O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Umiestnenie vnutornej jednotky TC
Je vhodne umiestnit vnutornu jednotku TC do nevykurovanej garaze? Teplota v garazi ako ovplyvnuje…
fural
Pred 7 rokmi
3
Prechod vody cez obvodovú stenu
Ahojte ako ste riešili prechod vody na vonkajšiu stenu domu ? Mám tehlu 30ku a vodár mi dal z vnútr…
blackomt
Pred 7 rokmi
8
Hmyz v podkroví - čo je to zač?
Prosím poraďte čo je to za hmyz?
mirandela
Pred 7 rokmi
9
Zosvetlenie kuchyne /nálepky na kachličky
Ahojte,kupujeme byt na môj vkus má dosť tmavú linku.Zatiaľ však s väčšou rekonštrukciou/zmenou link…
zita19
Pred 7 rokmi
19
Uzemny plan - nechcu dat odfotit
Chcel by som sa opytat, ako postupovat v pripade, ze mi na obci nechcu dovolit odfotit (mobilom) uz…
zita19
Pred 7 rokmi
10
Trávnikový koberec hodinu po položení
Dá sa toto zachrániť? Prečo sa to stalo vlastne? Cca. 1 hodinu po položení.. bolo sucho a teplo .. …
cowboy1986
Pred 7 rokmi
18
Kombi WC s izolovanou nadrzkou
viete mi doporucit? mame vodu zo studne (7C°)a nechcem aby sa nadrzka rosila a aby som denne stiera…
zita19
Pred 7 rokmi
2
Sieťky proti hmyzu otvárajúce sa do interieru
Zdravím všetkých, Vedel by mi niekto poradiť, kto na SK (ideálne okolie BA) dodáva dverové sieťky,…
zuzanabaslikova
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Málo štrku v základových pásoch?
Ako tak pozerámk na návrh zakladovych pásov s dosku tak sa musím opýtať aj Vás. Neni tam toho zhutn…
shotocan
Pred 7 rokmi
1
2
36
Zmena výšky základových pásov vzhľadom na terén
Zdravim vsetkych, potreboval by som poradit pri zakladoch nasho domu od skusenejsich. Pri projektov…
peto2
Pred 7 rokmi
10
Vinylova podlaha - zvlnenie na slnku?
Ahoj, rozmyslam nad vinylovou podlahou. Predajca ma presviedca na fatraclick s korkom naspodu - je …
zuzanapi11
Pred 7 rokmi
10
Stare tehly z domu
Ahojte, Planujem zhodit cca 120 rocny dom z plne palenych tehal v Rakusku, nejake percento tehiel b…
peto2
Pred 7 rokmi
9
Rovnaká podlaha v dome?
Dávali ste rovnakú podlahu do celého domu? Prípadne kuchyna,obývacka a izby? Alebo ste dali inú do …
aniskamaiska
Pred 7 rokmi
11
"odloženie" hliny z výkopu
Ahojte, čo myslíte, môžem si zložiť hlinu z výkopu na pozemok, ktorý mám v obci ale úplne niekde…
stempi
Pred 7 rokmi
3
Murované poličky v kúpeľni
Ahojte, má niekto Murované poličky v kúpeľni zarezané do steny, ktoré sa majú vydlaždičkovať? Manž…
lulu69
Pred 7 rokmi
7
Projekt NAPOJME SA- vodovod- SKUSENOSTI?
AHOJTE, mam otazocku je tu niekto kto sa pripajal na vodovod cez tento projekt? my v domceku byvame…
atak77
Pred 7 rokmi
4
Zháňam dobreho majstra v okolí Starej Turej
Zdravím Vás všetkých čoskoro chcem začať zo stavbou RD pri mestečku Stará Turá. Ak by niekto poznal…
ghost004
Pred 7 rokmi
1
Zmena stavebného dozoru pred kolaudáciou
Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu pri zmene stavebného dozoru. Nas stavebny dozor sme sa…
zefe
Pred 7 rokmi
7
Medzery medzi oblozkami a podlahou - ako vyplnit
Ahojte, Chcel by som poradit - problem mam s oblozkami dveri, kde pri podlahe zostali relativne vel…
carolinka
Pred 7 rokmi
16
Rekonstrukcia stareho rodinneho domu
Dobry den ludkovia. Ideme rekonstruovat stary domcek. Chcem sa spytat, ci neviete poradit nejaku …
luciagv
Pred 7 rokmi
1
Hlinené omietky - máte skúsenosti?
Aký je váš názor na hlinené omietky? Máte skúsenosti? Zvažujeme túto alternatívu.
airel
Pred 7 rokmi
1
Aké sú riešenia pripojenia ak nemám požadovaný spád?
Mám pri dome septik, tam odvádzam odpad, ale mám vedľa domu aj prípojku na kanalizáciu, žiaľ, tá je…
mrco
Pred 7 rokmi
2
Kanalizačna šachta a vodomerna sachta v jednom.
Zdravím,idem na starom baráku robiť predprípravu na kanalizáciu a vodu,kúpil som šachtu o rozmere 1…
mrco
Pred 7 rokmi
7
Exterierova- terasova dlazba, imitacia dreva
Poprosim odporucanie na dlazbu s imitaciami dreva vhodnu na terasu.Dakujem
vstavki
Pred 7 rokmi
10
Dilatacia podlahy pred vyliatim poteru
Dobrý deň, neviete niekto poradiť, prípadne aj fotkami ukázať, ako ste dávali dilatačné pásy okolo …
robo_h
Pred 7 rokmi
2
Kolko vodomerov moze byt v dvojdome?
Ahojte, prosim o radu. Rozmyslame nad kupou bytu v dvojdome. Parcela je jedna, ale rozdeli sa potom…
druzicka17
Pred 7 rokmi
17
Majster - omietky + sadrokartonovy strop
Čaute, neviem kde to zaradiť, ale súrne potrebujeme majstra ktorý by nám urobil sadrokartónový stro…
mishike
Pred 7 rokmi
1
Svetlá do garáže
Poprosím fotky garáži aké ste si dávali svetlá do garáže a následné rozmiestnenie svetiel. Dakujem
mikita2
Pred 7 rokmi
4
Nespokojnosť s robotou majstra
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Potrebovali sme prerobiť 2 izby, znížiť stropy sadrokartón…
mikita2
Pred 7 rokmi
16
Skúsenosti s automatickou úpravou vody v bazéne (pH, chlór, ASIN Aqua Home) ?
Máme 33 m3 bazén už niekoľký rok a každú sezónu musíme riešiť problém s údržbou pH v bazéne.. Pou…
jozopan
Pred 7 rokmi
9
1
2
…
1708
1709
1710
1711
1712
…