O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kupim ornicu v NR (kynek, sudol, parovske)
Kupim.kvalitnu ornicu alebo inu kvalitnu zeminu (kompostovu,...). Potrebujem ca 30m3. Ak niekto ma…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Aky zaklad pd plot
Prosim o odporucanie/radu. 30cm siroky vykop, 0,5m beton a na to 2 rady DT15 a do toho stlpiky 6…
peter934
Pred 7 rokmi
1
2
45
Bungalov 165 od Prodomu - aké by ste urobili zmeny?
Zdravim vsetkych, hladame projekt na nas domcek a zatial sa nam najviac paci asi tento, ale skor ne…
cukrik25
Pred 7 rokmi
14
Plechove schody
Priatelia, na uvod poviem, ze sme sa paradne nechali odrbkat stavebnou firmou, takze negativnych za…
eagleowl
Pred 7 rokmi
17
Lexan - praskanie
Asi pred 2 tyzdnami sme si dali urobit zatienenie terasy - drevene hranoly a bronzovy lexan. S prac…
stanii75
Pred 7 rokmi
21
Povabau Trnava -skusenosti
Možem poprosiť osobné skúsenosti s firmou Povabau Trnava - hrubá stavba domu. Ďakujem
sabinka02
Pred 7 rokmi
1
Odizolovanie záhradného domčeka
Prosim o názory, ako a či vôbec odizolovat drevenny zahradny domcek od už pripravenej zamkovej dlaz…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
10
Nespokojnosť so stavebnou partiou
Ahojte neviem či to tu môžem uverejniť,ale rád by som upozornil na stavebnú partiu z Popradu pod ve…
djwagabund
Pred 7 rokmi
5
sponzor fóra
Projekt domu - vase pripomienky?
Po dlhsom hladani sme nasli projekt domu v tvare L, ktory nam cca vyhovuje. Co sa tyka orientacie, …
brunete
Pred 7 rokmi
1
2
41
OSB dosky v podkroví
Zdravim , potreboval by som radu ohladom OSB dosiek v podkrovi. Ulozny priestor pod strechou by s…
dorwin
Pred 7 rokmi
3
Hypo na tranze
Prosim mate niekto takuto skusenost? Hypoteka na stavbu domu SLSP na 2 tranze...prisla prva preinv…
andreus
Pred 7 rokmi
25
Nákres k stavbe krbu
dobry den, chcem sa spytat ak su rozmery krbu 100x65 a vyska 200 a ked idem ukladat krbovu vlozku, …
nikol1316
Pred 7 rokmi
6
Garazova brana, firma in-design
Ahojte. Od firmy ktora nam robi okna sme dostali odporucanie na tuto firmu. Kedze okna budu v nie s…
lucmar2015
Pred 7 rokmi
4
Plynový krb v byte - treba kontroly ?
Chcela by som sa spýtať ked je v byte plynovy krb, bez komina, je nutné nejaké povolenie alebo hlav…
sara07
Pred 7 rokmi
3
Betonova platna praska
Nas dom ma 1 rok a na terase este nemame povrchovu upravu. Zatial je to len betonova platna, ciasto…
pavol2010
Pred 7 rokmi
7
Je lepšia škrídľa alebo plech?
co na strechu skridlu alebo plech
borderka
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
8
9
249
Ako zatepliť dom z klasických kvádrov?
Vie niekto poradiť, ako zatepliť stavbu spred 30 rokov postavenú z klasických kvádrov - tuším škvar…
rolandik
Pred 7 rokmi
14
Aka je to dlazba?
Prosim Vas viete poradit aka je toto dlazba na terasu? Alebo viete odporucit nejaku podobnu, co st…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Bývanie v podkroví - samostatná bytová jednotka v dome
Ahojte chcem sa spýtať ma niekto prerobené podkrovie v rodičovskom dome na samostatnú bytovú jednot…
roman_x
Pred 7 rokmi
27
Podanie žiadosti o vydanie stavebného povolenia bez určeného stavebného dozoru
Chceme podať žiadosť o stavebné povolenie čím skôr, lenže ešte nie sme rozhodnutí, či nám dom bude …
martineko
Pred 7 rokmi
6
Tammi Dúbravka. Počuť hluk od hlavnej cesty?
Dobrý deň, rada by som sa spýtala ako ste spokojní s bývaním v novostavbe Tammi v Dúbravke. Chcel…
martineko
Pred 7 rokmi
2
Skúsenosti s tepelným čerpadlom
Ahojte strecháči, má niekto skúsenosti s tepelným čerpadlom, kontrétne s týmto typom? "tepelné čerp…
fural
Pred 7 rokmi
2
Môže ísť umývačka riadu pod plynovú varnú dosku?
Ahojte, potrebovala by som v kuchyni získať úložný priestor a jednou možnosťou je dať umývačku ria…
valpet
Pred 7 rokmi
1
2
38
Kde je najlacnejší betón v Košiciach?
Vie mi niekto poradiť, kde je momentálne najlacnejší betón v Košiciach a okolí???
ivanaluciova
Pred 7 rokmi
1
2
45
Primalex - Remal - Colorlak (Pro interier) čo z toho použiť?
čo z toho použiť na maľovanie na nové štukové omietky?
dano_primalex
Pred 7 rokmi
6
Byt v novostavbe v Stupave na predaj
Dobrý deň, neviete niekto o niekom, kto by chcel predať byt v Stupave, príp. v blízkej lokalite? …
housereality
Pred 7 rokmi
3
Zamena difuznej folie
Caute, chcel by som od vas radu. Robim si svojpomocne malu chatu 2x 30m2 a problem u nas nastal …
mass55
Pred 7 rokmi
12
Smrad zo stupacky v panelovom byte
Dobry den. Poprosím vas o radu. Minulý rok sme prerabali bytové jadro. Stupacku sme nechali otvoren…
nada84
Pred 7 rokmi
5
Akú máte výšku sprchovej vaničky?
Ahojte. Chcem sa spytat tych, ktory uz prerabali bytove jadro a davali si sprchovy kut s vanickou z…
violano1
Pred 7 rokmi
21
Svetlo stále svieti 2
Dobrý deň Vymenil som svietidlá na strop ( lustre) do kopy tri ,keď som ich zapojil nemozem ich v…
technik007
Pred 7 rokmi
17
1
2
…
1665
1666
1667
1668
1669
…