Zateplenie +cena práce

Mám dom 300m2 chcem ho zatepliť robotníci ktorý tu boli povedali že chcú 31e od m2 za všetko materiál +práca +lešenie+atika +ryna +odvoz odpadu . Otázka. je moc 31e?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@gargamels Podla mna fajn cena. Mozes dat kontakt na robosov?
Odpovedať
Otazka je aky izolant aka hrubka :D aky material :D
Odpovedať
Mne povedali 40€ nakomplet za 16cm, s materialom baumit
Odpovedať
To je az moc dobra cena :D ja mam 20cm polystyren ale vychadza to na 30-35 za m2 s lesenim. 12e praca plus material som zohnal sam. Bez atyky zvodov samozrejme.
Odpovedať
Ne sú chlapci nekde od Púchova?bo aj ja mal cenu dorobenie zateplenia 31€/m2 . klasika ze idú po 50€/M2 ja som mal mega zľavu ,a to pri 80% uz nalepený/nahmozdinkovany ozatkovany eps a 30% z toho už aj sietka. No není to za hubicku?do 10 iny(10.000€) by sa vraj mali zmestiť.za dorobenie,vychádza mi z toho materiál 1800€/a to sme este riešili lacnejšiu vrchnu od nich ,je to spolu celkovo okolo 250m2,borci narátali resp. odhadli-neboli schopný meraním zmerať : 350m2.odhadujem ich úspešnosť 20% ,tak každého piateho namotajú.Ale na druhej strane má to fest nakoplo,a namotivovať tak to idem pomastit sám .a možno na vrch niekoho poriesim pripadne suchnem vápno cementovu.;-)))
Odpovedať
@lukas2589 polystyrén 10cm
Odpovedať
@modrybazen Ale aspoň skúsili .... :)
Odpovedať
Kolegovi robili poliaci za 27€ m2.
Odpovedať
Má niekto skúsenosť s polystyrénom easyterm 10 cm aký je to materiál či je kvalitný!?
Odpovedať
Kedy sa kotvy polystyrén ? Musí sa najprv nalepiť a potom použiť kotvy? A kedy sa dáva dolu umelá lyšta medzi soklem a múrom .
Odpovedať
@gargamels toto si si mal naštudovať skôr. Polystyrén sa na RD nemusí kotviť. (Tento rok som nebol na školení, neviem či to zmenilo). Keď už tak sa kotví po zatvrdnuti lepidla. Medzi soklom a múrom sa nedáva žiadne umelá lišta. Asi myslíš APU listu na okne? Tá ide dole až úplne nakoniec. :-)
Odpovedať
Mne dali za 30cm sedy EPS 49€ za m2
Odpovedať
Článok sa načítava...
@matosl myslím že dosť dobrá cena mne ponúkali za 30cm graf. 57€s lešenim. Nakoniec sme dali 20cm biely.
Odpovedať
Robia to dobre?
Odpovedať
@gargamels vyborne.presne tak sa to robi ;-)
Odpovedať
@gargamels ochvilu sa budeš registrovať na FB opýtajte sa právnika.😂😂
Odpovedať
Ďalšia otázka dá sa opraviť nová atika pod ktorú mi majstri strekli purpenu a teraz mi s nej nekvapka voda ale tečú mi s nej cicerky vody na polystyrén?(budúcnosti na fasádu)
Odpovedať
@gargamels opravia to tak , že zarezes tu penu.
Odpovedať
@marcel714 takto keby mi urobili vypinac ,tak ich zbicujem a vyzeniem zo stavby...
Odpovedať
@gargamels tu zasuvku s tym vypinacom to Ti tak hadam tak neurobili? To si stiahol z netu z humornych obrazkov alebo čo? To si ich mal hnat kade laksie,kym Ti este vacsiu skodu nenarobia.
Odpovedať
No to nieje finalna verzia . Teraz dojeb...atiku nastriekali pod nu purpenu a nadvihlo ju.
Odpovedať
@gargamels a pod atikou nemáš OSB?
Odpovedať
Inac murari chu-i najradsej robia 2 veci.alebo vsetko zadekluju,zahadzu,alebo vsetko obidu..nevedia urobit nic okrem zacapkania polystyrenom....co murar to chu-i...za mojich cias to boli najhlupejsi ziaci...
Odpovedať
@gargamels k tej elektrike - dohodol si sa so zatepľovačmi, že budú robiť aj elektriku? ak nie, tak prečo to od nich čakáš? alebo čo čakáš od nich? mal si si sám zabezpečiť elektrikárov, čo spravia patričné veci so zásuvkami a vypínačmi. v kooperácii a koordinácii so zatepľovačmi. aby ich to neobmedzovalo a všetko pekne nadväzovalo. Jasné, že sa na to vy****** a spravili to tak, ako spravili. lebo ty si sa vy***** na svoju časť. Toľko k elektrike. Polystyrén sa dá tuším brúsiť. veď sa ich priebežne pýtaj, že čo majú v pláne s tou atikou robiť. ale rozumne, aby si nevyzeral ako idiot. milujem ľudí, čo nadávajú na nedokonalosť niečoho, s čím sa ešte ďalej bude pracovať v niekoľkých krokoch a finálny výsledok bude ok. kľúčová je komunikácia. aj ohľadom elektriky, ale to ste mali riešiť vopred.
Odpovedať
@tominohorvath Nie to je atika na rovnej streche. je len vystavaný murik, atika a ipa
Odpovedať
@worker_falcon penu vyrezali dufam ze to bude ok
Odpovedať
@gargamels priamo na betóne mas položený plech ? Myslím že ty si na dlhšiu tému.
Odpovedať
@worker_falcon co sa ma co s nimi dohadovat,to si maju zariadit oni a urobit to tak ako sa ma ,proste vytiahnut krabice ,vypinace na povrch..nie to zacapkat,ci povykruzovat....praca sa ma urobit do poriadku,ak to nevedia tak nechnidu seno susit a hnoj kydat..
Odpovedať
@daralbajda Ani náhodou, je to tak, ako píše Worker_falcon, v princípe sa zatepľovač nemá čo starať do elektriky (áno, pokiaľ ide o jednoduchú zásuvku, môže to prerobiť, pokiaľ nie je úplne ľavý, ale vôbec nemusí). Ich práca je zatepľovanie, nie elektrika alebo čokoľvek iné. Budem chcieť satelit alebo kameru na dom, tak poviem zatepľovačovi, nech mi to tam namontuje, však je to na stene a majú to zariadiť oni??
Odpovedať
Takéto veci sa riešia pri obhliadke. Alebo keď to lepím okolo...tak zavolám. Ale sú aj "majstri" čo si idú svoje a na druhých j*bat. Potom sa netreba čudovať že si iný pýtajú 18€/M2. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?