O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ponechať malé okná alebo ich zamurovať?
Ahojte, potrebujeme poradit, ci ponechat tie horne mensie okna alebo ich zamurovat, nevieme sa rozh…
eval
Pred 7 rokmi
1
2
34
Novú chladničku popršal dážď,môže sa pokaziť?
Zdravím,viete mi niekto poradiť,dnes nám kuriér zložil chladničku na dvore,novú,zabalenú,ale nestih…
janamartish
Pred 7 rokmi
5
Otvor do vane
Prosim Vas, kupelnu mame uz sice hotovu ale otvor do vane sa mi vobec nepaci (vid. Foto). Myslite z…
marek746
Pred 7 rokmi
14
Dekoracia balkona
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či by vedel niekto poradiť akým lepidlom (po prípade niečo iné)…
kalania
Pred 7 rokmi
6
Cestovný pas v Toskánsku
Ahojte, chcem sa spýtať či si mám vybavovať cestovný pas do Toskánska. Viem že stačí len OP ale nie…
kalania
Pred 7 rokmi
11
Bidetová sprška MIXSET SMARTY 3300
Pozdravujem, Chceme dať do wc bidetovu sprsku a rozhodujeme sa medzi MIXSET SMARTY 3300 a Samtek…
andyno
Pred 7 rokmi
3
Plochá vs valbová strecha
Ahojte strecháči, chcel by som vás požiadať o radu. Zvažujem 2 varianty strechy pre rodinný dom. 1…
bonton
Pred 7 rokmi
5
Nečistoty zo studne
Dobrý deň, Pred 3 rokmi sme navŕtali studňu, rozbor ukázal minimálne zvýšené dusičnany. Asi po rok…
yakkuza
Pred 7 rokmi
1
2
40
sponzor fóra
Kde kupovať materiál v Poľsku?
Kupovali ste už niekto na zateplenie materiál v Poľsku? - minerálna vlna, takisto sadrokarton, stie…
mattyrv
Pred 7 rokmi
5
Poplatok za uskladnenie panelov.
Zdravím. Môže si firma nárokovať cenu/mesiac za uskladnenie vyrobenich panelov,keď v zmluve o Tom …
koenzim
Pred 7 rokmi
15
Poradte cerpadlo do 25m kopanej studne
Ahojte, potrebovala by som radu ohladom cerpadla. Mame (podla papierov) 25 m hlboku studnu s prieme…
jan45
Pred 7 rokmi
5
2 izbový tehlový byt.
Zdravim vsetkých pouzivatelov a vopred dakujem za cenné rady. Po velmi dlhom citani o kureni v byte…
mattyrv
Pred 7 rokmi
7
Nas etazovany projekt
Ahojte, co vravite na nas projekt?
jan45
Pred 7 rokmi
8
Pozemok v blízkosti rieky
Dobrý deň od rodičov sme dostali pozemok ktorý je ale blízko rieky. Je zo zákona daný nejaký odstup…
ajinka007
Pred 7 rokmi
11
Vonkajsi parapet
Mate niekto skusenosti s granitovymi parapetami??
adinka93
Pred 7 rokmi
1
Kvalitný rozkladací gauč
Poprosím o radu, kde zoženiem naozaj kvalitný gauč (sedačku), ktorá je vhodná aj na každodenné span…
kolkol
Pred 7 rokmi
16
Strecha terasy svetlo
Dobrý deň Prosím o pomoc.Chceme robiť terasu 5x4m východ zo schodiska. Teraz tam máme len terasové …
bambula626
Pred 7 rokmi
2
Ako navŕtať police na prilepenú dosku na stene?
Vedel by mi niekto poradiť ako čo najjednoduchšie navrtat police na už prilepenu dosku na stene. Ch…
atlaska
Pred 7 rokmi
18
Spoločná podlaha nad izbami s odlišnými podmienkami.
Ahojte, chcem spraviť spoločnú podlahu v kuchyni a chodbe, ale má to jeden háčik - mám podpivničenú…
petiar
Pred 7 rokmi
2
Firma na vŕtanie studne - s kým máte dobrú skúsenosť?
Odporucte, prosim, na zaklade vlastnej skusenosti firmu, ktora nam urobi vrt na pozemku. Planujeme …
poliacik321
Pred 7 rokmi
12
Aka to je zelina?
Netusite nieko, co to je za hnusobu? Nikdy sme to nemali, zrazu minuly rok plna zahrada a tento rok…
ado88
Pred 7 rokmi
14
Hľadám partiu na vytiahnutie múrov
Dobrý deň. Partia na obvodové múry . Okres Levice. Okamžite. Viac info správa
martin272
Pred 7 rokmi
1
Faninterier Piešťany
Ahojte Strecháči, má niekto osobnú alebo aspoň sprostredkovanú skúsenosť s interierovým štúdiom …
toommaas
Pred 7 rokmi
7
Kúpeľňa - pôdorys a zariadenie
Dobrý deň, Urobila som grafiku našej budúcej kúpeľne, ale chcela by som vedieť aj názor iných. Mys…
martin107
Pred 7 rokmi
14
Zhanam kreativneho maliara na malbu v detskej izbe
Ahojte, prosim vedeli by ste mi dat tip na nejakeho sikovneho maliara, ktory by zmakol namalovat …
kelian
Pred 7 rokmi
2
Ako dlho trvá, kým banka spracuje znalecký posudok?
Dobrý deň, s priateľom máme už vyhliadnutu nehnuteľnosť, bol to už pozrieť znalec. O nejaký týždeň …
darisucha
Pred 7 rokmi
10
Hľadám obrázok vo vysokej kvalite
Ahojte strecháči, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc. Potrebovala by som zohnať obrázok (viď príl…
alinna
Pred 7 rokmi
12
Kto má doma sklenené zábradlie?
chcela by som sa spytat kto ma doma sklenene zabradlie, aka je udrzba, ci sa to nespini, ako sa to …
alinna
Pred 7 rokmi
17
Sušiak bielizne do záhrady
Ako mate riesene susenie pradla v rodinnom dome? Budeme mat susicku, ale chcela by som ju vyuzivat …
alinna
Pred 7 rokmi
1
2
37
Ako sa zbaviť pavúkov v dome?
Prosim vas,neviete ako sa zbavit pavukov v dome?Aby som to ozrejmila. Viem,ze vsade su pavuky a nez…
chrobak7
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
5
6
177
1
2
…