O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Strecha v Žiline
Ahojte, hľadá partiu, ktorá robí kvalitne strechy. Lokalita - Žilina. Viete niekoho odporučiť ale…
rcibula
Pred 7 rokmi
1
Prosím o doporučenie firmy na realizáciu plochej strechy v Košiciach
Ahojte, realizoval niekto rovnú strechu v KE a bol spokojný s prevedením prác, celkovou kvalito…
darklol
Pred 7 rokmi
6
Ako na hrdzavé škvrny po umytí v umývačke?
Ahojte, mate niekto takuto skusenost s umyvackou? Po ukonceni programu sa na kovovych povrchoch ako…
lubko007
Pred 7 rokmi
30
Krepové posteľné prádlo
Ahojte, zariadzujem chalupu... Potrebujem viac kusov krepového posteľného prádla, najlepšie niečo …
zuzimia
Pred 7 rokmi
14
Voľný majstri na zateplenie a sadrokartony?
Nehľadám "dobrých a lacných" ! Za serióznu prácu rada zaplatím. Požadujem faktúru a záruku. Zate…
soboli
Pred 7 rokmi
7
Spravne namotovany kastlik?
Ahojte, chem sa spytat tych, ktorym uz robili exterierove zaluzie, ci takto namontovany plech je OK…
majonez
Pred 7 rokmi
1
Voda elektrika siete
Ľudkovia koľko ma bude stát cca komplet prípojka vody a elektriky?Ťaháme asi 60 metrov a chceme to …
andrejkahh
Pred 7 rokmi
1
Trojsklo Satino - mliečne prevedenie
Má niekto na oknách prípadne vchodových dverách trojsklo v podobe mliečneho prevedenia "Satino"? Ak…
originalx
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Exterierove zaluzie kastlik
Vie mi niekto poradit kto ma exterierove zaluzie, ci ste natierali kastlik zvnutra pripadne akej fa…
sevciklc
Pred 7 rokmi
1
Ako zatepliť obvodovú stenu z Ytongu o hrúbke iba 150 mm?
Z bývalej verandy starého vidieckeho rodinného domu plánujeme urobiť kúpeľňu. Inú možnosť nám pries…
ottingerova
Pred 7 rokmi
10
Opravár kosačky - Nitra a okolie
Prosím, nejaký opravár kosačiek.. Nitra a okolie.. Ďakujem.
kejsix
Pred 7 rokmi
18
Navýšenie starej drevenej podlahy bez dodatočnej úpravy
Dobrý deň, chcem sa opýtať máme v dome starú drevenú podlahu (drevené dosky o hrúbke cca 15-20mm) n…
tiimsvk
Pred 7 rokmi
3
Čo hovoríte na firmu www.lacneschody.sk?
dostal som CP na samonostne schodisko od firmy Drevointeriér s.r.o stranka lacneschody.sk ma niekto…
peterpan2017
Pred 7 rokmi
4
Externé žalúzie - dodatočna montáž po zateplení
Zase taka lamacka otazka odo mna.... Daju sa domontovat exterierove zaluzie aj ked uz mame zateple…
y2k
Pred 7 rokmi
16
Drevena brana
Dobry den viete o niekom, kto vyraba brany ako na obrazku? resp co to tak moze stat? ilustracn…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Výber kúrenia do dvojpodlažného domu
Dobrý deň prosím vás neviem sa rozhodnúť čím kúriť.Ide o dvojpodlažný dom s rozmermi 9x13 m .Uvazuj…
violano1
Pred 7 rokmi
1
2
32
Pomoc!Je mozne prerobit uz osadene terasove dvere PSK system za HS?
Dobry den, najde sa niekto kto by mi nasiel vychodisko ako vymenit prave osadene terasove dvere PSK…
evafaa
Pred 7 rokmi
1
2
37
Terasa základy
Ahojte Viete mi prosím poradiť,na nete čítam rôzne návrhy,či robiť betonový základ pod terasu.Mám …
petradum
Pred 7 rokmi
4
Zaklad pod terasu
Viete prosím poradiť,robím terasu a počul som rôzne názory z akého materialu robit obvodový základ …
petradum
Pred 7 rokmi
9
Drevený záhradný domček
Dobrý deň, vedeli by ste mi odporučiť firmu na stavbu dreveného záhradného domčeku. Najlepšie overe…
cache
Pred 7 rokmi
2
Externy prívod vzduchu ano či nie
aHOjte, Je potrebny externy prívod vzhduchu ked v krbe 180 bude kuriť len park krat cez vianoce a…
chrobak7
Pred 7 rokmi
11
Susedkina prípojka plynu na našom pozemku
Dobry den, mam problem. Este davno si moji rodicia so sesedom zriadili spolocnu pripojku plynu na n…
slnecnica3
Pred 7 rokmi
1
2
46
Odolný záhradný nábytok
je tu viac tem o zahradnom nabytku, ale to, co som potrebovala, som tu nenasla, tak mi snad niekto …
chrobak7
Pred 7 rokmi
30
Vstup do domu
Ahojte ako by ste poriesili tieto schody je to hlavny vstup chceli sme ich vytiahnut dopredu kosice…
piti255
Pred 7 rokmi
24
Individuálny projekt-vaše názory
Chcela by som vás poprosiť o postrehy a názory...snažíme sa vychytať muchy, sme na úplnom začiatku.…
katkatii
Pred 7 rokmi
14
Betonova plocha=parkovisko
Zdravym vsetkych hladal som tuto temu no nenasiel som tak sa dopredu ospravedlnujem.mam ta otazku c…
jakino
Pred 7 rokmi
3
Kupa starsej chaty 46m2 alebo vystavba novej chaty 65m2
Zdravim Vas strechari, Naskytla sa mi moznost odkupit starsiu chatu, postavena v 70 rokoch dvojp…
roman_x
Pred 7 rokmi
3
Interierove dvere a schody Presov
Zdravim kde v okoli presova pripadne kosic vyrobia dvere z oblozkovymi zarubnami a schody? Tak aby …
marekjahoda
Pred 7 rokmi
2
Da sa kotol Protherm Lev 28 kko preprogramovat
Zdravim chcem sa opytat tento kotol je kondenzacny ale TUV neohrieva v kondenzacnom rezime je mozn…
danculd
Pred 7 rokmi
23
Tmel PCI Multicret PS pre lepene izolantov
Prosím vás je vhodný Tmel PCI Multicret PS pro lepení izolanov ako lepidlo na sieťku interiéru? Ďak…
dominika89
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1661
1662
1663
1664
1665
…