O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Oplechovanie komína BA, SC, DS
Dobrý deň, viete odporučiť niekoho na oplechovanie komína okolie Bratislava, Senec, Dunajska Streda…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Projekt-štatné domy
Zdravím, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s firmou Šťastné domy. Chcel by som od nich kupi…
la1
Pred 7 rokmi
1
Dazdova voda - trativod
Caute, skusim to hodit najprv uplne nahrubo, podla obrazku, je podla vas toto riesenie mozne/funkcn…
rasputinko
Pred 7 rokmi
11
Fasáda+sokel z kameňa
Ahojte urobil som sokel z 10 styroduru a na stenu som dával 12 grafit.eps na ten sokel chcem nalepi…
marek_p
Pred 7 rokmi
1
MF Pro Style 212
Ahojte,Stavia niekto dom od MF PRO Style 212 ?
marcel714
Pred 7 rokmi
14
Premiesnenie a znovupostavenie drevenice
Čaute, Chcem kúpiť starú drevenicu, rozobrať ju a postaviť na svojom pozemku, svojpomocne. Te…
martosko
Pred 7 rokmi
4
Varná doska Elica Nikola Tesla - skúsenosti
Ahojte ;-) Chcela by som sa opýtať či nemá niekto z Vás skúsenosti s varnou doskou Elica Nikola T…
cukrik25
Pred 7 rokmi
27
Firma na pokračovanie stavby zo stavu ,Hrubá stavba, do Holodomu - Prešov a okolie ?
Dobrý deň, hľadám firmu, resp. aj šikovnú partiu živnostníkov na pokračovanie hrubej stavby do stav…
astley
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Lepenie parozabrany
Ako ste lepili parozabranu na cd/ud/omietku? Cd a ud obojstranna paska a stena tmel? Predali mi tri…
ruren
Pred 7 rokmi
1
2
41
Kladenie dlazby za nizkych teplot
Caute...ako to je s pokladkou dlazby pri nizkych teplotach? denne teploty su este ako tak v poriadk…
gashtaan
Pred 7 rokmi
13
Uchytenie Walk-in na roh múru
Vazeni, ako upevnit Walk-in zastenu na roh mura aby bola zastena zarovno s rohom? (a teda aj zarovn…
edmund
Pred 7 rokmi
16
Ventilačné tepelné čerpadlo
V akých cenách sa pohybujú ventilačné tepelné čerpadlá? Projektant ma ohovára od rekuperacia a jedn…
jakino
Pred 7 rokmi
5
Pozemok Puchov okolie,kde sa vam zije dobre?
Hladame pozemok na vystavbu rodinneho domu .Robime si pomaly prieskum ,aby sme si urobili prehlad,k…
saminka7
Pred 7 rokmi
21
Viete poradiť niekoho na pokládku obrubníkov cca 110 bm (okolie SC, TT, PK)
Ahojte, potreboval by som osadiť obrubníky okolo domu na chodníky a parkovacie státie (cca 110 bm…
zita19
Pred 7 rokmi
5
Je tu niekto z Veľkej Paky?
Je tu niekto z Veľkej Paky? Rozmýšľame nad kúpou domu v tejto obci... Avšak nikoho v Pake nepoznáme…
kukela
Pred 7 rokmi
8
Klimatizácia do malého bytu
Ahoj, mate skusenosti s klimou v malom byte? ide o 2izbak, 54 m4. Oplati sa to, ci mam radsej hned …
kukomio
Pred 7 rokmi
1
2
46
Umyvadlo
Viete niekto kde sa zohnat taketo umyvadlo? Ďakujeme
flu5ky
Pred 7 rokmi
2
Náter na staré tehly na chodník?
Ahojte, nasla som starsie diskusie na tuto temu, ale chcela by som kto ma naozaj s niecim realne dl…
kenedy
Pred 7 rokmi
9
Komunálny odpad nám nechcú odvážať spred domu
Ahojte chcem sa vás spýtať či neviete ako to je z odvozom odpadu. Máme postavené tak že smetiarske …
dorwin
Pred 7 rokmi
1
2
42
Nizka teplota spalin v peletovom kotly - čo s tým?
Mame na chalupe kotol Biopack 24 a casto ukazuje poruchu Nizka teplota spalin. Viete niekto poradit…
kbenuskova
Pred 7 rokmi
1
Inžinierske siete ako drobná stavba?
Ahojte. Máme v stavebnom povolení (z roku 2013, predĺžené do 2019) zahrnuté aj inžinierske siete…
peter1172
Pred 7 rokmi
14
Rodinný dom s pultovou strechou
Dobrý deň, prosím Vás chcem sa opýtať, či má niekto z Vás postavený jednopodlažný dom s obytným pod…
roxo99
Pred 7 rokmi
13
Zdravím, poraďte mi dobrého vodára, kurenára z okolia Prievidze.
Máte dobré skúsenosti...poradte niekoho na (podlahové kúrenie v RD a ťahanie vodovodných rozvodov)
vodaservis_sk
Pred 7 rokmi
5
Cena inžinierskych sieti
Nasli sme pre nas velmi zaujimavy pozemok za slusnu cenu . V inzerate sa pise ze IS su priamo pred …
janetbla
Pred 7 rokmi
11
Ako zistiť, či ide o nosnú stenu?
Dobry den... chcem sa spytat ci je mozne zistit podla ulozenia dosiek ci sa jedna o nosnu stenu..ma…
foox
Pred 7 rokmi
7
Kolaudácia - je potrebné porealizačné zameranie stavby?
Dobry den Viete my poradit,,, Na vydanie kolaudacneho rozhodnutia je potrebne porealizacne zameran…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Hľadám fotku chodby
Strecháči ahojte. Hľadám fotku z albumu tunajšieho člena, jedná sa o fotku chodby ktora bola priech…
matko291
Pred 7 rokmi
2
Skúsenosti so značkou Ardesia
Zdravim, ma niekto skusenosti so znackou ARDESIA? Konkretne plynovu varnu dosku a elektricku ru…
capri1
Pred 7 rokmi
3
Názor na projekt domu s pultovou strechou
Veľmi sa mi páčia domy s pultovou strechou, dlho rozmýšľame nad lagunou 435 z promiprojektu http:/…
roxo99
Pred 7 rokmi
6
Striekané omietky Prešov a okolie .
Viete poradiť partiu, firmu na interierovú ,striekanú omietku s dobrou referenciou, najlepšie vlast…
nathanieloverhaul
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1574
1575
1576
1577
1578
…