O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Otravný hmyz - ako zabrániť, aby vletel dnu?
Dobrý deň Máme veľké francuzke okná s dverami na terasu. Je to paráda, až kým nepríde večer. Kedže…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
12
Aka je optimalna garaz pre jedno resp. dve auta ? dlzka auta 4,6m.
Podla projektu mame dlzku 6m a sirku 5metrov... co pri tehle 25tke... je dlzka 5,5 m a sirka 4,5m. …
slavoslav
Pred 7 rokmi
8
Elektrocentrála v dome
ahojte viete poradit elektrocentralu alebo nieco podobne co potiahne elektr. potrebu celeho domu.. …
lukino55555
Pred 7 rokmi
1
2
37
Projekt účelovej komunikácie poradíte niekoho?
Ahojte, Viete mi doporučiť niekoho na vyhotovenie projektu účelovej komunikácie k RD západný kr…
shadow39
Pred 7 rokmi
1
Elektrické podlahové kúrenie Fénix,Devi,Caleo, Heatflow,teplovodne
Viem viem, že už tu boli podobné diskusie. Všetky máme prečítané a aj tak sa nevieme rozhodnúť. Ply…
violano1
Pred 7 rokmi
28
Sietka s lepidlom - vhodny cas realizácie
Ahojte, planujem tahat sietku s lepidlom, len si niesom isty ci momentalne pocasie cca 28 stupnov n…
xkodiakx
Pred 7 rokmi
1
2
35
Hľadám realizátora na plot, chodníky, parkovacie státie, terasa a úprava terénu.
Ahojte viete mi poradiť overenú firmu, ktorá kvalitne a za priaznivú cenu realizuje exteriérové úpr…
topsprezent1
Pred 7 rokmi
1
Laminatova podlaha F80000
Ahojte chcem sa spytat ci nahodou nema niekto laminatovu podlahu F80000 SM Nera????
beyonce85
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Trám tepelný most
Ahojte akoby ste vyriešieli tepelný most ktorý bude od ZB trámu? Je možné nahradiť tehlu dajme t…
majonez
Pred 7 rokmi
13
Oplatí sa postaviť dom na kšeft?
Oplati sa? Kupit pozemok, postavit cez dodavatelov, nieco s moju partiu. V lokalite tt alebo sc. …
eduardcho
Pred 7 rokmi
24
Dvojdom - ukážete pôdorys?
Ahoj, nenašel by se tu někdo, kdo má dvojdomek a inspiroval by půdorysem? Popř. pokud někdo narazil…
jowana
Pred 7 rokmi
1
Fólia alebo tapeta na kuchynskú linku
Zdravim :) Rozmyslame, ze by sme si svojpomocne zrenovovali staru kuchynsku linku napr. tapetami/fo…
lubk0
Pred 7 rokmi
16
Skolaudované siete, prípojky na pozemky, aký je ďalší postup pre začatie stavby?
Dobrý deň prajem, Chcela by som sa spýtať, máme kúpený pozemok, stavebné povolenie ešte nemáme.…
klara321
Pred 7 rokmi
2
Kolaudácia-zmena umiestnenia žumpy
Chcem sa s vami poradit.V projekte na stavebnom povoleni mame zumpu umiestnenu pred domov.Pocas rea…
aniklv
Pred 7 rokmi
1
Lepenie izolnat o izolant - s coi ?
zdravim, v oblasti sokla mam XPS ktory nieje velmi rovny (co to sa prebrusi) ale na chem este nejak…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Hrubka polystyrenu vs poter
Ahojte, vychadza mi to na zarovnanie prveho radu porobetonu. Pod prvym radom je miestami od 1-2.5cm…
truly
Pred 7 rokmi
1
Ako si vyrobit ávlahový system na zahrade.
Dobrý deň, vie mi tu niekto poradit ako si vyrobyt zavlahovy system pre travnik ? co pouzit a potr…
luciana1977
Pred 7 rokmi
17
ŽB strop - hľadám šikovnú partiu
Ahojte hľadám šikovnú partiu z okolia Žiliny. Potrebujem spraviť ŽB deku, prípadne aj vymurovať vrc…
haco
Pred 7 rokmi
1
Plyn vyjadrenie
Ako dlho ste čakali na vyjadrenie z plynárni? Košice. Projektanta ma budúci týždeň odniesť projekt …
morandia
Pred 7 rokmi
7
Nerovne susediace pozemky
Ahojte,chcel by som skusenejsich poprosit o radu. Mame dom na pozemku v tvare U. Pozemok je v miern…
stanlej
Pred 7 rokmi
6
Pleseň v tehle - čo s tým?
ahojte mam otazku ohladne tehly ked som zacal murovat vsimol som si ze su niiektore plesnive. zmizn…
jergusvav
Pred 7 rokmi
18
Nacenenie vybavenia domu
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Chceme si dať nahodnotiť zariadenie domu (podlahy, dlažba, kuch…
veronika_4
Pred 7 rokmi
1
2
33
Zmena z JUNKERS ZSBR 16-3 A CERAPUR COMFORT na JUNKERS ZSBR 28-3 A CERAPUR COMFORT
Dobrý deň, aké sú možnosti výmeny z JUNKERS ZSBR 16-3 A CERAPUR COMFORT na JUNKERS ZSBR 28-3 A C…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
4
Odpad-stupačka napojená do 90` kolena
Zdravim . Myslite že je to dobre tak napojené? Nebude pri splachovani wc moc pocuť odpad?
gkrivanek
Pred 7 rokmi
5
Strmienka 30tka stena
Ahojte Na 30tku obvodovku je mozne pouzit strmienka 18cm siroke ak sa uvazuje este o 5cm styrodure…
evatothova
Pred 7 rokmi
4
Stavba plotu z debniacich tvarnic od ulice svojpomocne. Ohlasovacia povinnosť a prílohy.
Dobrý deň. Chceme stavať plot od ulice svojpomocne. vybrali sme preblock od premacu ktorý doplníme …
bloody_mary
Pred 7 rokmi
5
Je problém, keď vo cca 1/4 rýny v nej zostáva voda ?
Rýna je pozink KJG.
viktor811
Pred 7 rokmi
7
Kontakt na dobrých strechárov Trnava okolie
Ahojte chcela by som sa opýtať či nepoznáte niekto dobrych a cenovo prijateľných strecharov Trnava …
siart
Pred 7 rokmi
5
Kontajner na odpad
Dobry den, potrebujem vypratat dom, takze by sa zisiel kontajner, poradte nejaku firmu resp. niekoh…
klarissa25
Pred 7 rokmi
12
Kde predávajú v Prešove benátsky štuk?
Poraďte niekto,kde predávajú v Prešove benátsky štuk? Ďakujem vopred za odpovede :-)
anicka280786
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1663
1664
1665
1666
1667
…