O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aké sklo je Jasklo?
Chcem sa opýtať, aké sklo je Jasklo, je tam napísané že vyhotovenie LOWE4\SW20\FLO4\SW22\LOWE4. Nam…
evinocka
Pred 7 rokmi
3
Aka sirka tvarnic pre bytove jadro
Ahojte, Rozhodol som sa pre prerabku bytoveho jadra z Ytong tvarnic v 2 iz. byte. Nakolko pries…
patriky
Pred 7 rokmi
3
Ahoj,poznáte šikovných a spoľahlivých elektrikárov na novostavbu? GA, NR, TT, HC, SA. Ďakujem
Keďže od jedných čakám na vypracovanie ponuky už od apríla a komunikácia skapala, skúšam to touto c…
patriky
Pred 7 rokmi
5
Čo všetko BVS montuje do vodomernej šachty?
Zdravím strecháči, prosim Vás chcem sa spýtať čo všetko montuje pracovník BVS do vodomernej šachty …
bavor
Pred 7 rokmi
10
Kto ponuka francuzsky vidiecky nabytok a lustre?
ma niekto overene zahranicne weby, kludne aj polske alebo niekto na SR?...kto ponuka francuzsky vi…
lukas1115i
Pred 7 rokmi
7
Brana Nitra
Hladam niekoho na vyrobu brany a branicky. Brana na el.pohon, rozmer 4x1.5 a branka 1.5x1.5
kristulkamarulka
Pred 7 rokmi
1
Aké povinnosti mám pri predaji a kúpe bytu?
zaujímalo by ma , čo všetko treba vybaviť keď predávame nehnuteľnosť a zároveň kupujeme ďalšiu. Rob…
1gugu
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
89
Osadenie vnútorných dverí, keď chýba ostenie
Dobrý deň, chcem sa spýtať ci by bolo možné osadiť vnútorné dvere do chodby, ak na jednej strane ch…
sgi320
Pred 7 rokmi
5
sponzor fóra
Filtrácia montaz
Môže mi niekto poradiť kúpili sme starú filtráciu bez návodu ako to správne zapojiť? Modrá hadica …
suel
Pred 7 rokmi
1
Aký typ známkovej dlažby, (Terasové platne) k tomuto rodinnému domu
Prosím poraďte, jedná sa o straší rodinný dom. Ako je už vidno na fotkách obrubníky už sú položené.…
atak77
Pred 7 rokmi
12
Pleseň na trámoch
Ahojte, viete mi prosim niekto poradit? Robili nam strechu pred mesiacom a teraz sme si vsimli, ze …
andynr
Pred 7 rokmi
7
Slovenský výrobca sedačiek v tvare L
ahojte, viete kontakt na slovenských výrobcoch sedačiek v tvare L? dakujem za info, gabriela
dara_777
Pred 7 rokmi
1
2
48
Pramac klasiko combi a ferobet parko kombi
Dobry den, potrebujem poradit ohladne zamkovej dlazby. Potrebujeme kupit dlazbu ako prikladam v pri…
lenka674
Pred 7 rokmi
1
Popálenie kože mikrovlnkou - žeravé plechy vovnútri
Ahojte. Kupili sme novu kuchynu a manzel pri zohrievani polievky na minutu a vybrati taniera sa po…
monicka118
Pred 7 rokmi
11
Kde kupit dlažbu
Ahojte chcem sa spytat kde ste kupovali dlazbu imitaciu dreva?niejaku kvalitnu krasnu :)dakujem za …
frlanka
Pred 7 rokmi
2
Napojenie novej fasady garaze na existujucu fasadu RD
Ahojte, existuje nejaky sposob ako napojit novu fasadu garaze na existujucu fasadu rodinneho domu …
mareqm
Pred 7 rokmi
8
Profit-nabytok - skúsenosti
Máte sedaciu súpravu vyrobenú v profit-návytku? Veľmi by ma zaujímali vaše skúsenosti, keďže vyberá…
frlanka
Pred 7 rokmi
2
Povolena PE spojka, zla spojka alebo zle spojenie?
Po par mesiacoch mi povolila jedna PE spojka koleno - resp. HDPE rura sa vytiahla z tejto spojky. S…
mirec1
Pred 7 rokmi
9
Škárovanie styku stien
Dobrý deň, je pravda že styk obkladaných stien obkladom sa silikonuje iba vtedy ak je podkladom sa…
gashtaan
Pred 7 rokmi
7
Pohnutá krokva o cca 1cm - je to závažný problém?
po roku od postavenia som zistil ze 2 krokvy v stite sa pohli o cca 1 cm do hora, vytiahlo normalne…
foox
Pred 7 rokmi
9
Tehlový obklad vo forme plátov na imitácie tehlových a kamenných stien (Obifon, Dekobrik).
Zdravím, nedávno sme kúpili panelový byt. Chceli by sme tehlový obklad na stenu v obývačke. Na s…
krejze
Pred 7 rokmi
5
Nízke pH v bazéne - prečo stále klesá?
Ahojte strechaci, tento rok mam v bazene stale nizke pH. Upravim ho na 7,1-7,4, pridam kyslikovu c…
sissik
Pred 7 rokmi
1
Čím dezinfikovať vodu v bazéne bez filtrácie?
Ahojte, ak máte osobnú skúsenosť, s čím by sme mohli dezinfikovať vodu v okrúhlom nafukovacom bazén…
igiro
Pred 7 rokmi
30
Dlažba Rako Cemento - ste spokojní?
dobry den..chcela by som sa opytat..nemate niekto nahodou doma dlažbu od rako - typ cemento , bud b…
kuman84
Pred 7 rokmi
12
Výmena termostatu-skúsenosti a odporúčania
Dobrý deň, prosím Vás o radu a skúsenosti ohľadne výmeny termostatu. Kúpila som byt, v kt. sa nac…
88katrinka
Pred 7 rokmi
1
Vstavaná skriňa zo zlavomat.sk
Ahojte, uvažujem nad kúpou skrine zo zľavomatu, máte niekto skúsenosť? Prípadne kúpili by ste si…
maxito999
Pred 7 rokmi
15
Aký je váš názor na projekt Zichyho tably v Čuňove?
Dobry den, aky mate nazor na tento projekt v Cunove? Rozmyslame o kupe pozemku. Nebude tam vsak …
skpeter
Pred 7 rokmi
8
Dodrzat pohladovu sparu steny s dlazbou pri rovnakom obklade na stene aj podlahe?
Kupelnu obkladam rovnakym obkladom - podlahu aj stenu.Neviem ako by bolo najlepsie polozit podlahu …
radoslavc
Pred 7 rokmi
5
Kde zohnať kamene na palisádu zo skaliek
Ahojte, chcela by som sa opytat kde by som zohnala take kamene alebo skalky ako na obrazku?? Som z …
andyno
Pred 7 rokmi
2
Malá úvaha o montovanom dome
ak mam povedat pravdu, mame montovany dom, ale ja by som uz do toho nesiel. Staval by som uz iba mu…
ertezet
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
78
1
2
…
1656
1657