O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Je potrebná pre stavebné povolenie realizačná projektová dokumentácia?
Podali sme na satvebný úrad projekt od architekta, kde bolo všetko čo k stavebnému povoleniu potreb…
dgerzo
Pred 7 rokmi
4
Aké plastové okna kupiť Slovaktual alebo od MP plast Trenčianske Stankovce ?
Ahojte poradte prosím od koho a ktoré okná kupiť cena v podstate ta ista 3 sklo od Slovaktualu prof…
dudo1801
Pred 7 rokmi
1
Máte skúsenosti s firmou ROBY Invest z Považskej Bystrice?
Dobrý deň, rozhodli sme sa stavať nízkoenergetický dom a veľmi nás zaujal konštrukčný systém spoloč…
andrejfil
Pred 7 rokmi
2
Eqitermika+cidlo+rehau termostaty ??
Chem sa opytat ako bude fungovat zostava: El kotol Raja 9ks + podlahove kurenie + termostaty reahu…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
2
Miešanie betónu pomer
Dobrý deň, možno tu už taká téma je, ale nie je čas na to hľadať to tu :) ak by sa našiel niekto oc…
ertezet
Pred 7 rokmi
31
Izolácia a úroveň vonkajšej frakcie pri dlažbe
Ahojte, prerabam predzáhradku kde vymienam vymyvanu dlažbu za okrasnú od premávku - graniko . Ako j…
richard71
Pred 7 rokmi
21
Schody k detskej zvysenej postely
Ahojte, existuju prosim skrinky z ktorych sa daju vyskladat schody k zvysenej detskej posteli? daku…
jp9
Pred 7 rokmi
5
Praktické rozmiestnenie
Dobrý deň, potreboval by som poradiť s rozmiestnením kúpelne. na priloženom obrázku je posledný náv…
jp9
Pred 7 rokmi
19
sponzor fóra
Firma na opravu sadrových omietok - Tvrdošín
Pekny den prosim vas neviete poradit niekoho z okolia Tvrdosina kto by bol ochotny a hlavne by vede…
katka210692
Pred 7 rokmi
7
Dispozicia domu
Ahojte, vedel by mi niekto nezistne pomoct s dispoziciou domu? Vdaka
tomasvrabel
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
73
Zateplenie ( alebo skôr fasáda na starý dom)
Dobrý večer, potrebujem urobiť fasádu na starom dome ktorý rekonštruujeme. Rozhodli sme sa že kvôli…
zita19
Pred 7 rokmi
9
Plechová strešná krytina
Ahojte, ideme nadstavovať rodinný dom, aj kvôli hmotnosti tam chceme dávať plechovú strešnú krytinu…
roberto168
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
79
Ktorý obklad sa viac hodí k tejto kuchyni?
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť, ktorý z týchto obkladov sa najviac hodí k tejto kuchyni? Rozhodu…
kristian3367
Pred 7 rokmi
30
Asfalt pod parketami
Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu. V byte sme odstránili parkety a je pod nimi vrstva asfalt…
lucianm
Pred 7 rokmi
4
Priznaná stará tehla v kúpeľni vs. vlhkosť
Ahojte, zaujima ma ci sa tu najde niekto, kto ma v kupelni priznanu staru tehlovu stenu, ako casto …
sampur
Pred 7 rokmi
11
Kto dá do prenájmu stropné debnenie?
Nemáte skúsenosť s prenájmom stropného debnenia na monolitický betónový strop o ploche cca 120 m2? …
rosti_ma
Pred 7 rokmi
10
Dlažba s imitáciu dreva do obývačky a kuchyne
Dobry den , uvazujem o dlazbe s imitaciou dreva do obyvacky a kuchyne potreboval by som poradit a…
slummdog
Pred 7 rokmi
29
Elektrický hladič na omietky
Aký máte názor na pomôcku - elektrickú hladičku na omietky http://www.remab.sk/product/sk/el-hladic…
rkorba
Pred 7 rokmi
12
Kde nájdem podlahu so zošúchanými nápismi?
Pekny den, kde si som videla podlahu, svetlu, v boli na nej take rozne napisy take zosuchane cize v…
shmoulinka1
Pred 7 rokmi
12
Weber vs BEK alebo je to jedna a ta ista firma?
Dobry den, chcem sa spytat, rozmyslame nad dokoncenim fasady, teda sietka lepidlo a omietka. Zna…
janka11b
Pred 7 rokmi
5
Hľadám pozemok BB kolie
Ahojte som tu nový a hľadám pozemok na rodinný dom. Neviete niekto o niečom ? BB a okolie do 20 km,…
walentina46
Pred 7 rokmi
20
Prejasňovač vody - kedy sa môžeme kúpať?
Ahojte,mozem sa kupat,alebo po akej dobe sa mozme kupat v bazene ked som tam naliala prejasnovac...…
maxito999
Pred 7 rokmi
9
Akú máte veľkú kúpeľňu so samostatne stojacou vaňou?
Staviame podkrovie a do kúpeľne chceme samostojacu vaňu. Bude spolu s WC.Ak máte niekto takú kúpeľň…
jiri_m
Pred 7 rokmi
1
2
37
Betónový plot na kľúč - Topoľčany a okolie
Dobrý deň vyete mi nikto poradit chcem si dat na pozemok betonový plot aj z namontovaním podstate n…
lubino1234
Pred 7 rokmi
1
Firma na bytove jadro a rada ohladom vizualizacie
Dobry den, potrebovala by som poradit niekoho na prerobenie bytoveho jadra vo Zvolene a privitam aj…
evelyns
Pred 7 rokmi
8
Stojky pod veniec Poprad
Zdravim. Nema niekto na pozicanie za rozumnu cenu zelezne stojky pod veniec? Najlepsie z okolia Pop…
anka2016
Pred 7 rokmi
4
Zateplenie základov XPS 20cm
Ahojte v projekte mám 20 cm xps do hlbky cca 75 cm a na to plynule pokračuje izolácia steny tiež 20…
leilak1
Pred 7 rokmi
11
Obkladači Bratislava
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s obkladačmi z Hrubej Borše z green resort…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
3
Zachranit alebo vysiat novy travnik
Ahojte,kupili sme tento rok dom. A na jar po takom vacsom koseni nas cakalo taketo prekvapenie :-/ …
steffan33
Pred 7 rokmi
8
Elektrické kurenie
Prosim vas viete nam niekto poradiť ohladom el.kurenia?chceme začať stavať ale bohužial nemame prip…
matorado
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
33
34
1006
1
2
…