Ako si vyrobit ávlahový system na zahrade.

Dobrý deň, vie mi tu niekto poradit ako si vyrobyt zavlahovy system pre travnik ? co pouzit a potrebujem to na dve vetvy. Prikladam taky mali planik ako mam plochu. Vopred ďakujem za vsetky rady . Sveco11
Odpovedať
@sveco11 Nejak nerozumiem otazke. Mas jasno v tom, kolko vetiev, kde budu trisky atd... Tak aka je vlastne otazka?
Odpovedať
@sveco11 skus cez gardena stranku,, tam si naplanujes aj ti to vypocita, coho-kolko. My sme podla toho robili.
Odpovedať
Profilova fotka
@sveco11 presne tak ako sa pise vyssie. Pouzi Gardena konfigurator. Len ti poradim nenechaj sa presvedcit na milion postrekovacov, ale si ich v tom planovaci rozmiestni pekne sam. Pretoze mne tam automatioka natlacila asi 12 postrekovacov a potom som sa s tym vyhral a postacovali mi 3 (vacsie T200 alebo T380)... realizacia celej mojej zavlahy trvala chvilu a stala ma par eur - tusim cca 200 uz si presne nepamatam + pocitac za asi 70. A to mam vsetko Gardenacka aj spojky, hadice atd... aj to sa da kupit samozrejme lacnejsie, ale Gardena veci su pohodlne - najma spojky.
Odpovedať
a jaby som tie dve vetvy uzavrela do okruhu aby ostali stale dve ale aby boli uzavrete, cize este dve rury potiahnut naspat k prvej tryske za cerpadlom, lebo v telke jeden zavlahar hovoril, ze on robi uzatvorene vetvy lebo tak je v celej vetve ustaleny rovnaky tlak vody.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@vovo dobry den, viete mi povedat kde najdem ten gardena konfigurator? hladala som ho na gardena.sk ale neuspesne. Dakujem krasne za odpoved Lucia
Odpovedať
@luciagoc Sorry, the content you are looking for is no longer available We would like to inform you that "My Garden", the free online garden and sprinkler planning tool from GARDENA, was shut down for technical reasons. Therefore we are sorry to say that you will not be able to access your plans anymore. If you have any further questions, please feel free to contact our customer service by mail (service@gardena.com).
Odpovedať
@luciagoc nefunguje, kvoli gdpr. Volal som do ciech, tam mi povedali
Odpovedať
Profilova fotka
@luciagoc @matoztt Je to skoda, bol to dobry tool. Len nechapem co s tym ma GDPR....
Odpovedať
vsak skuste nejaky iny free planner https://www.google.sk/search?ei=exVWW...
Odpovedať
@vovo to neviem ani ja ale tak mi bolo povedane .
Odpovedať
@matoztt dakujem za info
Odpovedať
@zita19 dakujem krasne
Odpovedať
Článok sa načítava...
mna by zaujimal nazor niekoho kto ma skusenosti, sused si nasadil tuje cca 30 cm od hranice pozemku a teraz tam ide davat zavlazovaci system, jedna sa o to, ze cca 1,5 metra od hranice mame garaz z technickou miestnostou zasadenu v terene cca 2,5 metra pod urovnou povrchu. moze zavlazovanie narusit nasu stavbu? respektive nenavlhne? predpokladam ze zavlazovanie budu tahat po povrchu kedze uz maju nasadene a pripravu na zavlazovanie nerobili, dakujem za info
Odpovedať
sakra, tiez planujem zavlahu a spoliehal som sa na gardenu free planner, s ktorym som mal skusenosti vie niekto odporucit podobnu vec free s ktorou sa dobre pracuje?
Odpovedať
@luciana1977 Predpokladám, že tú garáž aj technickú máte dostatočne izolovanú proti zemnej vlhkosti či spodnej vode. Nejaká povrchová závlaha, ktorá zavlaží pôdu tak max. 0,5 metra od povrchu, tvojej garáži nemôže uškodiť. Nemyslím, že by tou závlahou sused chcel púšťať hektolitre vody, aby zvýšil hladinou spodnej vody. Tvoje obavy sú zbytočné.
Odpovedať
@chrobak7 ok dakujem za odpoved
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?