Cena práce za zateplenie a dá sa kombinovať nobasil s EPS ?

akú ste mali cenu za prácu za zateplenie fasády ? Len otázka dá sa kombinovať EPS s nobasilom, že na 2 stenách by bol nobasil a na dvoch EPS ? tie 2 steny sú od cesty, myslel som kvôli odhlučneniu, ale možno je to hlúposť :-)
Odpovedať
@tino2 tie dva izolanty sa tak ako to popisujes dajú kombinovať aj keď to niektorí výrobcovia (hlavne vaty) neschvaluju. Treba porovnať ich tepelné roztiaznosti a vlastnosti ako pevnosť, pružnosť, stlacitelnost a na základe toho pristúpiť k riešeniu ich styku, či už zosilnenim armovania alebo vytvorením dilatacie. Takto sa dá predísť prípadným trhlinkam. Ak ťa tie netrápia tak to vôbec nerieš :-)
Odpovedať
@tino2 materiály dá dajú kombinovať, dokonca sa kombinovať aj rôzna hrúbka 😁. Aktuálne staviam 2 domy a ponuky na zateplenie som dostal , zo zmluvou a zárukou len práca 17-18€.
Odpovedať
@tominohorvath to je len zateplenie alebo aj omietka
Odpovedať
U nas susedia zateplovali velky dom teda zateplili len 2 strany a ostastne len omietka a cena 12000eur ak nie aj vyssia.ale to je obrovsky dom.my ideme davat uz len omietku a 3eur za m budeme platit.plus za lesenie.
Odpovedať
@tino2 lepenie,kotvenie,brúsenie,spalety,sieťka,penetrácia a omietka.
Odpovedať
ake lepidlo na lepenie EPS ste používali ? a aké potom na na sieťkovanie ?
Odpovedať
@tino2 Baumit Starcontact na lepenie aj sietkovanie
Odpovedať
lepil niekto s murexinom BKF03 ? http://www.murexin.sk/upload/Tech_lis... Majstri mi odporučili toto na lepenie na stierkovanie ale už niečo iné . že napr thermomaster FIX
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?