky proti hmyzu do bytu
Ahojte, prosim Vas potrebujem do bytu sietky na okna, viete mi odporucit kontakt, kto robi rychlo a…
veronika_4
Pred 7 rokmi
5
Krmivo Araton
Dobry den, chcela by som poprosit o rady s tymto druhom krmiva. Mate niekto s nim skusenosti? Na n…
paolio
Pred 7 rokmi
4
Kuchynske dvierka
Ahoj daju sa tajto vyfrezovat MDF dosky a potom latkovat? Alebo ako by to slo ďakujem. Chcela by so…
decembrovka77
Pred 7 rokmi
13
Drevené schody na terasu
Dobrý deň, chcem vás požiadať o odbornú radu. Na terasu vedie toto nezakryté drevené schodisko. Pri…
paolio
Pred 7 rokmi
4
Zvládneme svojpomocne obložiť kúpelňu?
Ahoj Chcel by som sa spytat (hlavne tych/tie co to uz robili) ze ci je problem oblozit kupelnu o…
paolio
Pred 7 rokmi
26
Stavba domu zo zahranicia
Dobrý deň chcem sa spýtať stavali ste niekto dom tak že pracujete v zahranici a firma bude stavať k…
janamartish
Pred 7 rokmi
3
Zvažovali ste refinancovanie hypotéky? Oplatí sa to?
Pred niekoľkými rokmi ste si kúpili nehnuteľnosť, ktorú ste financovali prostredníctvom hypotekárn…
ajana1
Pred 7 rokmi
20
Zamietli mi v banke žiadosť o hypotéku. Máte podobnú skúsenosť?
Jeden náš klient bol konateľ v s.r.o. s minimálnym ziskom a súčasne vlastnil 35% spoločnosti. V jeh…
katka_fingo
Pred 7 rokmi
6
Prvý rad YTONG
Chcela by som sa opýtať, či je možné nahradiť prvý rad obvodových stien iným rozmerom a typom ako j…
ytongsk
Pred 7 rokmi
26
1
2
…
1711
1712
1713
1714
1715
…