Cena za zateplenie stropu mineralnou vatou + montaž SDK

Ako sa pohybujú ceny za prácu - zateplenie minerálkou (40cm unirol plus), montáž sdk? Krov má 84m2, práca vo výške (lešenie) - otvorená galéria. A cena za montáž sadrokartónu na normálny strop - cca 40m2 Iba orientačne.. Dakujem
Odpovedať
@sle tak na toto by som bol zvedavý aj ja, pretože kartonisti, ktorí u mňa robili mi povedali 5€/m2. Pýtam sa, že pri akej hrúbke platí tá cena - vraj pri 10cm. U mňa je to tiež 40cm. Toto som robil sám. Kartón 9€/m2
Odpovedať
@catscan ja mam sadrokartón na prízemí za 10€/m2 - práca + material, do štádia - príprava na maľovanie. Na krove je cena za prácu - vata+sdk 15€/m2.
Odpovedať
@sle myslim, ze v pohode ceny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
len práca: rovný strop - 7-9€/m2 (podla mesta). šikmina podla zložitosti cca 10€/m2 + vata 1-2€/m2/vrstva.
Odpovedať
Profilova fotka
17€ komplet s lesenim
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Otváram tútu tému ideme zateplovať strop mineralnou vatou 40 cm...cenova ponuka s realizacou SDK stropu pri 200m² sa mi pri dvoch ponukách pohynovala okolo 11000 Eur nakomplet s prácou montažou kastlikov pre zavesí na oknách a montážou vylezú do pochôdzej časti...čo vychadza okolo 55 Eur na m²...Ako sa prosim Vas v sučasnosti pohybuju ceny ????
Odpovedať
@martin6699 je to mozne napr. ja ked som objednaval unirol plus (lambda 0,035) od Isoveru tak 1 m2 20 cm hrubej izolacie stal cca 6,40 bez DPH. Bolo to este v oktobri minuleho roku, predpokladam ze dnes je ta cena niekde za 7 €. Ini vyrobcovia su mozno lacnejsi ale ber to tak ze s 40 cm vaty sa pod nejakych 12 € za m2 bez dph tazko dostanes. A to mas len vatu kde je sdk so vsetkymi jeho castami, parozabrana a dalsie veci + samozrejme praca.
Odpovedať
@sousedekovci89 @martin6699 teraz vychadza unirol plus 20cm cca 12e.
Odpovedať
@sousedekovci89 @kuracinarez takze sa Vám táto cena zdá realna a priemerná na dnešnú stavebnú dobu???
Odpovedať
@martin6699 nehovorim ze priemerna skor by som povedal ze nie nezvycajna. Ved nech ti spravia polozkovy rozpocet aby si videl co je v tom.
Odpovedať
@kuracinarez dokonca takze som bol velky optimista 🙂
Odpovedať
Tak dnes som dostal ešte vyššiu cenovú ponuku ako keby všetci sadrokartonisti boli dohodnutí......
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?