O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Okná drevovohliník
Ahojte, prosím o radu, skúsenosti - riešime výber okien. Poraďte firmu, od ktorej máte vy okná a st…
sappa
Pred 7 rokmi
2
DOKA Námestovo
Chcem Vás poprosiť o radu, teda kontakt na niekoho čo prenajíma "Doku" v okolí Námestova. Ďakujem
prozba
Pred 7 rokmi
1
Ako zapojiť prúdový chránič legrand
Ahojte. Nie som elektrikár takže priliž technicke odpovede prosim nepoužívajte. Robievam elektriku …
dedo758
Pred 7 rokmi
1
2
43
Podlaha na povale
Ahojte strecháči. Môj známy žijúci v At pri rekonštrukcii starého rodinného domu odstránil z povale…
jamk1
Pred 7 rokmi
14
Treba revíznu správu pre prípojku plynu?
Rekonštruujeme dom, tento týždeň nám pôjdu plynári robiť novú prípojku (staré inžinierske siete sme…
kristusko
Pred 7 rokmi
25
Prečo niektoré stavby na katastrálnej mape sú a niektoré nie?
Ahojte, zaujalo ma, že niektoré stavby sú na kat. mape zakreslené ešte pred začatím stavby a iné…
janetbla
Pred 7 rokmi
12
Treba napenetrovať holý plot z DTčiek predtým ako na ne nanesiem kleber+sieťku?
Mám plot z obyčajných DTčiek a chcem ho nasieťkovať a potom nahodiť fasádnu omietku. Viem, že pred …
1samson1
Pred 7 rokmi
6
Poistna hydroizolacia - mozne zavady?
Momentalne mi na dome stavaju strechu, krov je hotovy a najnovsie aj poistna hydroizolacia a kontra…
jblaze
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Jednoduchy načrt kanalizačnej pripojky
prosim vas vie mi tu niekto poradiť ako sa kresli jednoduchy nakres kanalizacie,potrebujem to na do…
krepino
Pred 7 rokmi
14
Ako pracuje väzníkový krov na bungalove?
Dobrý deň, riešim dilemu výstavby domu, konkrétne väzníkový krov. Má prosím niekto reálne skúsenos…
panak
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Porfix - selé zle, zlý materiál, zlé služby!!!
Ahojte Týmto by som chcel podeliť o veľmi negatívnu skúsenosť so spoločnosťou PORFIX! Po pre…
kejsix
Pred 7 rokmi
1
2
49
Izolácia a potery - uloženie fólie
ahojte, idem robiť izoláciu podlahy a potery, ako ste ukladali foliu na IPu pod EPS ak na nej idú v…
tino2
Pred 7 rokmi
24
Z akého materiálu postaviť záhradný dom a strechu?
Stojim pred projektovanim zahradneho domceka, ktory bude pocas stavania sluzit ako uschova vsetkeho…
garazenakluc
Pred 7 rokmi
28
Stlačiteľný poter
Mám asi mesiac po spravení cementových poterov v novostavbe, ale nie som si istý, či je všetko ako …
danculd
Pred 7 rokmi
5
Husqvarna 115iL alebo Stihl fsa 56
Ahojte strechaci, stojim pred dilemou, ktory z tychto akumulatorovych vyzinacov kupit... Chcel by s…
praktikman
Pred 7 rokmi
5
Žltnutie tují smaragd - ako im pomôcť?
Ahojte mohla by som poprosiť o radu? V polovici apríla sme nasadili vykopane cca 2 metrové tuje, pô…
martineko
Pred 7 rokmi
7
Po akom čase môžem pokladať dlažbu na terasu?
Prosim Vas po akom case sa moze pokladat dlazba na terasu ked ju budeme teraz robit? Potrebuje tiez…
atak77
Pred 7 rokmi
13
Kolaudacia bez jedneho zabradlia
Uz mam vsetky komplet papiere ku kolaudacii a aj vsetky zabradlia v dome, terase a balkone. Jedine …
martineko
Pred 7 rokmi
5
Susedia v trojdomoch Bernolákovo Muškátova ulica
Ahojte,máte niekto rezervovaný byt v trojdome na budúcej Muškátovej ulici? ( medzi poľovníckou a …
aikyna
Pred 7 rokmi
21
Liatinové alebo plechové radiátory s kondenzačným kotlom
Dobrý deň. Idem prerábať kúrenie v 50 ročnom dome. Kotol idem meniť za kondenzačný a o rok chcem do…
lukas852
Pred 7 rokmi
1
2
32
Sietka proti hmyzu a vonkajsie zaluzie
Zdravim. Dali sme si namontovat vonkajsie zaluzie a teraz neviem, aku sietku proti hmyzu na balkono…
chrobak7
Pred 7 rokmi
19
Parotesná reflexná fólia a problém s mobilným signálom
Dobrý deň, chce sa opýtať, či máte skúsenosť s tým, že v stavbe bola osadená parotesná reflexná fól…
kejsix
Pred 7 rokmi
18
Plot pred domom
Dobrý deň. Zháňam firmu /majstra/ v NR kraji na výrobu brány a bráničky (montáž v LV). Vedeli by s…
technik007
Pred 7 rokmi
4
Drevoplastové dosky/kompozitné dosky na terasu
ahojte, chcela by som sa spýtať či by ste nám vedeli poradiť kde sa dajú zohnať drevoplastové/k…
koulich
Pred 7 rokmi
5
V com moze byt problem tuja smaragd
Pomozte kapu mi tuje
zita19
Pred 7 rokmi
17
Zvisla hydroizolacia zaklady
Strechaci potrebujem radu ako by sa dal vyriesit tento detail (vid foto) Chcem natavit zvyslu hydro…
brancoaalca
Pred 7 rokmi
1
Demontaz a nastriekanie liatinovych radiatorov - BA
Ahojte, hladam niekoho na odmontovanie 5 ks liatinovych radiatorov, ich ocistenie a namalovanie …
shadowmilan
Pred 7 rokmi
23
Pracovná doska Chromix antracitový
Má niekto z Vás pracovnú dosku chromix antracitový, aký odtieň drezu ste k nemu doladili? Chcela by…
viktoriapetroova
Pred 7 rokmi
5
Projekt na vchodové dvere Ružomberok
Prosím vás, poradíte firmu v Ružomberku na projekt vchodových dverí? Máme dilemu 2 vlastníci a 1 vc…
katka9102
Pred 7 rokmi
1
Tekutá lepenka
Moze ist tekutá lepenka ako hydroizolacia na podkladový beton namiesto ipy? Jedna sa o rekonstrukc…
simurdovie
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1662
1663
1664
1665
1666
…