O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Navysenie hypo pocas materskej, resp. ine moznosti
Je prosim mozne, aby mi navysili pocas materskej hypo o 20 000? Hypo som si brala sama, manzel je s…
bianka001
Pred 7 rokmi
6
Vážne susedské spory - na koho sa obrátiť?
ahojte, poradte prosim co robit v tejto situacii: byvame v novej strvti, na ulici su same mlade ro…
kostyn
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Preklad kupit alebo spravit?
Zdravim, mam problem. Chcel som kuput hotove preklady a kamarat mi povedal ze lepsie spravim ak si …
radok
Pred 7 rokmi
10
Pracka pod umyvadlovou doskou
Ahojte, mate niekto pracku pod doskou s umyvadlom? Chceli by sme ju takto skryt, no na nete je velm…
eduardcho
Pred 7 rokmi
15
Komunikácia s kotlami cez Ethernet
Zdravím Vás. Potrebujem komunikovať s kotlom do rodinného domu. Potrebujem k tomu prevodník z Et…
matto_wednesday
Pred 7 rokmi
9
Kde umiestniť v dome plynový kotol?
Poprosim vas o.radu. Kde umiestnit plynovy kotol v tomto projekte? Manzel trva aby bol hned pri kom…
amedeofelisa
Pred 7 rokmi
1
2
37
Mokrá stena oproti sprchovému kútu
Zdravím vas neviem si dat rady a som trochu zufaly. Problem je ze mam mokru stenu na druhej strane …
ro11
Pred 7 rokmi
15
Prerabka bytu v Kosiciach
Dobry den, Vedel by mi niekto dat dat kontak na partiu alebo na firmu na prerabku bytu v Kosiciach?…
dodo7
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Co je toto za omietku? Nieco ako stary cement?
Ahojte, co je prosim toto za omietku, vyzera to ako stary vysuchany cement, ale viem ze to je nove…
timea81
Pred 7 rokmi
5
Pripojenie predpetovej ochrany aj keď nie je uzemnenie pod základmi
Dobrý deň chcem sa spýtať ohľadne prepatovej ochrany, ktorá sa zapája do poistovej skrine. Situáci…
volt
Pred 7 rokmi
12
Zateplenie +cena práce
Mám dom 300m2 chcem ho zatepliť robotníci ktorý tu boli povedali že chcú 31e od m2 za všetko materi…
gargamels
Pred 7 rokmi
1
2
40
Povrchová voda presakujúca na pozemok
Dobrý deň, poprosila by som o radu. Minulý rok sme začali s výstavbou rodinného domu. Pozemok, na …
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Zmena právopl. staveb. povolenia kvôli výrubu daní za stavebný pozemok
Ahojte, vie mi niekto poradiť?začnem tým že náš pozemok kde sme stavali sa sklada aktuálne z 3 parc…
janetbla
Pred 7 rokmi
18
Farba DULUX, odtieň SEVERNÉ MORE
Ahojte, nemáte prosím niekto skúsenosť s farbou DULUX a odtieň SEVERNÉ MORE? Ďakujem :-)
anik77
Pred 7 rokmi
1
Rozdzobané vajíčka s kuriatkami...
Ahojte, druhý rok chováme sliepočky Amroksky a stala sa nám takáto vec. Jedna sliepka nám utiekla …
rampouch1980
Pred 7 rokmi
20
Nezakreslena terasa vs. zameranie stavby
Ahojte. Vedeli by ste nám prosím niekto poradiť? Pri stavbe domu sme sa rozhodli potiahnuť terasu o…
rkorba
Pred 7 rokmi
9
Poradíte dobrú firmu na okná?
Dobry den nevedel by mi niekto poraditdobru firmu na okna
originalx
Pred 7 rokmi
2
Plechari
Neviete onejakych pokryvacoch co robili s plechom lindab goodlock orava a okolie dakujem
matko24
Pred 7 rokmi
1
Hladam Pokryvaca Poprad, Kezmarok
Dobry den. Hladam pokryvaca z okolia Popradu a Kezmarku, ktory vie pracovat so skridlou. Sikovneho…
anka2016
Pred 7 rokmi
2
Kto v Martine robí dobré strojové omietky?
ahojte, nepozná niekto solídnu firmu v okolí Martina ktorá robí stroj.omietky???? Ďakujeem :-D
mtrasto
Pred 7 rokmi
12
Komin utesnenie
Prepacte, davam este sem prispevok, aby som mohol aj reagovat. 😉 Zdravim. Mam murovany gril s murov…
hazy12
Pred 7 rokmi
4
Renovácia kúrenia - garáž
Ahojte, vlastním starý dom postavený za komančov. Idem renovovať kúrenie v celom dome nové radiátor…
dedo758
Pred 7 rokmi
2
Tecie klimatizacia zn. MIDEA .
tecie mi voda z vnutornej jednotky klimatizacie zn.MIDEA (po stene) avsak len ,ked prepnem klimatiz…
brunosala
Pred 7 rokmi
2
Prasknute dt-cka po zaliati
Ahojte, zalievali sme dt, spolu 3 rady. V spodnej rade 4 alebo 5 kusov vypraskalo. Moze to byt prob…
tom329
Pred 7 rokmi
6
Čo ide pod obklad v kuchyni???
Ahojte, ja som z toho strašne zmätená...rekonštruujem kuchyňu - starý dom zo 60tych rokov. Tam, kde…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
4
Komin okolo sindlu.
Zdravim. Mam murovany gril s murovanym kominom. Postavil som klasicky altan , na debneni sindel. Mo…
mishkabb
Pred 7 rokmi
3
Infrapanely do bytu
Nas byt ma vlastny plynovy kotol a kurime radiatormi. Obyvacka, ktora je navacsia miestnost (25m2) …
josef_vavra
Pred 7 rokmi
15
Fúkaná izolácia
Ahoj, poraďte, prosím, firmu - východné Slovensko - ktorá robí fúkané izolácie, overenú, najlepšie …
foreste
Pred 7 rokmi
13
Kedy lepiť kachličky na novú stierku?
prosím vás, vie mi niekto povedať, po akom čase môžem nalepiť na novú stierku kachličky? je mi jasn…
duzu
Pred 7 rokmi
17
Projekt BENEFIT 125 : 4 alebo 5 izbova varianta ?
Je tu prosim niekto,kto tento dom stavia,alebo v nom uz byva? Zaujimali by ma naklady na vystavbu,…
amedeofelisa
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1658
1659
1660
1661
1662
…